1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie
Onze Japan specialist
Linuccia-in-Japan

Linuccia Bakker

Japan reizen op maat

Japan is het land van geisha’s en samoerai, maar ook van sushi, neonlichten en hypermoderne treinen. Een reis door Japan is een hele belevenis en blijft u verrassen. Doordat Japan eeuwenlang afgesloten is geweest van de buitenwereld is het land in het verleden nauwelijks beïnvloed door andere culturen. Japan heeft hierdoor een geheel eigen identiteit ontwikkeld. Tijdens een reis door Japan ziet u dat het moderne leven samengaat met de vele tradities die bewaard zijn gebleven. Naast de moderne steden ziet u verspreid door het land vele tempels en heiligdommen, maar ook diverse kastelen uit de samoeraitijd.

Scheppink-3

Japan rondreizen op maat

Japan is een aangenaam land om doorheen te reizen vanwege het uitzonderlijk geavanceerde treinnetwerk. U reist veel zelfstandig met het openbaar vervoer. Gidsen en chauffeurs zijn prijzig in Japan en reizen met een privéchauffeur en gids zijn daardoor kostbaar. Wij regelen alle hotels trein- en bustickets voor u, zodat u hier geen omkijken naar heeft. Daarnaast kunnen wij ook excursies en gidsen voor u regelen. Als u het prettig vindt verzorgen wij ook begeleiding of transfers van en naar de...

Scheppink-2

Japan bouwstenen

Naast de volledige reizen op maat naar Japan, kunt u ook een bouwsteen Japan aan uw reis toevoegen of meerdere bouwstenen aan elkaar koppelen tot een complete Japan reis op maat. Zo kunt u zelf uw reis naar Japan ontwerpen. Uiteraard zijn onze bouwstenen ook volledig aan te passen aan uw persoonlijke wensen.

Japan reizen tips

Japan is een land van regels en met de vele gewoonten en gebruiken zijn wij Nederlanders niet bekend. Wees echter niet bang om iets fout te doen, Japanners zijn zich ervan bewust dat u als buitenstaander niet gewend bent aan de meeste omgangsvormen en zij zullen dan ook niet verwachten dat u zich aan alle gedragsregels houdt.

 

Japan is zeer geschikt om met kinderen naartoe te reizen. De reistijden zijn relatief kort doordat u grote afstanden met hogesnelheidstreinen kunt overbruggen. Japan is een zeer veilig land en de medische voorzieningen zijn uitstekend. Vaccinaties zijn niet nodig en u kunt overal veilig eten.

 

 

Japan heeft vier seizoenen, net zoals wij gewend zijn. De winters zijn echter korter dan bij ons. Het hele jaar door valt er regen, maar juni staat wel bekend als de maand waarin de meeste regen valt. Tyfoons kunnen voorkomen in Japan in de maanden juli tot november, maar komen meestal voor in juli, augustus en september.

 

In lang niet alle restaurants zijn Engelstalige menu’s beschikbaar. Gelukkig worden bij veel restaurants de gerechten uitgestald in de etalage. Zo kunt u toch makkelijk bestellen.
Meer informatie Japan.

Waarom uw Japan reis door Van Verre laten verzorgen?

Onze reizen naar Japan zijn privé-vakanties; u reist dus met uw eigen gezelschap door Japan. Dat betekent: vrijheid! U kunt zelf bepalen welke plekken u wilt bezoeken en u kunt op uw gemak foto’s nemen. De routes bepaalt u zelf van te voren, in overleg met één van onze landendeskundigen. Door onze uitgebreide reiservaring in Japan kunnen wij u deskundig advies geven. Een Japan vakantie van Van Verre biedt u een andere kijk op Japan.

 

  • Reizen op maat, alles kan!
  • Kwaliteitsreizen
  • Privéreizen naar Japan
  • Deskundigheid
  • Sfeervolle hotels
Linuccia1
Linuccia Bakker
Ik heb al meerdere reizen door Japan gemaakt, het land blijft mij fascineren! Nieuwsgierig naar Japan? Bel of mail mij.
Contact met Linuccia
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.