1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie
Onze Canada specialist: Janine
Noord-Amerika-zuidwest-Arches-National-Park_2_608006

Vakantie Canada

Laat u verrassen door de vele gezichten van Canada. Tijdens onze autorondreizen Canada bepaalt u zelf de route. Kiest u voor het westen met haar prachtige landschappen, wildlife en spiegelachtige meren of vliegt u naar het oosten voor nog meer natuur, walvissen, moderne steden en een natuurwonder: de Niagara Falls. Onze bouwstenen Canada zijn zo ingericht zodat u deze kunt toevoegen aan uw vakantie. Onze privé vakanties bieden veel mogelijkheden. Misschien wilt u Canada wel combineren met de Verenigde Staten? Wij helpen u graag uw ideale vakantie samen te stellen.

Rondreizen Canada

Bouwstenen Canada

Waarom uw Canada vakantie bij Van Verre?

Onze vakanties zijn privé; u reist dus met uw eigen gezelschap door Canada. Dat betekent: vrijheid! Stap in uw eigen huurauto, maak op uw gemak foto's en stop onderweg bij een picknickplaats en geniet hier van een lunch en het uitzicht. Wij hebben onze favoriete vakanties op een rij gezet, maar de uiteindelijke route bepaalt u zelf. Slaap in sfeervolle hotels en ontdek Canada met een vakantie op maat.

  • Landendeskundigen met diepgaande kennis
  • Persoonlijk contact
  • Kwaliteitsvakanties
  • Veilig en vertrouwd op vakantie
  • Privé vakanties op maat, alles kan!
Canada-Columbia-Icefields-Parkway

Vakantie Canada

In Canada imponeert de natuur. In de Rocky Mountains vindt u vele natuurparken waar besneeuwde bergtoppen het landschap domineren. Maar ook de wereldsteden Toronto, Montréal en Vancouver hebben alle hun eigen gezicht. Fiets door Toronto, ontdek de culinaire verrassingen van Montréal en loop over de Capilano Suspension Bridge in Vancouver. In Canada woont een vriendelijke bevolking en dit merkt u vooral in Atlantisch Canada. De oprechtheid van de warme mensen die hier wonen, wilt u zelf ontmoeten...

Canada vakantie informatie

Canada behoort tot het continent Noord-Amerika en is een land dat u makkelijk met uw eigen huurauto kunt ontdekken. Er zijn brede wegen met aan weerszijden vaak groene naaldbomen. Onderweg zult u regelmatig even uitstappen en genieten van één van de bijzondere en adembenemende uitzichtpunten.

 

Het is het op een na grootste land ter wereld dus u zult keuzes moeten maken als u naar Canada op vakantie gaat. Kiest u voor een bezoek aan het culinaire Québec, voor de ruige kliffen en fjorden van Atlantisch Canada, wilt u het water van de Niagara Falls naar beneden horen kletteren of wilt u kanoën en wandelen in het westen van het land?

Laat ons weten wat u het allerliefste doet en wij stellen samen uw individuele vakantie naar Canada samen.

 

Canada is opgesplitst in twee talen. Vroeger was de provincie Québec onderdeel van de Franse kolonie en tot op de dag van vandaag is Frans hier nog steeds de spreektaal. Dankzij de Franse invloeden kunt u hier typische Franse gerechten bestellen en worden uw smaakpapillen in elk restaurant getest. Leuk om dit zelf te ervaren tijdens een foodtour in één van de steden.

 

Meer informatie over Canada? Lees snel verder.

Canada-Icefields-Parkway_6_499102

Bouwstenen Canada

Uw vakantie naar Canada kunt u uitbreiden met één van onze bouwstenen. Deze korte pakketreizen zijn alle aanpasbaar en maken uw verblijf in Canada compleet. Kiest u voor een langer verblijf op Vancouver Island? Dit eiland is een bestemming op zich waar u dagen kunt verblijven. Gaat u walvissen en beren spotten? Of rijdt u één van de mooiste routes van het land richting Cape Breton National Park. Het lijkt het einde van de wereld als u uitkijkt over de kliffen.

Canada vakantie tips

  • Geniet bij een meer van de zonsopkomst. Als de zonnestralen in het water weerspiegelen, kunt u de meest bijzondere foto's maken.
  • Sla een excursie in Tadoussac of Tofino niet over en ga op zoek naar walvissen. 
  • Wandel door de diverse natuurparken, maar pak ook af en toe de fiets of kano.
  • Bewandel de Athabasca-gletsjer of wandel achter de Niagara Falls door.
  • Plan niet teveel in één reis. Houd wat te wensen over en bewaar sommige plekken voor een volgende rondreis.

Per boeking beschermen wij 100 m2 tropisch regenwoud

Lees meer op onze pagina over duurzaam reizen

Noord-Amerika-zuidwest-Arches-National-Park_2_608006
Janine
Canada zit vol verrassingen, met zijn prachtige landschappen, spiegelende gletsjermeren, fjorden, watervallen, bruisende steden en wildlife.
Contact met Janine
Canada-Niagara-Falls-Anne_1_622458
Anne
Canada heeft mijn hart gestolen door de ruige natuur, vriendelijke inwoners, het noorderlicht dat ik heb kunnen aanschouwen en de grizzlyberen.
Contact met Anne
Canada-Toronto-Sign-Lisanne_1_582057
Lisanne
Canada is een fantastische bestemming om te verkennen, vanwege de natuurlijke schoonheid en diverse steden.
Contact met Lisanne