1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie
Onze Cambodja specialist
Cambodja-Angkor-Thom_1_370724

Gionne van Wijnen

Cambodja reizen, uw privé-reis op maat

De voornaamste reden voor velen om naar Cambodja te reizen, is het prachtige tempelcomplex Angkor. Maar in dit fascinerende land kunt u nog veel uitgebreidere individuele reizen maken. De hoofdstad Phnom Penh, de vriendelijke, gastvrije bevolking die nog op authentieke en traditionele manier leeft, de ongerepte natuur in het noordoosten. Heeft u de voorkeur voor een privé vakantie in Cambodja, waar u kunt genieten van natuur, cultuur, strand en heerlijk eten? Dan is een reis in Cambodja van Van Verre zeker iets voor u!

Rondreizen Cambodja

Bouwstenen Cambodja

VanVerre1 (28)

Cambodja reizen op maat

De beroemdste tempel is de Angkor Wat, maar u zult tijdens uw vakantie in Cambodja ook zeker de nu verlaten stad Angkor Thom en de tempel Ta Prohm bezoeken. De tempels zijn gebouwd tussen de 6e en 13e eeuw. Veel is ook nog verborgen in de jungle. Rondreizen hier is een ontdekkingstocht in de oudheid. De Fransen hebben eveneens in Cambodja hun sporen achtergelaten, in de stadskern van Siem Reap treft u nog Franse invloeden in koloniale gebouwen aan.

Cambodja reizen informatie

Het absolute hoogtepunt van Camnbodja reizen is het wereldberoemde Angkor Wat in Siem Reap. Dit is een monument van wereldformaat en staat dan ook terecht op de Unesco-lijst van Werelderfgoederen. Angkor beslaat een gebied van wel 25 km2, waar meer dan 100 monumenten uit het verleden te vinden zijn.

In Phnom Penh zult u tijdens uw reis door Cambodja in aanraking komen met de recente gruwelijkheden van de Rode Khmer, zoals de Killing Fields. Cambodja kent duidelijk veel historie.

 

Meer informatie Cambodja

Cambodja18

Cambodja reizen bouwstenen

Mondulkiri, in een afgelegen deel van Cambodja, is een heuvelgebied waar meer dan 10 verschillende stammen nog volgens hun authentieke levenswijzen leven. Reizen naar dit deel van Cambodja is een avontuur. U ziet tijdens uw privé-reis frisse groene heuvels met dennenbomen. De belangrijkste plaats is Sen Monorom, u kunt heerlijk wandelen rondom de twee meren hier. Uw vakantie in Cambodja voert door diverse dorpjes, waar de bewoners u net zo nieuwsgierig bekijken, als u hen.

Gionne (4)
Gionne van Wijnen
Bij Cambodja het ik het gevoel van 'Azië van 25 jaar geleden', nog zo authentiek. En die cultuurschatten, ik kan het u zeker aanraden!
Contact met Gionne
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.