1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Bouwsteen Op safari in Serengeti National Park

Uw reis door Tanzania is niet compleet zonder een bezoek aan het bekendste park van Tanzania: Serengeti National Park. Hier leeft een grote migratie aan wilde dieren. Het park is immens en het lijkt even of u in een compleet andere wereld bent. De ruimte is eindeloos en kuddes dieren komen voorbij. Eén van de hoogtepunten tijdens uw rondreis door Tanzania is het park vanuit de lucht bekijken; vanuit een luchtballon. Zo'n bijzondere ervaring vergeet u niet snel. 

Big five
Migratie
De basis van The Lion King
Tanzania-in-een-Masai-huis-Caroline
Caroline
Een reis door Tanzania is absoluut de moeite waard vanwege de ongetemde bush, eeuwenoude culturen en het paradijselijke Zanzibar.
Eva-Madikwe-Game-Reserve
Eva
Ik zou Tanzania zeker aanraden vanwege de overweldigende diversiteit aan wilde dieren, koraalriffen en de adembenemende Kilimanjaro.
Ingrid-Kenia-zebra
Ingrid
Wat ben ik verliefd op Afrika. Elk land heeft iets unieks. Ik adviseer u graag voor een droomreis naar Afrika.

Reis van dag tot dag: Op safari in Serengeti National Park

Dag 1     Aankomst Serengeti National Park

Dag 2     Serengeti National Park

Dag 3     Serengeti National Park

Dag 4     Vertrek Serengeti National Park

100% maat werk

Dag 1 Aankomst Serengeti National Park

Tanzania-Serengeti-Ruime-vlakte

In de safarihoofdstad Arusha stapt u in een vliegtuigje die u naar de landingsstrip van Serengeti brengt. Serengeti National Park is het bekendste wildpark van Tanzania. Geweldig om uw reis hier te beginnen. 

 

Stap in de middag gelijk in een jeep. Zodra u aangekomen bent in Serengeti gaat het dak open en heeft u, samen met de andere reizigers, perfect zicht op de wilde dieren die voorbijkomen. Spot u vandaag al enkele dieren van de Big Five?

 

Overnachting in Serengeti National Park.

Inclusief vlucht, landrover met gids, lunch, diner en safari-activiteiten

Dag 2 Serengeti National Park

Wist u dat het park inspiratie was voor de Disneyfilm, de Leeuwenkoning? Leeuwen ziet u daarom volop in Serengeti National Park. Geef uw ogen vandaag goed de kost, want voordat u het weet spot u vele soorten wild. Kijk goed om u heen, want luipaarden en leeuwen liggen soms verscholen achter een boom. U geniet vandaag volop van het rijke wildleven, maar ook van het uitgestrekte landschap.

 

Overnachting in Serengeti National Park.

Inclusief ontbijt, landrover met gids, lunch, diner en safari-activiteiten

Dag 3 Serengeti National Park

09bcbae4-4670-4fde-910a-d668ceccb357 Tanzania-Serengeti-giraf(2)

Begin uw laatste dag in Serengeti wel heel bijzonder. Vaar door de lucht in een heteluchtballon. In de lokale taal betekent Serengeti 'de eindeloze vlakte die overgaat in de lucht', dus uw reis door dit natuurpark maakt u helemaal compleet met een ballonvaart. Hier hangt een prijskaartje aan, maar het is een onvergetelijke ervaring (niet inclusief)!

 

Liever niet de lucht in, maar vroeg een ochtendsafari maken? Ook dat kan. Zo vroeg in de ochtend is het al een komen en gaan van dieren. Reis vandaag af naar het wildrijke Seronera Vallei. Een ander gedeelte van het Serengeti National Park, waar luipaarden, leeuwen en hyena’s volop leven. Houd uw camera bij de hand vandaag!

 

Overnachting in Serengeti National Park.

Inclusief ontbijt, landrover met gids, lunch, diner en safari-activiteiten

 

Dag 4 Vertrek Serengeti National Park

U laat het wildrijke Serengeti achter u en vliegt terug naar Arusha. Wilt u liever verder reizen? Wat dacht u van de Ngorongoro Krater, een gedoofde vulkaan met een gigantische krater.

 

Inclusief ontbijt, vlucht

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën