1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie
Onze Mauritius specialist: Ingrid
IMG_1095

Mauritius reizen op maat

De parel van de Indische Oceaan: dat is Mauritius! Het afwisselende en veelzijdige eiland biedt veel vertier voor zowel jong als oud. Strandwandelingen over hagelwitte zandstranden, de natuur ontdekken, cultuur snuiven en lekker eten geven het beste van twee werelden. Het is dé perfecte plek om op huwelijksreis te gaan of deze nog eens dunnetjes over te doen. Huur een auto en ontdek Mauritius door op verschillende locaties te slapen. De manier om in contact te komen met de vriendelijke bevolking en een praatje te maken. Liever toch op één vaste plek slapen? Ook dat is geen probleem. Mauritius is goed te combineren met een (safari)reis door Zuid-Afrika, Botswana, Namibië en Kenia.

Bouwstenen Mauritius

Hotels Mauritius

Mauritius-algemeen2_1_386202

Rondreis Zuid-Afrika en Mauritius

Een prachtige combinatie: een rondreis Zuid-Afrika en Mauritius. Stap in uw huurauto en rijdt van Johannesburg naar Durban. Zelf rondrijden in het Krugerpark is een bijzondere belevenis. Stop wanneer u wilt en spot de Big 5. Breng een bezoek aan buurland eSwatini (voorheen: Swaziland) en reis via het merengebied rondom St. Lucia door naar Durban. Een directe vlucht brengt u naar het paradijselijke Mauritius waar u nog een paar dagen aan het strand gaat ontspannen. Wat een combinatie!

 

 

 

Informatie Mauritius

  • Op Mauritius vindt u een diversiteit aan stranden waar u onbezorgd kunt genieten en relaxen.
  • Mauritius is een paradijs voor snorkelaars en duikliefhebbers. Kleurrijke vissen, zoals barracuda’s, leeuw- en pijlinktvissen en schildpadden, zijn te spotten. Zo ook dolfijnen en walvissen.
  • Bezoek het natuurwonder, de Seven Coloured Earth.
  • Een perfect eiland om per huurauto te ontdekken.
  • Golfliefhebbers kunnen zich uitleven op de vele golfbanen die het eiland rijk is.
11faafb8-9a0c-4a6a-b3cb-ec9b09bca9ff

Bouwstenen Mauritius

Onze bouwstenen op Mauritius zijn korte reizen van een aantal nachten op één locatie met diverse excursies. Wat dacht u van een autorondreis waar u op meerdere locaties op het eiland slaapt? Of een waanzinnige combinatie met het bruisende Kaapstad in Zuid-Afrika. Liever toch wat langer genieten van het paradijselijke Mauritius of slapen in een ander hotel? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat de reis aan uw wensen wordt aangepast. 

Waarom uw Mauritius reis bij Van Verre?

Onze reizen zijn privé-vakanties; u reist dus met uw eigen gezelschap door Mauritius. Dat betekent: vrijheid! Stop wanneer u wilt, maak op uw gemak foto’s of wandel door een klein dorpje. De routes bepaalt u zelf van te voren, in overleg met één van onze landendeskundigen. Slaap in sfeervolle en bijzondere hotels. Alle Mauritius reizen kunnen we aanpassen aan uw wensen.

  • Privéreizen op maat, alles kan!
  • Gespecialiseerde landendeskundigen
  • Kleinschalige resorts
  • Kwaliteitsreizen
  • Veilig en vertrouwd op reis

De CO2-uitstoot van uw reis wordt voor 100% gecompenseerd

Daarnaast planten wij voor iedere geboekte nacht een boom

Tanzania-Safari-Ingrid
Ingrid
Wat ben ik verliefd op Afrika. Elk land heeft iets unieks. Ik adviseer u graag voor een droomreis naar Afrika.
Contact met Ingrid