1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie
Reisadvies op maat
Bel ons of kom langs, maak een afspraak
Vraag vrijblijvend een offerte aan
ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds

Van Verre, individuele Afrika reizen op maat

Uw verre reizen specialist: Van Verre. Een vakantie is voor iedere reiziger anders. Wij maken samen met u uw reis op maat naar Afrika. Slapen midden in de bush, vliegen over de uitgestrekte natuur en op wandelsafari in een nationaal park? Zijn dit elementen die in uw reis kunnen passen? Onze landendeskundigen reizen regelmatig naar Afrika om nieuwe plekjes te ontdekken, zodat zij samen met u een complete rondreis door Afrika kunnen samenstellen. U vindt veel voorbeeldreizen, van complete rondreizen tot bouwstenen. U wilt misschien net wat anders of wilt naar plekken die misschien niet eens in ons aanbod zit? Geen probleem, alles is mogelijk.

 

Rondreizen Afrika

Rondreizen Afrika

Bouwstenen Afrika

Bouwstenen Afrika

Familiereizen Zuid-Afrika

Familiereizen Zuid-Afrika

Reizen naar Afrika met Van Verre, onze big 5

Onze landendeskundigen hebben bij elkaar meer dan 50 jaar Afrika-ervaring. Samen met u maken wij uw verre reis op maat compleet. Onze verre reizen naar Afrika zijn privé-vakanties. U reist alleen met uw eigen gezelschap en slaapt in sfeervolle, bijzondere hotels. Dat betekent: vrijheid! Stop wanneer u wilt, maak op uw gemak foto’s of wandel door een klein dorpje. De routes bepalen we van te voren, zodat u volop geniet van uw reis door Afrika.

  • Privéreizen op maat, alles kan!
  • Gespecialiseerde landendeskundigen
  • Kleinschalige hotels en lodges
  • Kwaliteitsreizen
  • Veilig en vertrouwd op reis
shutterstock_316533722

Safari reizen

Denkt u aan Afrika, dan denkt u aan de Big 5! Op reis door Afrika is één groot avontuur. U staat vroeg op of wordt gewekt door vreemde geluiden uit de natuur en stapt in uw jeep. De chauffeur volgt de voetsporen van wild dat zojuist voorbij is gekruist en opeens stopt hij het voertuig: kijk, daar hoog in de boom staat een luipaard op de loer. Even verder op ziet u een kudde olifanten de weg oversteken. Geen dag is hetzefde als u op safari gaat. Geniet van een onvergetelijke safari!

Over onze Afrika bestemmingen

Onze verre rondreizen Afrika zijn voorbeelden van reizen van 10 tot 30 dagen of zolang u wilt. Wij bieden reizen aan naar Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Tanzania en Kenia. Dit zijn bestemmingen die allen ook goed te combineren zijn met elkaar. Wat dacht u na een safaritrekking door Tanzania van een aantal dagen uitrusten op een parelwit strand op Zanzibar? Of geniet u van de Kaapse kust en maakt u de oversteek naar Namibië? 

 

Onze individuele reizen zijn uitgestippeld door onze landendeskundigen. Zij gingen u reeds voor en kunnen u voorzien van praktische en unieke tips. Wij zijn benieuwd naar uw wensen en maken samen uw reis op maat door Afrika compleet.

Emmy en Jur

Ons verhaal

Ooit begonnen wij als klein familiebedrijf, maar tegenwoordig hebben wij een enthousiast team van reislustige medewerkers in dienst. Gezamenlijk hebben zij al veel landen gezien. We bekijken de voorbeeldreizen, maar bouwen uw reis, dag voor dag, op. Echte service vinden wij belangrijk! We nemen de tijd om uw wensen te bespreken en ook het reisvoorstel dat we toesturen past niet op één A-4’tje. We besteden veel aandacht aan de offerte. Die moet al een beleving zijn!

Martin33
Martin
Ik ben Martin en Afrika specialist. Mijn collega's en ik adviseren u graag. 0299-23 30 00
Contact met Martin
Namibië
Ingrid
Ik ben Ingrid en Afrika specialist. Mijn collega's en ik adviseren u graag. 0299-23 30 00
Contact met Ingrid
Sharon - Afrika
Sharon
Ik ben Sharon en Afrika specialist. Mijn collega's en ik adviseren u graag. 0299 - 23 30 00