1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Tijdelijk aangepaste voorwaarden. Geen aanbetaling & kosteloos annuleren tot wel 6 weken voor vertrek.Lees meer

Onze Tanzania specialist: Ingrid
Tanzania-Safari-Ingrid

Tanzania reizen, uw individuele reis op maat

Een safari door Tanzania is voor velen een droom die uitkomt. Wilde dieren rennen over de eindeloze vlakten, kleurrijke koraalriffen stralen in helderblauw water en de schitterende zon weerkaatst in de eeuwige sneeuw op de Kilimanjaro, de hoogste berg van Afrika. Neem een kijkje tussen onze op maat gemaakte Tanzania rondreizen. Maak kennis met de vriendelijke bevolking. Het is een land dat ons hart al heeft veroverd. Bent u de volgende?

Rondreizen en safari's Tanzania

Bouwstenen Tanzania

Tanzania-Simba-Serengeti-Lodge

Tanzania safari's op maat

Tanzania is een droomlocatie voor een safari. Vergeet uw verrekijker en fotocamera niet! Miljoenen dieren rennen door de nationale parken. Misschien wel het mooiste wildspektakel ter wereld! Het ongerepte Selous Game Reserve staat bekend om zijn grote hoeveelheden dieren, maar Tanzania is nog veel meer. Reis naar de imposante Ngorongoro-krater en zie hoe Lake Manyara roze kleurt van de vele flamingo's. Sluit uw reis af met een paar dagen Zanzibar en uw reis naar Tanzania is compleet.

Kenia, leeuw op een rots

Tanzania reizen tips

Welkom in Tanzania! Het land van de Masaï (traditionele stamcultuur), de spectaculaire vergezichten en het vele wild. Het is het land waar Arabische en Afrikaanse sferen elkaar ontmoeten. Het ene moment stapt u in een jeep om het Serengeti National Park te bewonderen en het andere moment staat u oog in oog met een traditionele dans van de lokale bevolking. Struin over marktjes en bezoek één van de historische ontdekkingen in de Olduvaikloof. Bekijk de bouwstenen voor unieke ervaringen!

Waarom naar Tanzania met Van Verre? Onze big 5

Samen met u maken wij uw verre reis op maat compleet. Onze verre reizen naar Tanzania zijn privé-vakanties. U reist alleen met uw eigen gezelschap. Dat betekent: vrijheid! Stop wanneer u wilt, maak op uw gemak foto’s of wandel door een klein dorpje. De routes bepalen we van te voren, zodat u volop geniet van uw reis door Afrika.

 

U slaapt in sfeervolle en bijzondere hotels, guesthouses, safarilodges en tentenkampen. Kijk bij de rondreizen Tanzania en bouwstenen Tanzania, om inspiratie voor uw Tanzania reis op te doen! Alle reizen naar Tanzania kunnen we aanpassen aan uw wensen.

  • Privéreizen op maat, alles kan!
  • Gespecialiseerde landendeskundigen
  • Kleinschalige hotels en lodges
  • Kwaliteitsreizen
  • Veilig en vertrouwd op reis
Tanzania-Safari-Ingrid
Ingrid
Wat ben ik verliefd op Afrika. Elk land heeft iets unieks. Ik adviseer u graag voor een droomreis naar Afrika.
Contact met Ingrid