1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Japan vakantie

Japan is het land van geisha’s en samoerai, maar ook van sushi, neonlichten en hypermoderne treinen. Het straatbeeld wordt gekleurd door geisha's in prachtige, gekleurde kimono's. Een vakantie Japan is een hele belevenis en het land blijft u verrassen. Het moderne leven gaat samen met vele, eeuwenoude tradities die bewaard zijn gebleven. Naast de moderne steden ziet u verspreid door het land vele tempels en heiligdommen, maar ook diverse kastelen uit de samoeraitijd. En zelfs prachtige zandstranden op het zuidelijkste eiland van Japan: Okinawa. U blijft uw ogen uitkijken in dit veelzijdige land tijdens een van onze Japan rondreizen.

Rondreizen Japan

Bouwstenen Japan

Waarom uw Japan vakantie door Van Verre laten verzorgen?

Onze reizen naar Japan zijn privé-vakanties; u reist dus met uw eigen gezelschap door Japan. Dat betekent: vrijheid! Stop wanneer u wilt, maak op uw gemak foto’s of wandel door een klein dorpje. De routes bepaalt u zelf van te voren, in overleg met één van onze landendeskundigen. Door onze uitgebreide reiservaring in Japan kunnen wij u deskundig advies geven. Een Japan vakantie van Van Verre biedt u een andere kijk op Japan.

 

  • Privéreizen op maat, alles kan!
  • Gespecialiseerde landendeskundigen
  • Slapen in traditionele ryokans
  • Kwaliteitsvakanties
  • Veilig en vertrouwd op vakantie
Japan-Tokyo-Kersenbloesem_6(11)

Japan vakantie

Wat is Japan een fijn land om doorheen te reizen. Ze hebben een perfect treinnetwerk en goede wegen, zodat u makkelijk met een huurauto door Japan kunt reizen. Onze voorbeeldrondreizen kunnen op maat aangepast worden. Het hoofdeiland Honshu is populair onder reizigers. De steden Tokyo en Kyoto zijn de bekendste en steden waar u makkelijk een paar dagen kunt ronddwalen. Zo bezoekt u vele tempels, wandelt u door dorpjes en geniet u van het heerlijke eten en ’s avonds van een geweldig uitzicht.

Japan vakantie informatie

Tijdens uw vakantie naar Japan zult u veel gebruik maken van het reizen per trein. Het is een snelle manier om u te verplaatsen in dit veelzijdige land. Treinen gaan stipt op tijd. Vertraging komt hier niet voor, dus zorg dat u bijtijds op het treinstation arrivieert.

 

Hierdoor is het reizen met kinderen door Japan goed te doen. Japan is een zeer veilig land en de medische voorzieningen zijn uitstekend. Vaccinaties zijn niet nodig en u kunt overal veilig eten. Soms zijn er geen Engelse menukaarten, maar gelukkig hebben veel restaurants hun 

 

 

 

 

gerechten in de etalage uitgestald. U kunt aanwijzen wat u lekker vindt en dit wordt met veel liefde voor u klaar gemaakt. 

 

Net als in Nederland zijn er in Japan vier seizoenen. De winters zijn echter korter dan bij ons. Het hele jaar door valt er regen, maar juni staat wel bekend als de maand waarin de meeste regen valt. Tyfoons kunnen voorkomen in Japan in de maanden juli tot november, maar meestal is het tyfoonseizoen tot eind september.


Meer informatie Japan.

Scheppink-2

Japan bouwstenen

Naast onze rondreizen Japan, kunt u ook een bouwsteen Japan aan uw vakantie toevoegen. Of koppel meerdere bouwstenen aan elkaar en puzzel uw eigen vakantie in elkaar. Onze bouwstenen zijn aan te passen aan uw persoonlijke wensen. Er zijn bouwstenen of meerdaagse wandelingen door het prachtige natuurgebied van Japan.

Japan vakantie tips

  • Het sumoworstelen is ontstaan in Japan. Bezoek een wedstrijd en laat u meenemen in deze fascinerende sport.
  • Steek de drukste oversteekplaats ter wereld over in Tokyo: Shibuya crossing. Wandel door de straten van Tokyo en ga op de foto met één van de geisha's. 
  • Ga op stap met een lokale bewoner en ontdek de lekkerste eettentjes in Osaka.
  • Wandel tussen de 1000 oranje poorten in Kyoto.
  • Leer zelf sushi maken tijdens een kookcursus

Per boeking beschermen wij 100 m2 tropisch regenwoud

Lees meer op onze pagina over duurzaam reizen