1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Inspiratiedagen voor uw verre reis

Bezoek onze inspiratiedagen - de beste voorbereiding op uw reis

Herkent u dit? U bent zich aan het oriënteren op een verre reis, maar het aanbod is eigenlijk te groot. Uw wensenlijstje wordt steeds langer en u heeft nog zoveel vragen. Om u te helpen bij het kiezen van de juiste reisbestemming organiseren wij inspiratiedagen. Deze zijn gratis en worden tegenwoordig online gegeven. Straks, als het weer kan, verwelkomen wij u graag in ons historische pand in het hartje van Monnickendam, maar nu drinken wij graag virtueel een kopje koffie met u. Gaat u alvast met ons op een virtuele vakantie?

 

  • Uw reis stellen we op maat samen
  • We gaan de diepte in
  • We laten u ook kennismaken met onbekende gebieden
  • We delen onze kennis uit eigen ervaring

 

Bij Van Verre staan drie kernwoorden centraal: persoonlijke aandacht, deskundigheid en ontzorgen. Niet alleen tijdens de reis, maar ook vooraf. Onze reisspecialisten reizen regelmatig naar onze bestemmingen om nieuwe plekken te ontdekken en om vertrouwde plaatsen nog eens te bezoeken. Op deze manier kunnen we u altijd de beste en actuele informatie verstrekken.

Wat kunt u verwachten tijdens onze inspiratiedagen

We hebben van iedere bestemming een powerpointpresentatie gemaakt. Zo vertellen we ons verhaal. Natuurlijk komen de hoogtepunten van de bestemmingen aan bod, maar we nemen u ook mee naar niet-toeristische en stille plekken. Omdat we echt de diepte in gaan duurt een presentatie bij ons langer dan gebruikelijk is. Als je het goed wilt doen kun je een land niet in een half uurtje over het voetlicht brengen.  

 

We zijn eerlijk, dus ook als u een plek wilt bezoeken die wij uit eigen ervaring wat vonden tegenvallen, zeggen wij dat. Maar ook als u op zoek wilt naar uw roots (in bijvoorbeeld Indonesië) dan regelen wij dat. Wij hebben al voor veel klanten zo’n onvergetelijke reis mogen organiseren.

 

Als u na afloop de deur uitloopt of uw computer weer uitzet, hopen wij dat we een glimlach op uw gezicht hebben getoverd.

 

De presentaties worden gegeven via Zoom. Enkele dagen van te voren sturen we u de Zoom-link, waarbij ook de uitleg hoe u kunt deelnemen.