1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Boek voor 30 april en annuleer kosteloos tot wel 6 weken voor vertrekLees meer

Hotels in Java

Onderstaand vindt u een overzicht van door ons met zorg geselecteerde hotels in Java. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Indonesie. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Java? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Anyer, Jayakarta Hotel

Leuk, niet al te groot hotel en direct aan zee gelegen. De bungalow zijn zeer geschikt voor families.

Anyer, Pondok Tubagus Hotel

Leuk kleinschalig hotel, goed onderhouden en direct aan het strand gelegen. De kamers zijn verdeeld over 9 cottages en 14 kamers.

Anyer, Sol Elite Marbella Hotel

Groot luxueus hotel dat direct aan het strand van Anyer is gelegen. Dit is het enige 5* hotel in Anyer. De perfecte plaats om tot rust te komen.

Bandung, House Sangkuriang

Leuk, stijlvol hotel in Art Deco stijl. Het motto van het hotel is dat u zich thuis moet voelen, vandaar dat het hotel ook de naam “House” heeft gekregen.

Bandung, Indah Seniman

Een aardig hotel, niet zo groot; men wil een junglegevoel creëren; de houten huisjes liggen op een langgerekt bebost terrein, in het noorden van Bandung.

Bandung, Prama Grand Preanger

Wilt u tijdens uw rondreis over Java logeren in een Indisch Art Deco hotel? Dan is het in koloniale stijl gebouwde Grand Preanger iets voor u.

Bandung, Selaras hotel Bandung

Een kleinschalig, klassiek en knus hotel in het centrum van Bandung. Bij de entree hangen overal kleine lampjes en in de lobby speelt pianomuziek.

Bandung, The Papandayan

Na een algehele renovatie is dit een mooi, luxueus en chique hotel geworden.

Batu, De Daunan Guesthouse

Een woonhuis met in de grote tuin waar ook veel planten worden gekweekt en groente wordt verbouwd, een aantal kamers.

Batu, Kartika Wijaya Hotel

Prachtige art-deco accenten sieren dit stijlvolle koloniale hotel dat gebouwd is in 1891.

Lara Maleisie
Lara
Indonesië vind ik zo divers, ik kan er blijven reizen. Ik duik graag en er staan nog aardig wat duikspots op mijn lijst die ik wil ontdekken!
Contact met Lara
Indonesie-Sumatra-collega-melany
Melany
Indonesië gaat nooit vervelen! Geweldige natuur, de meest vriendelijke bevolking, het lekkerste eten en een prachtige onderwaterwereld.
Contact met Melany
indonesie-sumatra-bukit-lawang-collega-lisanne-apen-spotten
Lisanne
Indonesië is zo veelzijdig, ieder eiland is uniek. Van Jungle en vulkanische gronden naar wereldse tempels, koloniaal verleden, stranden en sawa's.
Contact met Lisanne
2aab730b-0291-4aad-aeb3-33c50b445cbb
Renée
De Kleine Sunda Eilanden zijn absoluut een bezoek waard! U vindt hier nog geen massatoerisme en het echte Indonesië. Benieuwd naar mijn verhalen?
Contact met Renée
Chantal1
Chantal
Elk eiland van ‘mijn’ Indonesië is anders. Ik ben er al zo vaak geweest, het voelt als een tweede vaderland. Nieuwsgierig naar mijn belevenissen?
Contact met Chantal