1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Van Verre, individuele Azië reizen op maat

Uw verre reizen specialist: Van Verre. Een vakantie is voor iedere reiziger anders. Wij maken samen met u uw reis op maat naar Azië. Een combinatie van natuur, een vriendelijke bevolking en het Aziatische eten. Onze landendeskundigen zitten regelmatig in het vliegtuig naar Azië. Nieuwe plekjes ontdekken, zodat zij samen met u een complete rondreis door Azië kunnen samenstellen. U vindt veel voorbeeldreizen, van bouwstenen tot complete rondreizen. U wilt misschien net wat anders of wilt naar plekken die niet op onze website staan? Geen probleem, alles is mogelijk.

Rondreizen Azië

Rondreizen Azië

Bouwstenen Azië

Bouwstenen Azië

Familiereizen Azië

Familiereizen Azië

Reizen naar Azië met Van Verre

Samen met u maken wij uw verre reis op maat compleet. Onze verre reizen naar Azië zijn privé-vakanties. U reist alleen met uw eigen gezelschap. Dat betekent: vrijheid! Stop wanneer u wilt, maak op uw gemak foto’s of wandel door een klein dorpje. De routes bepalen we van te voren, zodat u volop geniet van uw reis door Azië.

  • Privéreizen op maat, alles kan!
  • Gespecialiseerde landendeskundigen
  • Kleinschalige hotels en lodges
  • Kwaliteitsreizen
  • Veilig en vertrouwd op reis
3cdbd877-c17b-4ad2-90b3-15c639ed28d2

Kom naar onze infodagen

Wilt u een bestemming binnen Azië bezoeken, maar wel eerst alle informatie innen en de beste tips en tricks horen? Kom naar onze infodagen. 

 

Onze reisspecialisten reizen regelmatig naar verschillende bestemmingen binnen Azië. Zij kunnen u alles vertellen over uw favoriete bestemming. Bekijk onze data en tijden. Tot snel!

Sumatra-Tangkahan-orang-oetan2

Onze verre reizen naar Azië

Droomt u er van om oog in oog te staan met orang-oetans? Dan zijn Indonesië of Maleisisch Borneo perfecte bestemmingen. Misschien bent u wel gafascineerd over het leven in Japan en leert u daar de fijne kneepjes van het vak om met stokjes te eten. Laat u inspireren door onze voorbeeld rondreizen Azië. Individuele reizen die uitgestippeld zijn door onze landendeskundigen. Zij kunnen u voorzien van unieke tips. Wij zijn benieuwd naar uw wensen en maken samen uw reis op maat door Azië compleet.

Voeg een stedentrip toe aan uw individuele rondreis

Rondreizen door Azië is kennismaken met een scala aan culturen en subculturen, het prikkelen van uw zintuigen door allerlei geuren en kleuren en het ervaren van magische plekken en bouwwerken. Een rondreis Azië kunt u overigens prima combineren met een stopover (een kort verblijf tussen 2 vluchten) in bijvoorbeeld Singapore, Hong Kong, Abu Dhabi, Dubai of Qatar.

Qatar-Dhow-Skyline-met-logo

Ontdek Qatar tijdens een gratis stedentrip

Als u voor 31 december 2023 een rondreis naar Azië bij ons boekt, dan ontvangt u een gratis stedentrip in Doha (Qatar) cadeau. Hoewel Qatar misschien niet de eerste bestemming is waar u aan denkt, is er tijdens een stedentrip in Doha zoveel te zien, doen en te beleven! Laat u verrassen door de Arabische wereld; een totaal andere wereld dan u op uw eindbestemming zult aantreffen en maak van één vakantie twee vakanties. Meer weten? 

 

Emmy en Jur

Ons verhaal

Ooit begonnen wij als klein familiebedrijf, maar tegenwoordig hebben wij een enthousiast team van reislustige medewerkers in dienst. Gezamenlijk hebben zij al veel landen gezien. We bekijken de voorbeeldreizen, maar bouwen uw reis, dag voor dag, op. Echte service vinden wij belangrijk! We nemen de tijd om uw wensen te bespreken en ook het reisvoorstel dat we toesturen past niet op één A-4’tje. We besteden veel aandacht aan de offerte. Die moet al een beleving zijn!

Chantal1
Chantal
Elk eiland van ‘mijn’ Indonesië is anders. Ik ben er al zo vaak geweest, het voelt als een tweede vaderland. Nieuwsgierig naar mijn belevenissen?
Contact met Chantal
Nicole-Chiang-Rai
Nicole
Thailand is zo'n fascinerend en afwisselend land, van de bergvolkeren in het noorden tot de mooie eilanden in het zuiden. Ik vertel het u graag!
Contact met Nicole
Lara
Lara
Maleisië is zo divers en wordt ook wel genoemd: Azië-in-1-land. Ik ben in alle uithoeken geweest en deel mijn ervaringen natuurlijk graag met u.
Contact met Lara
Indonesie-Sumatra-collega-melany
Melany
Indonesië gaat nooit vervelen! Geweldige natuur, de meest vriendelijke bevolking, het lekkerste eten en een prachtige onderwaterwereld.
Contact met Melany
indonesie-sumatra-bukit-lawang-collega-lisanne-apen-spotten
Lisanne
Indonesië is zo veelzijdig, ieder eiland is uniek. Van Jungle en vulkanische gronden naar wereldse tempels, koloniaal verleden, stranden en sawa's.
Contact met Lisanne
Renee2
Renée
Myanmar vind ik een ontdekking! Wat heb ik genoten: al die glans en die aardige mensen, die blij zijn dat je komt. U weet me te vinden.
Contact met Renée
Gionne3
Gionne
Maleisië is zo divers en wordt ook wel genoemd: Azië-in-1-land. Ik ben in alle uithoeken geweest ik deel het mijn ervaringen natuurlijk graag met u.