1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Bouwsteen Witte zandstranden in Zuidoost-Thailand

Denk je aan Thailand, dan denk je aan mooie zandstranden. In onze zomer is Zuidoost-Thailand een perfecte omgeving voor zon, zee en strand. Start op Koh Samui en ontdek dit grote eiland. Flaneer over het strand richting Fisherman’s Wharf voor een heerlijk diner bij zonsondergang. Reis daarna door naar Koh Tao. Witte zandstranden en palmbomen geven het ultieme bountygevoel. Pak je snorkelspullen en ontdek de onderwaterwereld. Inclusief verblijf in twee top accommodaties.

Luieren aan Bohphut Beach
Nabij de Fisherman’s Wharf
Ga snorkelen bij Koh Tao
Nicole-Chiang-Rai
Nicole
Thailand is zo'n fascinerend en afwisselend land, van de bergvolkeren in het noorden tot de mooie eilanden in het zuiden. Ik vertel het u graag!

Van dag tot dag: Witte zandstranden in Zuidoost-Thailand

Dag 1     Aankomst Koh Samui

Dag 2     Koh Samui

Dag 3     Koh Samui

Dag 4     Koh Tao

 

Dag 5     Koh Tao

Dag 6     Koh Tao
Dag 7     Vertrek Koh Tao

100% maat werk

Dag 1 Aankomst Koh Samui

Thailand-KohSamui-strand3 Thailand-KohSamui-hangmat thailand-hangendepalmboom1

Koh Samui is het op twee na grootste eiland van Thailand en geliefd bij veel vakantiegangers. Het eiland is beroemd door haar hagelwitte stranden en de jungle is altijd binnen handbereik. Dit eiland heeft voor ieder wat wils. Het bekendste strand is Chaweng Beach. Hier liggen de meeste resorts en vindt u winkeltjes, restaurants en bars. Er hangt een gezellige sfeer in dit drukbezochte uitgaansgebied. Houdt u juist van wat meer rust dan raden we u aan om aan een van de stranden in het zuiden of noorden van het eiland te verblijven.

 

Overnachting op Koh Samui.

Inclusief transfer

Dag 2 Koh Samui

Er is veel te doen op Koh Samui. Trek het binnenland in en geniet van de natuur met zijn vele watervallen. Tijdens regentijd zijn de watervallen op zijn mooist! Stap in een kleine boot en laat u rondvaren door het Ang Thong National Park. De eilandengroep Ang Thong bestaat uit dicht op elkaar gelegen eilandjes en is de woonplek van verschillende soorten vogels en apen. Ook onderwater is van alles te zien. Boek een snorkel- of duikexcursie en geniet van het koraal en de exotische vissen.

 

Overnachting op Koh Samui.

Inclusief ontbijt

Kajakken Ang Thong Marine Park
Koh Samui

Kajakken Ang Thong Marine Park

U wordt opgehaald bij het hotel voor een bijzondere kajakervaring! U gaat met de boot richting Koh Mae Island...

Dag 3 Koh Samui

Thailand_zuid_koh-samui5 Thailand-KohSamui-tempel

Een vrije dag op Koh Samui om het eiland verder te ontdekken. Even geen zin in zand tussen de tenen? Breng dan een bezoek aan de Big Buddha-tempel. Dit gouden Boeddhabeeld is met zijn 12 meter de eyecatcher van Koh Samui. Misschien wel het leukste tempelcomplex van het eiland is Wat Plai Laem, met de enorme 18-armige Boeddha als pronkstuk. Trek gekregen? Ga voor de lunch naar de Jungle Club. Hier eet u met uitzicht op de baai van Chaweng.

 

Overnachting op Koh Samui.

Inclusief ontbijt

Dag 4 Koh Samui - Koh Tao

Het 'schildpaddeneiland' Koh Tao is vooral bekend om haar duik- en snorkellocaties. In het verleden kwamen veel schildpadden hier aan land om zich te nestelen en ook tegenwoordig is het een populaire broedplaats voor deze dieren. Rondom Koh Tao zijn verschillende duikplekken met een rijkdom aan koralen en zeedieren. Het water is zo helder dat u met het blote oog al veel vissen kunt zien. Blijft u liever boven water, breng dan een bezoek aan het nationaal Zeepark Ang Thong. Dit is een archipel van 40 kleine eilandjes met witte zandstranden, steile kalkstenen kliffen en verborgen lagunes.

 

Overnachting op Koh Tao.

Inclusief ontbijt, transfers en bootovertocht

Dag 5 Koh Tao

Thailand-Koh-Tao-Strand

Koh Tao heeft verschillende uitzichtpunten. Bij een aantal betaalt u een kleine toegangsprijs en de tocht naar boven is niet altijd even makkelijk, maar het uitzicht aan de top maakt alles goed! Er zijn op dit eiland enkele resorts met huisjes op het strand. Ook vindt u er een aantal luxere resorts, die een duikschool hebben. Het eiland leent zich dan ook prima om uw duikbrevet te halen. Er zijn ondiepe baaien waar beginnende duikers goed terecht kunnen.

 

Overnachting op Koh Tao.

Inclusief ontbijt, transfers en bootovertocht

Dag 6 Koh Tao

Bij het zwembad een boek lezen, een ontspannen spabehandeling of juist actief een watersportactiviteit doen, op Koh Tao kan het allemaal! Ook zijn er diverse restaurants en barretjes op het eiland te vinden. Geniet van de smaakvolle Thaise keuken na een dag op het strand of tijdens een rondrit over het eiland.

 

Overnachting op Koh Tao.

Inclusief ontbijt

Dag 7 Vertrek Koh Tao

Na en heerlijk verblijf op deze mooie stranden is het tijd om door te reizen. Reist u terug naar Bangkok, de jungle van Khao Sok of misschien nog meer bountygevoel krijgen op Koh Phangan? Er zijn genoeg mogelijkheden.

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën