1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Met uw kinderen op reis naar Azië

Wat is er mooier dan samen met uw kinderen de wereld te ontdekken? Onze kinder-reisspecialisten (we hebben zelf kinderen) beschikken over een koffer vol reiservaring en weten wat belangrijk is als u met uw kinderen reist. We noemen een paar dingen: veiligheid, comfort, kindvriendelijke hotels (familiekamers of 2 kamers met een tussendeur) en natuurlijk spannende en boeiende reisonderdelen. We helpen u om uw familiereis zo samen te stellen, dat die voor zowel de kinderen als voor de volwassenen een onvergetelijke reis zal zijn.  

Kijk verder op de familiereizen website Van Verre Family.

Familiereizen Indonesie

Familiereizen Thailand

Familiereizen Maleisie

Familiereizen Sri Lanka

Wat is er mooier dan samen met uw kinderen de wereld te ontdekken? Onze reizende moeders weten er alles van. Zij hebben al vele reizen naar Azië ondernomen en kunnen u zo precies vertellen wat de leukste reizen zijn met de kinderen en ook over praktische zaken die er bij komen kijken, ook niet onbelangrijk!

We noemen een paar dingen: veiligheid, comfort, kindvriendelijke hotels met zwembad (familiekamers of 2 kamers met een tussendeur) en natuurlijk spannende en boeiende reisonderdelen. Bijvoorbeeld reizen naar de orang-oetans op Sumatra of in Borneo, snorkelen op de mooiste plekken, jungle-tochten of op zoek naar de zeldzame jachtluipaarden in het Yala National Park in Sri Lanka. De reizen van Van Verre Family zijn afgestemd op het reizen met een gezin, een rustig tempo en uiteraard met leuke tochten en avonturen voor de kinderen!

We helpen u om uw familiereis zo samen te stellen, dat die voor zowel de kinderen als voor de volwassenen een onvergetelijke reis zal zijn.

 

Binnenkort vindt u ook familiereizen naar Zuid-Afrika op de Van Verre Family website.

Indonesie-jongetje-in-traditionele-kleding Family-logo Familiereizen-Azie-raften-met-kinderen

Waarom reizen met Van Verre Family naar Azie?

Omdat we naar u luisteren en zelf suggesties geven. Geen gezin is hetzelfde en dus stellen we voor iedere familie een andere reis samen. Familiereizen op maat. Onze kinder-reisspecialisten hebben zelf kinderen, die begrijpen wat belangrijk en leuk is voor het hele gezin. Veilig vervoer en kindvriendelijke hotels zijn een ‘must’.

Kijk voor een compleet overzicht van alle familiereizen op:
Van Verre Family

  • Wij hebben zelf reiservaring met kinderen
  • Avontuurlijke individuele reizen op maat
  • Hotels waar kinderen welkom zijn
  • Leuk voor kinderen en ouders
  • Veilig en vertrouwd op reis
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.