1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie
Onze Costa Rica specialist: Tamara
Vulkaan-Poas-Costa-Rica-Tamara_5_622548

Vakantie Costa Rica

Een vakantie Costa Rica betekent een vakantie vol kleurrijke dieren, groene jungle, uitgestrekte stranden en imposante vulkanen. Costa Rica is volop natuur! Terwijl u wandelt door de jungle kijkt u uw ogen uit. Boven u zitten ara’s in de bomen, luiaards doen een middagdutje en aan de rivier ziet u volop krokodillen. Maak een boottocht, ontdek de hoofdstad San José en ontspan op het strand van Sámara. Stel uw eigen vakantie samen met onze Costa Rica bouwstenen of bekijk onze complete Costa Rica rondreizen. Of u nu twee weken of langer op reis wilt, een vakantie naar Costa Rica biedt veel mogelijkheden.

Rondreizen Costa Rica

Bouwstenen Costa Rica

Waarom met Van Verre op vakantie naar Costa Rica?

Onze reizen zijn privé vakanties; u reist dus met uw eigen gezelschap door Costa Rica. Dat betekent: vrijheid! U stopt wanneer u wilt, u kunt op uw gemak foto’s nemen of een wandeling door een dorpje of in de natuur maken. De routes bepaalt u zelf van te voren, in overleg met één van onze landendeskundigen. U slaapt in sfeervolle en bijzondere hotels. Een Costa Rica vakantie van Van Verre biedt u een andere kijk op Costa Rica. Kijk bij de rondreizen en bouwstenen om inspiratie voor uw vakantie naar Costa Rica op te doen! Alle Costa Rica vakanties kunnen we aanpassen aan uw wensen.

  • Vakanties op maat, alles kan!
  • Kwaliteitsvakanties
  • Privé vakanties Costa Rica
  • Deskundigheid
  • Sfeervolle hotels en lodges
  • Ook de onbekende gebieden
Manuel-Antonio-11-Luiaard_mini_1_343255

Kom naar onze Costa Rica inspiratiedag

Bent u zich aan het oriënteren op een reis naar Costa Rica? En wordt uw wensenlijstje steeds langer, maar heeft u ook nog zoveel vragen? Om u te helpen, organiseren wij een inspiratiedag. Onze reisspecialisten kennen Costa Rica door en door en kunnen u alles vertellen over deze bestemming. Woon de inspiratiedag in ons pand in Monnickendam gratis en vrijblijvend bij. Meld u zich alleen even aan?

 

Nauyaca-Waterval-1_1_341817

Vakantie Costa Rica

Reizen door Costa Rica betekent verschillende natuurgebieden ontdekken. Enorme vulkanen, ongerepte jungle en de meest bijzondere dieren zullen u verrassen tijdens uw vakantie Costa Rica. Maar het is ook het land van de Latin-muziek. Durft u een gokje te wagen en leert u swingen tijdens een Criollo dans? Of vliegt u tussen de bomen tijdens een canopy-tour, gaat u de onstuimige rivier te lijf tijdens het raften? Costa Rica biedt tal van mogelijkheden voor een vakantie op maat.

Informatie Costa Rica

Costa Rica ligt in Midden-Amerika en grenst in het noorden aan Nicaragua en in het zuiden aan Panama. De hoofdstad is San José. Het is een hoofdstad zoals velen in de wereld met veel verkeer, hoge gebouwen en drukte. Toch heeft het zijn eigen karakter weten te behouden. 

Het is een typisch Latijns-Amerikaanse stad met veel mensen op straat, muziek uit de speakers en kleurrijke gebouwen. Ontdek deze verrassende stad tijdens een wandeltour met een local.

 

Meer informatie Costa Rica.

Ara-in-Corcovado-National-Park-4(13)

Bouwstenen Costa Rica

Stel uw eigen vakantie samen door middel van onze bouwstenen. In Costa Rica leven honderden verschillende diersoorten. Eén daarvan is de schildpad. Vroeg in de ochtend wordt u opgehaald en wandelt u in het donker over het strand. Spot u de grootste schildpad ter wereld? Of gaat u liever vogels spotten of misschien wel de hoofdstad San José ontdekken? Combineer diverse bouwstenen tot uw Costa Rica vakantie.

Costa Rica vakantie tips

Costa Rica heeft prachtige natuurgebieden op redelijk korte afstand van elkaar. Een hele bijzondere ervaring is een bezoek aan de ongerepte jungle in Corcovado National Park. In dit gebied leven de 4 aapsoorten die in Costa Rica voorkomen, allemaal samen op 1 plek te bewonderen. Maar dat zijn niet de enige dieren die in Corcovado National Park hun thuis hebben gevonden. Kleurrijke ara’s vliegen boven de bomen, krokodillen liggen aan de waterkant en apen slingeren tussen de bomen. En als u geluk heeft, ziet u misschien wel een tapir of een jaguar. Costa Rica is veel meer dan alleen jungle. 

Het is een land van vulkanen. De één is in slaap gesukkeld en de ander borrelt volop. Schildpadden komen ook graag aan land in Costa Rica. In Tortuguero National Park heeft u in de maanden juli tot oktober de kans om een groene schildpad aan land te zien komen om eieren te leggen. Een bijzondere ervaring die u nooit meer zult vergeten. Strandliefhebbers komen ook niks te kort in Costa Rica. Zowel de oost- als westkust beschikt over prachtige, soms verlaten, stranden. De zee, strand en aangrenzend jungle. Er zijn prachtige plekken te vinden in Costa Rica!

Bekijk de video van Costa Rica in 2 minuten!

Per boeking beschermen wij 100 m2 tropisch regenwoud

Lees meer op onze pagina over duurzaam reizen

Vulkaan-Poas-Costa-Rica-Tamara_5_622548
Tamara
Wie wildlife wil spotten in een uitbundig groene omgeving, moet naar Costa Rica gaan! Ik zag prachtige vogels, maar ook luiaards en walvissen.
Contact met Tamara
1-Cocktails-met-zonsondergang_1_329393
Lara Huisenga
In het sfeervolle Latijns-Amerika voel ik me altijd direct thuis. Wat een heerlijk continent. Mijn ervaringen deel ik graag met u!
Contact met Lara