1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Van Verre, individuele Afrika reizen op maat

Uw verre reizen specialist: Van Verre. Een vakantie is voor iedere reiziger anders. Wij maken samen met u uw reis op maat naar Afrika. Slapen midden in de bush, vliegen over de uitgestrekte natuur en op safari in een nationaal park? Zijn dit elementen die in uw reis kunnen passen? Onze landendeskundigen reizen regelmatig naar Afrika om nieuwe plekjes te ontdekken, zodat zij samen met u een complete rondreis door Afrika kunnen samenstellen. U vindt veel voorbeeldreizen, van complete rondreizen tot bouwstenen. U wilt misschien net wat anders of wilt naar plekken die misschien niet eens in ons aanbod zit? Geen probleem, alles is mogelijk.

Rondreizen Afrika

Rondreizen Afrika

Bouwstenen Afrika

Bouwstenen Afrika

Familiereizen Zuid-Afrika

Familiereizen Zuid-Afrika

Reizen naar Afrika met Van Verre, onze big 5

Onze landendeskundigen hebben bij elkaar meer dan 50 jaar Afrika-ervaring. Samen met u maken wij uw verre reis op maat compleet. Onze verre reizen naar Afrika zijn privé-vakanties. U reist alleen met uw eigen gezelschap en slaapt in sfeervolle, bijzondere hotels. Dat betekent: vrijheid! Stop wanneer u wilt, maak op uw gemak foto’s of wandel door een klein dorpje. De routes bepalen we van te voren, zodat u volop geniet van uw reis door Afrika.

  • Privéreizen op maat, alles kan!
  • Gespecialiseerde landendeskundigen
  • Kleinschalige hotels en lodges
  • Kwaliteitsreizen
  • Veilig en vertrouwd op reis
820c7976-e3b7-4bea-a7d5-09bf8b726afe

Infodagen Afrika

Wilt u een bestemming binnen Afrika bezoeken, maar wel eerst alle informatie innen en de beste tips en tricks horen? Kom naar onze infodagen. 

 

Onze reisspecialisten reizen regelmatig naar verschillende bestemmingen binnen Afrika. Zij kunnen u alles vertellen over uw favoriete bestemming. Bekijk onze data en tijden. Tot snel!

Over onze Afrika bestemmingen

Onze verre rondreizen Afrika zijn voorbeelden van reizen van 10 tot 30 dagen of zolang u wilt. Wij bieden reizen aan naar Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Tanzania en Kenia. Dit zijn bestemmingen die allen ook goed te combineren zijn met elkaar. Wat dacht u na een safaritrekking door Tanzania van een aantal dagen uitrusten op een parelwit strand op Zanzibar? Of geniet u van de Kaapse kust en maakt u de oversteek naar Namibië? 

 

Onze individuele reizen zijn uitgestippeld door onze landendeskundigen. Zij gingen u reeds voor en kunnen u voorzien van praktische en unieke tips. Wij zijn benieuwd naar uw wensen en maken samen uw reis op maat door Afrika compleet.

Voeg een stedentrip Midden-Oosten toe

Meerdere bestemmingen in één reis combineren? Waarom voegt u niet een stopover toe aan uw rondreis Afrika. De lange vlucht wordt hierdoor onderbroken en u ontdekt gelijk een nieuwe cultuur. Bewonder de Burj Khalifa tijdens een stedentrip Dubai of slenter over een kleurrijke souk in Qatar. Lees meer op onze stopoverpagina en neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Qatar-Dhow-Skyline-met-logo

Ontdek Qatar tijdens een gratis stedentrip

Als u voor 31 december 2023 een rondreis naar Azië bij ons boekt, dan ontvangt u een gratis stedentrip in Doha (Qatar) cadeau. Hoewel Qatar misschien niet de eerste bestemming is waar u aan denkt, is er tijdens een stedentrip in Doha zoveel te zien, doen en te beleven! Laat u verrassen door de Arabische wereld; een totaal andere wereld dan u op uw eindbestemming zult aantreffen en maak van één vakantie twee vakanties. Meer weten? 

 

Emmy en Jur

Ons verhaal

Ooit begonnen wij als klein familiebedrijf, maar tegenwoordig hebben wij een enthousiast team van reislustige medewerkers in dienst. Gezamenlijk hebben zij al veel landen gezien. We bekijken de voorbeeldreizen, maar bouwen uw reis, dag voor dag, op. Echte service vinden wij belangrijk! We nemen de tijd om uw wensen te bespreken en ook het reisvoorstel dat we toesturen past niet op één A-4’tje. We besteden veel aandacht aan de offerte. Die moet al een beleving zijn!

Tanzania-Safari-Ingrid
Ingrid
Wat ben ik verliefd op Afrika. Elk land heeft iets unieks. Ik adviseer u graag voor een droomreis naar Afrika.
Contact met Ingrid
Wendy-fietsen-vakantie
Wendy
Je kunt wel zeggen dat Afrika met zijn indrukwekkende wild life, groene natuur en lieve mensen mijn hart gestolen heeft.
Contact met Wendy