1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie
Onze Botswana specialist
Botswana-Khwai-Ingrid

Ingrid Ypema

Botswana reizen, uw privé-reis op maat

Een nog onontdekt dierenparadijs: dat is Botswana! Een rondreis door Botswana betekent kuddes olifanten die de Chobe rivier oversteken en een grote leegte van witte zoutvlaktes. Het ene moment bezoekt u één van de lokale stammen en het andere moment stapt u in uw jeep en staat u oog in oog met nijlpaarden en krokodillen. Een Botswana reis is facinerend en een onmisbare bestemming voor de natuurreiziger.

Rondreizen Botswana

Bouwstenen Botswana

Okavango-Delta-Mensen2

Botswana reizen op maat

Rondreizen door Botswana is reizen door een land van contrasten. Botswana is een land waar kale, uitgestorven zandvlaktes van de Kalahari overgaan in een bruisende, weelderige moerasdelta. Een rondreis Botswana brengt u langs uiteenlopende volkeren met talloze verhalen die in een vreedzame harmonie samenleven. Botswana is van het lijstje armste landen ter wereld opgeklommen tot de sterkste economieën van Afrika. Ervaar zelf wat gastvrijheid betekent in warmhartig Botswana.

6251e8de-3b32-4e22-96e0-80367a10fb33

Botswana safari reizen

Heeft u ooit eerder in een traditioneel mokoro-bootje het riet aan de kant geduwd om nijlpaarden of krokodillen te zien zwemmen? In de wereldberoemde Okavango Delta ligt het wildwalhalla Moremi National Game Reserve. In het nabijgelegen Chobe National Park struinen kuddes olifanten door de rivier en verrijst het woestijnlandschap van Savuti. Tijdens deze Botswana safarireis kunt u getuige zijn van  zonsondergangen die ongerepte vlaktes van Botswana romantisch oranje kleuren.

Botswana reizen tips

  • Botswana is de perfecte bestemming die u kunt combineren met andere landen, zoals Namibië en Zuid-Afrika.
  • Een domein van olifanten: het Chobe National Park.
  • Maak een trip naar de zeer beroemde Victoria Watervallen. 

Waarom naar Botswana met Van Verre? Onze big 5

Onze rondreizen zijn privévakanties. U reist dus door Botswana met uw eigen gezelschap. Dat betekent: vrijheid! U stopt wanneer u wilt, u kunt op uw gemak foto’s nemen of een wandeling door een dorpje of in de natuur maken. De routes bepaalt u zelf van te voren, in overleg met een van onze landendeskundigen.

 

U slaapt in sfeervolle en bijzondere hotels, guesthouses, safarilodges en tentenkampen. Een privérondreis van Van Verre biedt u een andere kijk op Botswana. Kijk bij de rondreizen Botswana of bouwstenen Botswana om inspiratie voor uw reis op te doen! Alle reizen naar Botswana kunnen we aanpassen aan uw wensen.

  • Kwaliteitsreizen
  • Deskundigheid
  • Sfeervolle hotels
  • Privéreizen
  • Reizen op maat, alles kan!
Namibië
Ingrid Ypema
Ik ben Ingrid en Afrika specialist. Mijn collega's en ik adviseren u graag. 0299-23 30 00
Martin33
Martin van Amersfoorth
Ik ben Martin en Afrika specialist. Mijn collega's en ik adviseren u graag. 0299-23 30 00
Offerte aanvragen
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.