1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie
Onze Thailand specialist: Nicole
IMG_9704
Nicole

Thailand reizen op maat

Het land van de glimlach, maar ook het land met vele gezichten; Thailand! Zo ontdekt u per fiets de gezellige straten van Bangkok, snuift u cultuur op, logeert u bij de warme, gastvrije bevolking, spot u wild in de jungle en eindigt u uw individuele rondreis Thailand op een bounty-eiland. Geen groepsreis, maar een privéreis op maat die naar uw eigen wensen aan te passen is. Door het individuele karakter van onze reizen zijn onze kosten in verhouding iets hoger dan bij andere aanbieders die met name groepsreizen aanbieden. Neem een kijkje in ons uitgebreide aanbod en laat u inspireren. Een combinatie van beleving, interactie met de locals en het ontdekken van de onbekende plekken van dit prachtige land staan bij ons centraal! Wij geven u een herinnering om nooit te vergeten.

Rondreizen Thailand

Bouwstenen Thailand

Waarom uw Thailand reis bij Van Verre?

Onze reizen zijn privé-vakanties; u reist dus met uw eigen gezelschap door Thailand. Dat betekent: vrijheid! Stop wanneer u wilt, maak op uw gemak foto’s of wandel door een klein dorpje. De routes bepaalt u zelf van te voren, in overleg met één van onze landendeskundigen. Slaap in sfeervolle en bijzondere hotels. Alle Thailand reizen kunnen we aanpassen aan uw wensen.

 

  • Privéreizen op maat, alles kan!
  • Gespecialiseerde landendeskundigen
  • Kleinschalige hotels en lodges
  • Kwaliteitsreizen
  • Veilig en vertrouwd op reis
Thailand-Karen-Bergstam_1_371899

Thailand reizen op maat

Een afwisselend en bergachtig land: Thailand! Tijdens uw rondreis door Thailand zult u veel culturele hoogtepunten ontdekken. Een reis door Thailand brengt u langs diverse landschappen. Het noorden van Thailand is bergachtig, het centrale laagland wordt doorkruist door rivieren. Bangkok ligt langs de oevers van de Chao Phraya. Thailand telt ook vele nationale parken, zoals het tropische, groenrijke Khao Sok. Voor de kust in het zuiden van Thailand liggen talrijke bounty-eilanden.

Thailand-Koh-Samui-Schommelen

Beste reistijd in Thailand

Wat is het heerlijk vertoeven in Thailand. Het is het hele jaar door warm, zo tussen de 28˚ en 30˚ C. In de noordelijke bergen kan het koeler zijn. De regentijd is tussen mei en oktober (aan de zuidoostkust, tussen september en december, hoewel in het zuiden nauwelijks seizoenverschillen zijn waar te nemen). In deze periode valt er in de namiddag doorgaans een verfrissende regenbui. U zult merken dat er ook in de droge periode niet altijd een strakblauwe lucht is; de temperatuur blijft prettig. 

Thailand reizen tips

De CO2-uitstoot van uw reis wordt voor 100% gecompenseerd

Daarnaast planten wij voor iedere geboekte nacht een boom

Nicole-Chiang-Rai
Nicole
Thailand is zo'n fascinerend en afwisselend land, van de bergvolkeren in het noorden tot de mooie eilanden in het zuiden. Ik vertel het u graag!
Contact met Nicole