1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie
Onze Australie specialist Lisanne
Australie-Lisanne-Twelve-Apostels

Vakantie Australië

Een vakantiebestemming met oneindig veel mogelijkheden, dat is Australië! Kies voor een vakantie Australië en reis met de auto langs de oostkust met hoogtepunten als wereldstad Sydney, de paradijselijke Whitsundays-eilanden, eeuwenoud regenwoud en natuurlijk het grootste koraalrif ter wereld; het Great Barrier Reef. Reis af naar de outback met machtige canyons en maak kennis met de Aboriginals. Het zuiden zal u verrassen met ruige kustlijnen, wijngebieden van wereldklasse en afwisselende natuurgebieden rijk aan wilde dieren, zoals Kangaroo Island. Een hoogtepunt hier is natuurlijk ook het wereldberoemde Great Ocean Road. Bekijk onze voorbeelden van individuele rondreizen en laten we hier samen uw droomvakantie van maken. 

Rondreizen Australie

Bouwstenen Australie

Waarom met van Verre naar Australie op vakantie?

Onze vakanties zijn privé; u reist dus met uw eigen gezelschap door Australië. Dat betekent: vrijheid! Stap in uw huurauto, maak op uw gemak foto's en stop wanneer en waar u wilt. Een eerste keer Down Under? Wij hebben onze favoriete vakanties op een rij gezet, maar de uiteindelijke route bepaalt u zelf. Slaap in sfeervolle en karakteristieke hotels op de mooiste plekjes en ontdek het echte Australië met een reis op maat.

 • Landendeskundigen met diepgaande kennis
 • Persoonlijk contact
 • Kwaliteitsvakanties
 • Veilig en vertrouwd op vakantie
 • Privé vakanties op maat, alles kan!
Australie-Adelaide-Koala-1(3)

Australië vakantie

Kiest u voor een vakantie in het tropische noorden, door de roodgekleurde outback of misschien een combinatie? Steden als Sydney, Melbourne en Adelaide zijn een goed beginpunt. De natuur- en dierliefhebbers mogen een bezoek aan Kangaroo Island niet overslaan. Zeehonden, koala’s en natuurlijk kangoeroes leven hier in grote aantallen. Kies voor een avontuurlijke wandeltocht door de Grampians of ga op zoek naar stromende beekjes en watervallen middenin de jungle van de Atherton Tablelands.

Australie vakantie informatie

Australië behoort tot het continent Oceanië en is een land dat u makkelijk met eigen huurauto kunt ontdekken. Er is maar een klein aantal belangrijke, grote wegen die als aders met elkaar zijn verbonden en het hele land doorkruisen. Verdwalen kan hier bijna niet. Op reisdagen kunt u een flink aantal kilometers afleggen. U zit soms uren in de auto, maar komt onderweg langs de mooiste plekken om een tussenstop te maken. Het is een land dat zich uitstekend leent voor een roadtrip. Het rijden is een onderdeel van de reisbeleving. Wij geven graag tips voor de leukste routes. U bent flexibel en bepaalt uw eigen tempo. Wij zorgen dat u het echte vakantiegevoel krijgt.

 

Tijdens een privé vakantie naar Australië zult u keuzes moeten maken. Het land tijdens één vakantie ontdekken, gaat niet. 

Zelfs als u kiest voor een regio moet u misschien keuzes maken. Aan de oostkust zal u de mooiste stranden, gezelligste badplaatsen en in het binnenland weelderige natuurgebieden tegenkomen. Ook kunt u in het regenwoud zeldzame dierensoorten, zoals het vogelbekdier spotten. In de omgeving van het noordelijke Darwin zijn verrassende natuurparken te vinden. Ga kanovaren in de immense Katherine Gorge of zwemmen bij watervallen in Kakadu National Park. Wilt u alles weten over de inheemse bevolking? Kies dan voor een uitje naar de Tiwi eilanden.

 

 

Lees snel verder voor meer informatie over Australië.

Australie-Aboriginal-Dans_2_578249

Bouwstenen Australie

Voor een complete vakantie in Australië voegt u één van onze bouwstenen toe. Deze korte pakketreizen zijn aanpasbaar en overal toe te voegen in uw reis. Een mooie uitbreiding van uw reis door “The Land Down Under”. Waar kiest u voor? Wellicht een avontuurlijke kampeersafari in de Red Center bij Uluru? Of rij de indrukwekkende Great Ocean Road vanuit Melbourne. Misschien heeft u altijd al een keer op een tropisch eiland willen slapen? Of staat duiken bij het Great Barrier Reef op uw bucketlist? 

Onze 10 tips voor een vakantie Australie

 • Huur een fiets en ontdek steden als Melbourne, Sydney en Adelaide
 • Leer van de Aboriginals in hun eigen leefgebied middenin de outback van Australië
 • Ga snorkelen of duiken in het Great Barrier Reef
 • Spot wildlife op Kangaroo Island of in Wilsons Promontory
 • Slaap op unieke plekken, zoals op een tropisch eiland of middenin het regenwoud
 • Kampeer onder de sterren in de outback
 • Bezoek één van de mooiste stranden ter wereld bij de Whitsundays
 • Maak een foto van het iconische Opera House in Sydney
 • Trek uw wandelschoenen aan en maak een hike door Kings Canyon, de Grampians of Daintree Rainforest
 • Proef de lekkerste wijnen in de populaire wijngebieden in het zuiden

Per boeking beschermen wij 100 m2 tropisch regenwoud

Lees meer op onze pagina over duurzaam reizen

Australie-Lisanne-Twelve-Apostels
Lisanne
Australië heeft mijn hart veroverd! De ontspannen sfeer, blije mensen, maar ook de waanzinnige natuur, onderwaterwereld en afwisselende landschappen!
Contact met Lisanne
Down-Under-Australie-Cape-Le-Grand_5_613519
Danique
Australië en Nieuw-Zeeland voelen als thuiskomen voor mij. De diverse natuur, uitgestrekte wijngaarden en hippe steden maken elke reis fantastisch!
Contact met Danique
Australie-Adelaide-Koala-Melany
Melany
Australië voelt als thuiskomen voor mij. De unieke en diverse natuur, hippe steden en de gezellige Aussies maken elke reis weer fantastisch!