1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Bouwstenen Kenia

Een bouwsteen Kenia is een avontuurlijke reis van een aantal dagen naar bijzondere hoogtepunten of belevenissen in Kenia, ga bijvoorbeeld op safari en leer alles over de leefwijze van de Masai stam. De bouwstenen Kenia kunt u aan elkaar koppelen tot een complete reis en kunt u aanpassen aan uw eigen wensen. Wij helpen u graag om met de bouwstenen Kenia uw eigen reis samen te stellen.

Voorbeeldreis Kenia
4 dagen

Bouwsteen Kenia: Wandelen met de Masai

Midden: Reis met een klein vliegtuig naar Masai Mara waar u vier dagen mee leeft met de Masai. Overnacht in een mobiel tentenkamp en leer de cultuur de Masai-stam kennen.

€ 2150,- Prijsindicatie per persoon
Voorbeeldreis Kenia
3 dagen

Bouwsteen Kenia: Fly In Safari

Midden: Vlieg vanaf Nairobi naar Masai Mara National Park om twee nachten te overnachten en spannende safaritochten te maken waarin u wilde dieren spot.

€ 1260,- Prijsindicatie per persoon
Voorbeeldreis Kenia
3 dagen

Bouwsteen Kenia: Treinreis van Nairobi naar Mombasa

Zuid: De Madaraka Express brengt u per trein van Nairobi naar Mombasa met een tussenstop in Taita Hills waar u op safari gaat om wilde dieren te spotten.

€ 840,- Prijsindicatie per persoon
Voorbeeldreis Kenia
4 dagen

Bouwsteen Kenia: Safari Masai Mara en Lake Elementaita

Zuid: Bezoek de Masai Mara, ga op game drive en bezoek een traditioneel dorp. Reis verder naar Lake Elementaita, waar u een boottocht langs vele vogelsoorten maakt.

€ 1320,- Prijsindicatie per persoon
Ingrid-Kenia-zebra
Ingrid
Wat ben ik verliefd op Afrika. Elk land heeft iets unieks. Ik adviseer u graag voor een droomreis naar Afrika.
Contact met Ingrid
Zuid-Afrika-Marakele-NP-Caroline_6_620038
Caroline
Een reis door Kenia is een unieke ervaring, maak kennis met de tradities van de verschillende culturen, en ontdek de eeuwenoude stamgemeenschappen.
Contact met Caroline
Eva-Madikwe-Game-Reserve
Eva
Ik vind Kenia een geweldige bestemming vanwege de vele safarimogelijkheden, de rijke Maasai-cultuur, de kleurrijke onderwaterwereld en de zandstranden
Contact met Eva