1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie
Onze Tanzania specialist
IMG_4435

Martin van Amersfoorth

Tanzania reizen, uw individuele reis op maat

Een rondreis door Tanzania is voor velen een droom die uitkomt. Wilde dieren rennen over de eindeloze vlakten, kleurrijke koraalriffen stralen in helderblauw water en de schitterende zon weerkaatst in de eeuwige sneeuw op de Kilimanjaro, de hoogste berg van Afrika. Neem een kijkje tussen onze op maat gemaakte Tanzania rondreizen. Maak kennis met de vriendelijke bevolking. Het is een land dat ons hart al heeft veroverd. Bent u de volgende?

Rondreizen Tanzania

Bouwstenen Tanzania

Tanzania-Simba-Serengeti-Lodge

Tanzania reizen op maat

Welkom in Tanzania! Het land van de Masaï (traditionele stamcultuur), de spectaculaire vergezichten en het vele wild. Het is het land waar Arabische en Afrikaanse sferen elkaar ontmoeten. Het ene moment stapt u in een jeep om het Serengeti National Park te bewonderen en het andere moment staat u oog in oog met een traditionele dans van de lokale bevolking. Struin over marktjes en bezoek één van de historische ontdekkingen in de Olduvaikloof. Rondreizen door Tanzania is een ware belevenis! 

Kenia, leeuw op een rots

Tanzania reizen tips

Tanzania is een droomlocatie voor een safari. Vergeet uw verrekijker en fotocamera niet! Miljoenen dieren rennen door de nationale parken. Misschien wel het mooiste wildspektakel ter wereld! Het ongerepte Selous Game Reserve staat bekend om zijn grote hoeveelheden dieren, maar Tanzania is nog veel meer. Reis naar het imposante Ngorongoro-krater en zie hoe Lake Manyara roze kleurt van de vele flamingo's. Sluit uw reis af met een paar dagen Zanzibar en uw reis naar Tanzania is compleet. 

Waarom naar Tanzania met Van Verre? Onze big 5

Slapen in sfeervolle en bijzondere hotels, guesthouses, safarilodges en tentenkampen. U slaapt in sfeervolle en bijzondere hotels, guesthouses, safarilodges en tentenkampen. Een Tanzania reis van Van Verre biedt u een andere kijk op Tanzania. Kijk bij de rondreizen Tanzania en bouwstenen Tanzania, om inspiratie voor uw Tanzania reis op te doen! Alle reizen naar Tanzania kunnen we aanpassen aan uw wensen.

 

Onze Tanzania reizen zijn privévakanties. U reist door Tanzania met uw eigen gezelschap. Dat betekent: vrijheid! U stopt wanneer u wilt, u kunt op uw gemak foto’s nemen of een wandeling door een dorpje of in de natuur maken. De routes tijdens uw vakantie Tanzania bepaalt u zelf van te voren, in overleg met een van onze landendeskundigen.

  • Kwaliteitsreizen
  • Deskundigheid
  • Sfeervolle hotels
  • Privéreizen
  • Reizen op maat, alles kan!
Martin33
Martin van Amersfoorth
Ik ben Martin en Afrika specialist. Mijn collega's en ik adviseren u graag. 0299-23 30 00
Offerte aanvragen
Namibië
Ingrid Ypema
Ik ben Ingrid en Afrika specialist. Mijn collega's en ik adviseren u graag. 0299-23 30 00
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.