1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie
Onze Kenia specialist
Tanzania

Ingrid Ypema

Kenia reizen, uw individuele reis op maat

Een Kenia reis biedt alles wat u van Afrika verwacht. Olifantensilhouetten tekenen af tegen een oranje horizon, zandstranden zijn oogverblindend wit en bontgekleurde kralenkettingen sieren de rode omslagdoeken van de Masaï. In Kenia’s wildparken maakt u de mooiste safari rezien en aan Lake Nakuru vliegt een knalroze wolk van duizenden flamingo’s aan u voorbij. Een Kenia reis op maat zal voor altijd een plekje in uw hart veroveren.

Rondreizen Kenia

Op safari in Kenia

Safari in Aberdare National Park in Kenia

Kenia reizen op maat

Een safari in Kenia is voor vele mensen een droom. U ziet olifanten, buffels, zebra’s, neushoorns en giraffen. ’s Nachts bij het kampvuur kijkt u omhoog naar een heldere sterrenhemel en hoort u het diepe gebrul van een leeuw. Jaarlijks migreren anderhalf miljoen zebra’s, gnoes en gazellen van de Serengeti naar het Masaï Mara National Park, deze trek is wereldberoemd. Een reis door Kenia is reizen door het koninkrijk der dieren.

Kenia Masai

Kenia reizen tips

U kent Kenia vast als een land met een rijke stamcultuur, waar in rood gehulde mensen met een wandelstok tussen de wilde dieren lopen. In Kenia leven dan ook enkele etnische groepen die vasthouden aan hun tradities, hoewel veel volkeren in Afrika zich aanpassen aan een moderne, westerse cultuur. De Kikuyu zijn de grootste bevolkingsgroep. Zij doen aan landbouw of vervullen politieke functies in Nairobi.De Masaï zijn trots op hun cultuur en houden hun oorspronkelijke leefwijze fier in stand.

Vakantie aan het strand in Kenia

Kenia heeft schitterende zandstranden. Leun lekker achterover met een cocktail terwijl de zon uw neus verkleurt, maak een ritje op een kameel of ga op zoek naar wilde dolfijnen. Een duik in de helderblauwe oceaan is verkoelend. Onder de oppervlakte ontspruit een dynamische onderwaterwereld, met fleurige koraalriffen en geheimzinnige scheepswrakken

Ga met een snorkel op zoek naar een schildpad, octopus of walvishaai of dwaal af naar donkerblauwe diepten. In de avond gaat u heerlijk uit eten in een gezellig kustplaatsje. Op uw Kenia reis is alles mogelijk. De tropische stranden vindt u vooral bij Mombasa en Malindi.

Namibië
Ingrid Ypema
Ik ben Ingrid en Afrika specialist. Mijn collega's en ik adviseren u graag. 0299-23 30 00
Martin33
Martin van Amersfoorth
Ik ben Martin en Afrika specialist. Mijn collega's en ik adviseren u graag. 0299-23 30 00
Offerte aanvragen
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.