1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Tanzania reizen, uw individuele reis op maat

Een Tanzania reis op maat is voor velen een droom die uitkomt. Miljoenen hoeven rennen over eindeloze vlakten, kleurrijke koraalriffen stralen in helderblauw water en de schitterende zon weerkaatst in de eeuwige sneeuw op de Kilimanjaro, de hoogste berg van Afrika. Reizen door Tanzania is kennismaken met een vriendelijk en harmonieus land: een land dat uw hart zal veroveren.

De Masai in Tanzania

Tanzania reizen op maat

Welkom in Tanzania, een land van spectaculaire vergezichten en verbluffend wild. Het land van stamculturen zoals de traditionele Masaï en van historische ontdekkingen in de Olduvaikloof.  Het land waar Arabische en Afrikaanse sferen elkaar ontmoeten. Struin over gezellige marktjes en langs blinkende moskeeën, of beleef traditionele dans en muziek. In Tanzania vindt u knusse dala-dala’s,  magische deltavliegers en schilderachtige dhows. Rondreizen door Tanzania is een ware belevenis!

Kenia, leeuw op een rots

Tanzania reizen tips

Tanzania is een droomlocatie voor een safari. Jaarlijks rennen miljoenen dieren over de eeuwige Serengeti, op weg naar groene vlaktes: misschien wel het mooiste wildspektakel ter wereld. Het ongerepte Selous Game Reserve staat bekend om grote hoeveelheden dieren en Lake Manyara kleurt roze van de flamingo’s. Reis naar de imposante Ngorongoro-krater, het domein van talloze soorten wild, of bezoek de chimpansees in Gombe National Park. Bekijk de diverse bouwstenen Tanzania.

Waarom naar Tanzania met Van Verre? Onze big 5

Onze Tanzania reizen zijn privévakanties. U reist dus door Tanzania met uw eigen gezelschap. Dat betekent: vrijheid! U stopt wanneer u wilt, u kunt op uw gemak foto’s nemen of een wandeling door een dorpje of in de natuur maken. De routes tijdens uw vakantie Tanzania bepaalt u zelf van te voren, in overleg met een van onze landendeskundigen.

U slaapt in sfeervolle en bijzondere hotels, guesthouses, safarilodges en tentenkampen. Een Tanzania reis van Van Verre biedt u een andere kijk op Tanzania. Kijk bij de rondreizen Tanzania en bouwstenen Tanzania, om inspiratie voor uw Tanzania reis op te doen! Alle reizen naar Tanzania kunnen we aanpassen aan uw wensen.

  • Kwaliteitsreizen
  • Deskundigheid
  • Sfeervolle hotels
  • Privéreizen
  • Reizen op maat, alles kan!
Namibië
Ingrid Ypema
Ik ben Ingrid en Afrika specialist. Mijn collega's en ik adviseren u graag. 0299-23 30 00
Martin33
Martin van Amersfoorth
Ik ben Martin en Afrika specialist. Mijn collega's en ik adviseren u graag. 0299-23 30 00
Offerte aanvragen
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.