1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie
Onze Zuid-Afrika specialist
Kaapstad, Tafelberg, Martin

Martin van Amersfoorth

Zuid-Afrika reizen, uw privé-reis op maat

Een Zuid-Afrika reis is meer dan een wonderlijke reis – het is de wereld in één land! Reizen in Zuid-Afrika is avontuurlijk, u wordt betoverd door de ruimte en natuur, de uitgestrekte zandstranden en helderblauwe oceaan, het imposante wildleven in verlaten safarigebieden en de multiculturele gezelligheid in grote steden zoals Kaapstad of Johannesburg. Een vakantie Zuid-Afrika is echt een avontuurlijke belevenis!

Rondreizen Zuid-Afrika

Bouwstenen Zuid-Afrika

Cape-Winelands Constantia

Zuid-Afrika reizen op maat

Laat u verblinden door de kleurrijke Garden Route, geniet van een glas wijn bij een zonsondergang of bekijk het land vanaf de top van de Tafelberg. Ontdek waarom Lesotho het Koninkrijk in de Hemel wordt genoemd en trek door de nationale parken in Swaziland. Laat de geschiedenis van kolonisatie en Apartheid door uw aderen stromen en beleef de unieke combinatie tussen moderne en traditionele Afrikaanse culturen. Eén ding is zeker: uw rondreis op maat door Zuid-Afrika zal u nooit meer vergeten.

shutterstock_200707688

Zuid-Afrika reizen tips

Safari’s of wijnroutes: in Zuid-Afrika kan het allemaal. Met een beetje geluk ziet u een deken van dichte mist over de Tafelberg trekken, verschijnt er een walvissenstaart uit de Atlantische Oceaan en komt u de complete big five in het Krugerpark tegen. U kunt uren wandelen over de mooiste stranden, of de droogte opzoeken in de savanne. Al deze bouwstenen kunt u zo aan elkaar koppelen tot een complete reis door Zuid-Afrika.

Zuid-Afrika reizen informatie

De bevolking van Zuid-Afrika is een flamboyante mix van culturen – zowel van inheemse Afrikaanse en Aziatische volken als Europese kolonisators zoals de Nederlanders.

 

Gedurende uw reis door Zuid-Afrika zal u merken dat u de blanke Afrikaners soms best kan verstaan, en het stukje Nederlandse geschiedenis in de straatnamen of grappige verbasteringen kan herkennen. Ondanks zijn bewogen achtergrond kent Zuid-Afrika een mentaliteit van optimisme en de breed lachende, energieke mensen zijn daar het levende bewijs van. Ze zullen u met open armen verwelkomen en trots hun unieke Zuid-Afrika laten zien.

 

Meer informatie Zuid-Afrika

De beste reistijd voor Zuid-Afrika hangt sterk af van uw eigen voorkeur, want eigenlijk is het weer zo goed, dat u er het hele jaar terecht kunt. Gaat u voor de sensationele beleving van een safari? Ga dan tussen juli en oktober. In het najaar verliezen de bomen hun blaadjes en nemen de temperaturen af, waardoor u meer kans maakt wilde dieren te spotten. Walvissen ziet u het meest tussen juni en november, Kaapstad en de omringende wijngebieden zijn het mooiste tussen november en april, al is het hoogseizoen in december en januari. Sportievelingen hebben de beste omstandigheden in de koele winterperiode, in de lente bloeien de mooiste bloemen. Zuid-Afrika: voor ieder wat wils.

 

Bekijk onze excursies Zuid-Afrika

 

 

Waarom naar Zuid-Afrika met Van Verre, onze big 5

Onze Zuid-Afrika reizen zijn privévakanties. U reist dus door Zuid-Afrika met uw eigen gezelschap. Dat betekent: vrijheid! U stopt wanneer u wilt, u kunt op uw gemak foto’s nemen of een wandeling door een dorpje of in de natuur maken. De routes tijdens uw vakantie Zuid-Afrika bepaalt u zelf van te voren, in overleg met een van onze landendeskundigen.

U slaapt in sfeervolle en bijzondere hotels, guesthouses, safarilodges en tentenkampen. Een reis Zuid-Afrika van Van Verre biedt u een andere kijk op Zuid-Afrika. Kijk bij de rondreizen Zuid-Afrika en bouwstenen Zuid-Afrika, om inspiratie voor uw Zuid-Afrika reis op te doen! Alle reizen naar Zuid-Afrika kunnen we aanpassen aan uw wensen.

  • Kwaliteitsreizen
  • Deskundigheid
  • Sfeervolle hotels
  • Privéreizen
  • Reizen op maat, alles kan!
Martin33
Martin van Amersfoorth
Ik ben Martin en Afrika specialist. Mijn collega's en ik adviseren u graag. 0299-23 30 00
Offerte aanvragen
Namibië
Ingrid Ypema
Ik ben Ingrid en Afrika specialist. Mijn collega's en ik adviseren u graag. 0299-23 30 00
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.