1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Bouwsteen Indrukwekkend Angkor Wat

Het absolute hoogtepunt voor iedere Cambodja-reiziger is het tempelcomplex van Angkor. En terecht! De fantastische bouwwerken zijn een lust voor het oog en de camera. Omdat het gebied enorm groot is raden wij aan ruim de tijd te nemen om dit wereldwonder goed in u op te kunnen nemen. We laten u ook graag kennis maken met een onbekend deel van het Khmerrijk en nemen u mee naar de Roluosgroep en Kbal Spean. Deze bouwsteen is een aanrader om uw rondreis in Cambodja mee te beginnen of te eindigen!

Per tuktuk naar tempels
Twee dagen tempelbezoeken
Gionne (4)
Gionne
Bij Cambodja heb ik het gevoel van 'Azië van 25 jaar geleden', nog zo authentiek. En die cultuurschatten, ik kan het u zeker aanraden!
Verenigde-staten-noordoost-amerika-route66_1_606125
Mariska
Een land met een heftige geschiedenis wat nog voelbaar is in alles. Het is een fantastisch land om door rond te reizen.

Reis van dag tot dag: Indrukwekkend Angkor Wat

Dag 1     Siem Reap

Dag 2     Siem Reap

Dag 3     Siem Reap

Dag 4     Siem Reap

100% maat werk

Dag 1 Siem Reap

Cambodja-SiemReap-AngkorWat-boom1(17) Angkor Wat 3(17)

U wordt van de luchthaven Siem Reap opgehaald en in circa 30 minuten naar uw hotel in Siem Reap gebracht. 

 

Informatie Siem Reap:
Sinds de ontdekking van het enorme tempelcomplex Angkor is het kleine Siem Reap uitgegroeid tot een wereldberoemde plaats. Het is een charmante, overzichtelijke stad met een mooie ligging aan de gelijknamige rivier. In de stadskern staan nog vrij veel gebouwen uit de Frans koloniale tijd. Bezoek de bedrijvige Psar Chaa; op deze overdekte markt doen de locals hun inkopen. In het gebied rond 'pubstreet' zijn veel internationale restaurants en bars te vinden. 

 

Overnachting in Siem Reap.
Inclusief transfer

Nachtmarkt en Streetfood
Siem Reap

Nachtmarkt en Streetfood

Een streetfoodtour is een speelse manier om de Cambodjaanse keuken te leren kennen. U wordt einde van de...

Dag 2 Siem Reap

Deze dag zal zeker één van de hoogtepunten van uw reis door Cambodja zijn! Per tuktuk bezoekt u de wereldberoemde tempels van Angkor; door Unesco uitgeroepen tot werelderfgoed. Het complex is zo groot dat het onmogelijk is om alles in één dag te zien. Uw gids neemt u mee naar de mooiste plekjes. U bezoekt de drie bekendste tempels: Angkor Wat, Angkor Thom en Ta Prohm. Maar ook staan een paar minder bekende ruïnes op het programma. U tuft met uw tuktuk door het bosrijke gebied van de ene ruïne naar de andere. Aan het eind van de dag maakt u, als de weergoden u gunstig gezind zijn, een mooie zonsondergang mee bij Angkor Wat. Een geliefde afsluiting van een indrukwekkende dag. Deze excursie is op privé-basis.

 

Overnachting in Siem Reap.

Inclusief ontbijt, vervoer per tuktuk, Engelssprekende gids en entreegelden

Dag 3 Siem Reap

IMG_1203_rebfyl(8) DSC_0033_gf0cjh(8) Cambodja-SiemReap-plezierbijrivier(8)

Eén dag is niet voldoende om de immense tempelcomplexen van Angkor te bekijken. U zet vandaag uw verkenning voort met de tuktuk. U bezoekt het door reusachtige boomwortels overwoekerde Preah Khan complex, met een gebouw in Griekse stijl. Ook ligt hier Preah Neak Pean aan de oostelijke Mebon. Deze grote ronde laat de rijke verscheidenheid aan architectuur zien waar Angkor bekend om is. In de middag bezoekt u de rood gekleurde tempel Banteay Srey; bekend om zijn ingewikkelde gravures. Wederom een veelzijdige dag. Deze excursie is op privé-basis.

 

Overnachting in Siem Reap.

Inclusief ontbijt, vervoer per tuktuk, Engelssprekende gids en entreegelden

Dag 4 Siem Reap

Met een smakelijk ontbijt eindigt deze bouwsteen. 

 

Inclusief ontbijt.

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën