1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie
Reisadvies op maat
Bel ons of kom langs, maak een afspraak
Vraag vrijblijvend een offerte aan
ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds

Tijdelijk aangepaste voorwaarden. Geen aanbetaling & kosteloos annuleren tot wel 6 weken voor vertrek.Lees meer

Van Verre, individuele Afrika reizen op maat

Uw verre reizen specialist: Van Verre. Een vakantie is voor iedere reiziger anders. Wij maken samen met u uw reis op maat naar Afrika. Slapen midden in de bush, vliegen over de uitgestrekte natuur en op safari in een nationaal park? Zijn dit elementen die in uw reis kunnen passen? Onze landendeskundigen reizen regelmatig naar Afrika om nieuwe plekjes te ontdekken, zodat zij samen met u een complete rondreis door Afrika kunnen samenstellen. U vindt veel voorbeeldreizen, van complete rondreizen tot bouwstenen. U wilt misschien net wat anders of wilt naar plekken die misschien niet eens in ons aanbod zit? Geen probleem, alles is mogelijk.

 

Rondreizen Afrika

Rondreizen Afrika

Bouwstenen Afrika

Bouwstenen Afrika

Familiereizen Zuid-Afrika

Familiereizen Zuid-Afrika

Reizen en het coronavirus
Wij begrijpen heel goed dat de huidige situatie rondom het coronavirus vragen op kan roepen over uw reis(plannen). Daarom hebben we de belangrijkste vragen en informatie voor u op een rijtje gezet. Lees deze gerust door. Heeft u nog verdere vragen? Wij staan u graag te woord.

Reizen naar Afrika met Van Verre, onze big 5

Onze landendeskundigen hebben bij elkaar meer dan 50 jaar Afrika-ervaring. Samen met u maken wij uw verre reis op maat compleet. Onze verre reizen naar Afrika zijn privé-vakanties. U reist alleen met uw eigen gezelschap en slaapt in sfeervolle, bijzondere hotels. Dat betekent: vrijheid! Stop wanneer u wilt, maak op uw gemak foto’s of wandel door een klein dorpje. De routes bepalen we van te voren, zodat u volop geniet van uw reis door Afrika.

  • Privéreizen op maat, alles kan!
  • Gespecialiseerde landendeskundigen
  • Kleinschalige hotels en lodges
  • Kwaliteitsreizen
  • Veilig en vertrouwd op reis
820c7976-e3b7-4bea-a7d5-09bf8b726afe

Infodagen Afrika

Wilt u een bestemming binnen Afrika bezoeken, maar wel eerst alle informatie innen en de beste tips en tricks horen? Kom naar onze infodagen. 

 

Onze reisspecialisten reizen regelmatig naar verschillende bestemmingen binnen Afrika. Zij kunnen u alles vertellen over uw favoriete bestemming. Bekijk onze data en tijden. Tot snel!

Over onze Afrika bestemmingen

Onze verre rondreizen Afrika zijn voorbeelden van reizen van 10 tot 30 dagen of zolang u wilt. Wij bieden reizen aan naar Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Tanzania en Kenia. Dit zijn bestemmingen die allen ook goed te combineren zijn met elkaar. Wat dacht u na een safaritrekking door Tanzania van een aantal dagen uitrusten op een parelwit strand op Zanzibar? Of geniet u van de Kaapse kust en maakt u de oversteek naar Namibië? 

 

Onze individuele reizen zijn uitgestippeld door onze landendeskundigen. Zij gingen u reeds voor en kunnen u voorzien van praktische en unieke tips. Wij zijn benieuwd naar uw wensen en maken samen uw reis op maat door Afrika compleet.

Emmy en Jur

Ons verhaal

Ooit begonnen wij als klein familiebedrijf, maar tegenwoordig hebben wij een enthousiast team van reislustige medewerkers in dienst. Gezamenlijk hebben zij al veel landen gezien. We bekijken de voorbeeldreizen, maar bouwen uw reis, dag voor dag, op. Echte service vinden wij belangrijk! We nemen de tijd om uw wensen te bespreken en ook het reisvoorstel dat we toesturen past niet op één A-4’tje. We besteden veel aandacht aan de offerte. Die moet al een beleving zijn!

Tanzania-Safari-Ingrid
Ingrid
Wat ben ik verliefd op Afrika. Elk land heeft iets unieks. Ik adviseer u graag voor een droomreis naar Afrika.
Contact met Ingrid