1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Hotels in Java

Onderstaand vindt u een overzicht van door ons met zorg geselecteerde hotels in Java. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Indonesie. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Java? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Anyer, Jayakarta Hotel

Leuk, niet al te groot hotel en direct aan zee gelegen. De bungalow zijn zeer geschikt voor families.

Anyer, Pondok Tubagus Hotel

Leuk kleinschalig hotel, goed onderhouden en direct aan het strand gelegen. De kamers zijn verdeeld over 9 cottages en 14 kamers.

Anyer, Sol Elite Marbella Hotel

Groot luxueus hotel dat direct aan het strand van Anyer is gelegen. Dit is het enige 5* hotel in Anyer. De perfecte plaats om tot rust te komen.

Bandung, Grand Preanger

Wie tijdens een rondreis over Java in koloniale stijl in een Indisch Art Deco “Grand Hotel” wil logeren, kiest voor het Grand Preanger. 

Bandung, House Sangkuriang

Prachtig hotel, heel stijlvol in Art Deco stijl. Het motto van het hotel is dat u zich thuis moet voelen, vandaar dat het hotel ook “House” heet.

Bandung, Indah Seniman

Een aardig hotel, niet zo groot; men wil een junglegevoel creëren; de houten huisjes liggen op een langgerekt bebost terrein, in het noorden van Bandung.

Bandung, Jadul Adarapura

Het Jadul Adarapura ademt lieflijke luxe en historie. De huisjes (in de mooie tuin) zijn opgetrokken uit oude houten planken.

Bandung, Sukajadi Hotel

Mooi ingericht aangenaam hotel in het noorden van het centrum van Bandung gelegen. De kamers zijn rondom het buitenzwembad gebouwd.

Bandung, Swiss Bell Arion Hotel

Centraal gelegen hotel dat mooi is ingericht in een mix van verschillende stijlen. De meubels zijn klassiek, maar worden gecombineerd met moderne details.

Bandung, The Papandayan

Na een algehele renovatie is dit een mooi, luxueus en chique hotel geworden.

Chantal1
Chantal Heere
Elk eiland van ‘mijn’ Indonesië is anders. Ik ben er al zo vaak geweest, het voelt als een tweede vaderland. Nieuwsgierig naar mijn belevenissen?
Contact met Chantal
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.