1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Bouwsteen Safari in privé-wildreservaat

Ga op safari in één van de wildreservaten van Zuid-Afrika. Een safari in Zuid-Afrika is zo bijzonder, bijna niet uit te leggen. U wordt vroeg gewekt, misschien al van de eerste dierengeluiden, en stapt in een jeep. Samen met een ervaren ranger speurt u het gebied af. Welk dier zult u als eerste zien? Wordt het de leeuw of misschien een kudde olifanten? Geniet de aankomende dagen. Geen dag is hetzelfde als u op safari gaat in Zuid-Afrika.

Ochtend- en avondsafari's
Spot de Big Five
Samen met een ervaren ranger
Eva-Madikwe-Game-Reserve(9)
Eva
Zuid-Afrika is een veelzijdig land dat je absoluut moet bezoeken vanwege het bruisende Kaapstad, spannende safari’s en prachtige kustlijnen.
Zuid-Afrika-Marakele-NP-Caroline_6_620038
Caroline
Tijdens een inspectiereis naar Zuid-Afrika is mijn liefde voor Afrika ontstaan. Het prachtige landschap, de mensen, de geuren en het heerlijke eten.
Een mooie klim op de zandduinen van Namibië
Ingrid
Wat ben ik verliefd op Afrika. Elk land heeft iets unieks. Ik adviseer u graag voor een droomreis naar Afrika.
  • Van dag tot dag
  • Reis & prijsinfo
  • Offerte

Reis van dag tot dag: Safari in privé-wildreservaat

Dag 1     Privé-wildreservaat

Dag 2     Privé-wildreservaat

Dag 3     Privé-wildreservaat

100% maat werk

Dag 1 Privé-wildreservaat

Een luipaard hoog en veilig in de boom, Zuid-Afrika

Vandaag start uw driedaagse safari. Er zijn ontelbaar veel wildreservaten in Zuid-Afrika. Wat dacht u van het Sabi Sands, Makalali, Thornybush, Kapama, Maneleti, Timbavati, Welgevonden, Madikwe Game Reserve of het Klaserie Nature Reserve. Afhankelijk van de plaats waar u gisteren overnachtte, zoeken wij het mooiste wildreservaat voor u uit. 

 

Onderweg naar uw lodge kunt u al de eerste dieren spotten. De Big Five, maar ook giraffes, zebra’s, jachtluipaarden en gevlekte hyena’s struinen door de wildernis. Als de mogelijkheid er is, raden wij u aan vanavond al op avondsafari te gaan. Samen met een ranger gaat u op zoek naar de eerste nachtdieren. 

 

Overnachting in het Wildreservaat

Inclusief transfer, lunch, diner

 

Dag 2 Privé-wildreservaat

Kokerbomen in het Noorden van Zuid-Afrika, Kgalagadi Transfrontier Park d836af7e-e27a-4fa8-9a66-71993081e6a4

De wekker gaat vroeg, want er staat een ochtendsafari op het programma. Heerlijk om de frisse, soms toch wel koude ochtendbries op te snuiven. In de jeep zijn dikke dekens die u om u heen kunt slaan of over uw benen kunt wikkelen zodat u lekker warm blijft. Zodra echter de ochtendzon haar eerste warmte afdraagt, zijn de dekens niet meer nodig. Uw ranger rijdt stapvoets door het wildreservaat en speurt de voetafdrukken in het zand. Op zoek naar de meeste wild. 

 

Na het ontbijt kunt u tot in de namiddag genieten van de faciliteiten van uw safari lodge. Lekker luieren, wat lezen of met een verrekijker vanaf het panoramadek naar wild speuren. Tijdens de avondgamedrive speurt u in een ander deel van het wildreservaat naar giraffen, leeuwen, kudus, buffels, zebra’s en ander wild.

Overnachting in het Wildreservaat

Inclusief transfer, lunch, diner, 2 x gamedrive

Dag 3 Privé-wildreservaat

Nog één keer gaat u de wildernis in om die kudde olifanten te zoeken die afgelopen nacht zo luid trompetterden. Met een beetje geluk laten zij en andere vroege vogels zich van hun goede kant zien. Na het ontbijt is het tijd om het wildreservaat te verlaten. 

Inclusief ontbijt, gamedrive, transfer

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën