1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie
Reisadvies op maat
Bel ons of kom langs, maak een afspraak
Vraag vrijblijvend een offerte aan
ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds

Reizen vanuit België?

Onze maatwerkreizen naar Azië, Afrika, Noord-Amerika en Latijns-Amerika houden niet op bij de landsgrens van Nederland. Waarom zou het? Er is sowieso geen taalbarrière; het Vlaams en Nederlands liggen immers dicht bij elkaar. Hier en daar een ander woord om hetzelfde aan te duiden, maar we verstaan u, hoor. We weten dat in België sommige zaken net ietsje anders zijn geregeld dan in Nederland maar dat is voor Van Verre geen enkel probleem. Ook voor u, onze Vlaamse nabuur, staan we graag klaar met vakkundig advies en schone reisideeën en zorgen we ervoor dat uw maatwerkreis naar Azië, Afrika en Latijns Amerika van A tot Z tot in de puntjes is geregeld.


Vliegreis
Van Verre regelt ook uw vluchten naar Azië, Afrika en Latijns Amerika, met vertrek vanaf luchthaven Zaventem, Brussels Airport. Met alle Airlines die vanuit België vertrekken hebben we zeer scherpe afspraken, wij helpen u bij het vinden van een vlucht die goed aansluit bij uw reis.

 


Zekerheden!
Bij Van Verre bent u als Vlaamse reiziger in goede handen. Van Verre is aangesloten bij de ANVR (Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen) die duidelijke en eerlijke voorwaarden hanteert en kwaliteit en zekerheid garandeert.
Van Verre is tevens aangesloten bij de SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden), dat ook op onze Vlaamse reizigers van toepassing is. Dat betekent dat uw vooruitbetaalde reisgeld gegarandeerd wordt terugbetaald als de reisorganisatie in financiële problemen komt of failliet wordt verklaard.
Al onze Vlaamse reizigers vallen onder de garantie van het Calamiteitenfonds indien de vlucht vanuit Nederland vertrekt. Deze garantie houdt in dat u (een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren; de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij u vervroegd moeten repatriëren. Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.


Verzekeringen
Het is belangrijk om goed verzekerd op reis te gaan. 
De reisverzekering is heel belangrijk, mocht er iets gebeuren dan krijgt u alle hulp die nodig is waaronder de hulp van de Alarmcentrale maar ook bagage, geneeskundige kosten, buitengewone kosten, personenhulpverlening en ongevallen. U kunt de verzekering uitbreiden met de dekkingen contant geld en rechtsbijstand.
Wij kunnen een kortlopende reisverzekering voor u afsluiten.

 

Een annulatie-verzekering is een eenmalige verzekering die de reissom vergoed bij het annuleren van de reis voor vertrek en wanneer u gedwongen de reis eerder moet afbreken.

 

 

Reisdocumenten en overige praktische informatie
U dient in het bezit te zijn van een paspoort dat in de regel na aankomst nog minimaal zes maanden geldig is. Op de volgende website kunt u meer informatie vinden over reisdocumenten: www.diplomatie.belgium.be

 

Contact
Van Verre verzorgt individuele reizen op maat naar de mooiste plekjes in Azië, Afrika en Latijns Amerika. U geeft uw wensen aan, wij stellen uw eigen route door een of meerdere bestemmingen in de regio, naar alle uithoeken en onbekende plekjes. Wij kunnen u een uitstekend advies geven omdat wij al vele jaren kennis hebben van alle mooie landen in Azië, Afrika en Latijns Amerika.


Noordeinde 5
1141 DH Monnickendam
Nederland
0031299-233000