1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie
Onze Nicaragua specialist: Irene
Nicaragua-Ometepe-Irene1(2)

Nicaragua reizen, uw privé-reis op maat

Bent u op zoek naar natuur, strand en kleurrijke dorpen? Dan bent u bij Nicaragua aan het juiste adres. In de steden vindt u koloniale gebouwen, u gaat de gebaande paden af en eindigt uw rondreis op een tropisch, wit zandstrand. Nicaragua is een klein land, waardoor de afstanden relatief kort zijn. Ideaal als u uw reis op maat wilt combineren met buurland Costa Rica. Kijk eens bij onze Nicaragua bouwstenen, waar onze favorieten regio's op een rij staan of klik voor een compleet voorbeeld bij onze Nicaragua rondreizen.

Rondreizen Nicaragua

Bouwstenen Nicaragua

Waarom uw Nicaragua reis door Van Verre laten verzorgen?

Onze rondreizen zijn privé-vakanties; u reist dus met uw eigen gezelschap door Nicaragua. Dat betekent: vrijheid! De routes bepaalt u zelf van te voren, in overleg met één van onze landendeskundigen. U slaapt in sfeervolle en bijzondere hotels. Een Nicaragua reis op maat van Van Verre biedt u een andere kijk op Nicaragua. Alle Nicaragua reizen kunnen we aanpassen aan uw wensen.

  • Reizen op maat, alles kan!
  • Privéreizen 
  • Deskundigheid
  • Sfeervolle hotels
  • Ook de onbekende gebieden

Tips voor reizen naar Nicaragua

Het eerste waar wij aan denken bij een reis naar Nicaragua, is een combinatie met Costa Rica. Er is in beide landen genoeg te zien, maar toch zijn ze relatief klein. Combineer de jungle van Costa Rica met de koloniale steden van Nicaragua en eindig uw reis op één van de bounty-eilanden. Op een wit strand en onder een wuivende palmboom komt u helemaal tot rust.

 

 

 

Vlak over de grens in het zuiden van Nicaragua ligt San Juan del Sur. Hier treft u allerhande hotels, tot een superdeluxe verblijf in Morgan's Rock. In de plaatsen León en Granada vindt u het Spaanskoloniaal verleden. Bewonder de gebouwen of bezoek de koffieplantages in het noorden. 

Bekijk de video van Nicaragua in 3 minuten!

De CO2-uitstoot van uw reis wordt voor 100% gecompenseerd

Daarnaast planten wij voor iedere geboekte nacht een boom

Nicaragua-Ometepe-Irene1(2)
Irene Dijkstra
Ik heb al diverse landen in Latijns-Amerika bezocht en de landen fascineren mij enorm. Mijn ervaringen deel ik graag met u!
Contact met Irene