1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Reisverhalen en blog Botswana

Onze landendeskundigen reizen regelmatig naar Botswana voor inspectie, maar zijn ook voor u op zoek naar de mooiste reisbelevenissen. Unieke plekjes of bijzondere bezienswaardigheden. Laat u inspireren door onderstaande belevenissen!

Kampeersafari in Botswana
Ingrid, Van Verre

Kampeersafari in Botswana

Ingrid, Van Verre Botswana 3-1-2019

Regelmatig reis ik naar Afrika en de perfecte manier om dichtbij de natuur te overnachten is in een tent. Geen geluid zal je ontgaan en regelmatig wordt de nachtrust verstoord door een ‘schreeuw’ uit de bush. Een machtige ervaring om nooit te vergeten!

Waarom is Botswana zo'n dure bestemming?
Ingrid, Van Verre

Waarom is Botswana zo'n dure bestemming?

Ingrid, Van Verre Botswana 21-12-2018

Botswana is een geweldige bestemming en er is voldoende te zien om drie weken te genieten van het wildleven en de natuur. Er is alleen één maar en dat is de prijs. Er hangt een behoorlijk prijskaartje aan een rondreis door Botswana, maar waarom?

Okavango Delta Botswana gids
Ingrid, Van Verre

Safarireis Botswana

Ingrid, Van Verre Botswana 19-6-2018

Het is 06.00 uur in de ochtend wanneer mijn privégids zachtjes bij mijn tent ‘goodmorning Ingrid this is your wake-up call’ roept. Ik was allang wakker, al die magische geluiden uit de bush zijn namelijk een lust voor het oor. Als ik naar buiten kijk zie ik een betoverende rode gloed…de zon komt op. Mijn dag gaat beginnen: op safari in Botswana!