1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie
Reisadvies op maat
Bel ons of kom langs, maak een afspraak
Vraag vrijblijvend een offerte aan
ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds
Onze bestemmingen

Van Verre, individuele Noord-Amerika reizen op maat

Uw verre reizen specialist: Van Verre. Een vakantie is voor iedere reiziger anders. Wij maken samen met u uw reis op maat naar Noord-Amerika. Een combinatie van ruige natuur, strand en prachtige steden. Onze landendeskundigen zitten regelmatig in het vliegtuig naar Noord-Amerika. Nieuwe plekjes ontdekken, zodat zij samen met u een complete rondreis door Noord-Amerika kunnen samenstellen. U vindt veel voorbeeldreizen, van bouwstenen tot complete rondreizen. U wilt misschien net wat anders of wilt naar plekken die niet op onze website staan? Geen probleem, alles is mogelijk.

Rondreizen Amerika

Rondreizen Canada

Reizen naar Noord-Amerika met Van Verre

Onze rondreizen zijn privé-reizen; u reist dus met uw eigen gezelschap. Dat betekent: vrijheid! Stap in uw eigen huurauto, maak op uw gemak foto's en stop wanneer en waar u wilt. Wij hebben onze favoriete reizen op een rij gezet, maar de uiteindelijke route bepaalt u zelf. Slaap in sfeervolle en karakteristieke hotels en ontdek Noord-Amerika met een reis op maat.

  • Landendeskundigen met diepgaande kennis
  • Persoonlijk contact
  • Kwaliteitsreizen
  • Veilig en vertrouwd op reis
  • Privéreizen op maat, alles kan!
Canada-Banff-Paardrijden-Bow-River

Over onze Noord-Amerika reizen

Wilt u een onvergetelijke rondreis maken? Dan bent u in Noord-Amerika aan het juiste adres. In uw eigen huurauto ontdekt u steden als Los Angeles, Miami, New York en Vancouver. Maar ook nationale parken waar u in alle rust kunt genieten van de prachtige natuur. Maar pas op; voordat u het weet springt er een beer of eland voor uw auto. Maak een wandeling, rijd op een paard en geniet van de vele parken die Amerika en Canada rijk zijn. Een continent dat vol zit met verrassingen.

Voeg een reis naar IJsland toe als overstap

Wist u dat wij ook IJsland als stopover bestemming aanbieden? Wat dacht u van een onderbreking van uw lange vlucht met een korte reis over IJsland? Rijd door het prachtige landschap dat gedomineerd wordt door watervallen en geisers. Meer weten over IJsland? Ontdek onze IJsland rondreizen en vraag ons naar de mogelijkheden.

Emmy en Jur

Ons verhaal

Ooit begonnen wij als klein familiebedrijf, maar tegenwoordig hebben wij een enthousiast team van reislustige medewerkers in dienst. Gezamenlijk hebben zij al veel landen gezien. We bekijken de voorbeeldreizen, maar bouwen uw reis, dag voor dag, op. Echte service vinden wij belangrijk! We nemen de tijd om uw wensen te bespreken en ook het reisvoorstel dat we toesturen past niet op één A-4’tje. We besteden veel aandacht aan de offerte. Die moet al een beleving zijn!

Canada-Banff-Fietsen
Nicole
Gigantische bergen die weerspiegelen in de meren, wereldsteden en wilde dieren zoals grizzlyberen en walvissen spotten. Wilt u dit ook ontdekken?
Contact met Nicole
Amerika-Los-Angeles-Hollywood-Lisanne
Lisanne
De geweldige landschappen in het westen, de grote steden als New York en San Francisco en de stranden van Florida laten mij terugkeren voor meer.
Contact met Lisanne
New-York-Amerika
Lara
Amerika heeft mijn hart gestolen! Het gevoel van vrijheid als je met je eigen auto rijdt over eindeloze wegen zonder veel tegen te komen! Heerlijk.
Contact met Lara