1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie
Onze Namibië specialist: Ingrid
Namibië

Privé-vakantie op maat naar Namibië

Dieprode zandduinen en een kale boomstam zijn het visitekaartje van Namibië. Een vakantie naar Namibië zit vol verrassingen. Het land kent een ongerepte natuur en wild dierenleven. De bekende Sossusvlei is de hoogste zandduin ter wereld. Stap in een luchtballon en geniet van de zonsopkomst. U werpt een blik op dieprode, oranje en paarse zandduinen. Een onvergetelijke en unieke ervaring!   

Rondreizen Namibië

Bouwstenen Namibie

Waarom een vakantie naar Namibië door ons laten verzorgen?

Samen met u maken wij uw Namibië reis op maat compleet. Onze vakanties naar Namibië zijn privé-vakanties. U reist alleen met uw eigen gezelschap. Dat betekent: vrijheid! Stop wanneer u wilt, maak op uw gemak foto’s of wandel door een klein dorpje. De routes bepalen we van te voren, zodat u volop geniet van uw reis door Afrika.

U slaapt in sfeervolle en bijzondere hotels, guesthouses, safarilodges en tentenkampen. Kijk bij de rondreizen Namibie en bouwstenen Namibie, om inspiratie voor uw privé-reis Namibië op te doen! Alle vakanties naar Namibië kunnen we aanpassen aan uw wensen.

  • Privéreizen op maat, alles kan!
  • Gespecialiseerde landendeskundigen
  • Kleinschalige hotels en lodges
  • Kwaliteitsreizen
  • Veilig en vertrouwd op reis
5d1b5206-d575-46d4-a7b3-c1c6dfce612a

Namibië reizen op maat

Waar de Kalahari bekend staat als een droog zandgebied is de Caprivistrook een tropisch moerasland. Hier hebben waterbuffels, nijlpaarden en olifanten hun thuis gemaakt. U ziet hier brede rivieren, maar ook talloze vogels zullen u voorbij vliegen. In het regenseizoen heeft u in Etosha National Park de meeste kans om wild te zien. Het wordt een drinkplek omringd met dieren. Beleef het tijdens uw vakantie naar Namibië.

Namibie-Etosha-Safari_1_373887

Namibië vakantie tips

  • Op safari of dwalen in de woestijn? Waarom kiest u niet allebei!
  • Maak een ballonvaart boven de Sossusvlei.
  • Beklim de Big Mama en laat u verblinden door het uitgestrekte landschap.
  • Ga op safari en ga op zoek naar wild in Etosha.
  • Breng een bezoek aan de Caprivistrook.

Namibië vakantie beste reistijd

De temperatuur kan in Namibië overdag hoog oplopen en in de nachten weer flink afkoelen. De beste reistijd voor een vakantie naar Namibië is dan ook in ons najaar (september tot december) en voorjaar (april tot juni). In onze zomermaanden (tussen juni en augustus) is het winter in Namibië en kan er nachtelijke vorst voorkomen. Neerslag valt er in dit woeste woestijnland bijna 

niet, met uitzondering van de noordelijke Caprivistrook en de Okavango regio, wanneer regenbuien van december tot medio maart meer regel dan uitzondering zijn. Eigenlijk wel prettig, zo’n verkoelende natuurdouche. Vind u ook niet?

 

Meer informatie Namibie.

De CO2-uitstoot van uw reis wordt voor 100% gecompenseerd

Daarnaast planten wij voor iedere geboekte nacht een boom

Tanzania-Safari-Ingrid
Ingrid
Wat ben ik verliefd op Afrika. Elk land heeft iets unieks. Ik adviseer u graag voor een droomreis naar Afrika.
Contact met Ingrid