1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Momenteel duurt het langer dan gebruikelijk voordat u een persoonlijk reisvoorstel van ons ontvangt.Lees meer

Onze Amerika specialist: Lisanne
Amerika-Los-Angeles-Hollywood-Lisanne

Vakantie Amerika

Een bestemming die op uw bucketlist moet staan: Amerika! Een veelzijdige bestemming die u met uw eigen huurauto gaat ontdekken. Tijdens een vakantie Amerika aan de westkust wisselt u wereldsteden af met imponerende nationale parken, zoals Yosemite en Bryce Canyon National Park. Reis af naar de Rockies, de wereld van cowboys, prachtige landschappen en helderblauwe meren. Liever de oostkust bezoeken? Het tropische Florida en het muzikale zuiden wachten op u! Bezoek The Big Apple, New York, en het Witte Huis in Washington DC. Volop mogelijkheden om de mooiste plekken van Amerika te ontdekken. U kunt uw individuele rondreis Amerika zelfs combineren met een bezoek aan Canada.

Rondreizen Amerika

Bouwstenen Amerika

Waarom met Van Verre op vakantie naar Amerika?

Onze vakanties zijn privé; u reist dus met uw eigen gezelschap door Amerika. Dat betekent: vrijheid! Stap in uw eigen huurauto, maak op uw gemak foto's en stop wanneer en waar u wilt. Wij hebben onze favoriete vakanties op een rij gezet, maar de uiteindelijke route bepaalt u zelf. Slaap in sfeervolle en karakteristieke hotels en ontdek Amerika met een privé vakantie. 

 

 • Landendeskundigen met diepgaande kennis
 • Persoonlijk contact
 • Kwaliteitsvakanties
 • Veilig en vertrouwd op vakantie
 • Vakanties op maat, alles kan!
Amerika-New-Orleans-muzikant_1_498152

Vakantie Amerika

Kiest u voor stad, strand, natuur of een combinatie? Het bekendste park van Amerika is Yellowstone National Park. Felgekleurde heetwaterbronnen en geisers wachten hier op u. Ontdek het park te voet, op het water of te paard! Waag een gokje in Las Vegas of bezoek de woning van de president van Amerika in Washington DC. Wandel door de smalle kloof van Antelope Canyon, wordt geïmponeerd door de feloranje muren en maak een fotostop bij Horseshoe Bend. Of stap in een jeep en ontdek het ruige Moab.

De_Rockies_USA_286432

Kom naar onze Amerika inspiratiedag

Bent u zich aan het oriënteren op een reis naar de Verenigde Staten? En wordt uw wensenlijstje steeds langer, maar heeft u ook nog zoveel vragen? Om u te helpen, organiseren wij een Verenigde Staten inspiratiedag. Onze reisspecialisten kennen Amerika door en door en kunnen u alles vertellen over deze bestemming. Woon de inspiratiedag in ons pand in Monnickendam gratis en vrijblijvend bij. Meld u zich alleen even aan?

 

Amerika vakantie informatie

Amerika behoort tot het continent Noord-Amerika en is een land dat u makkelijk met uw eigen huurauto kunt ontdekken. De wegen zijn breed en niet te vergelijken met de wegen in Europa. Op reisdagen legt u flinke kilometers af. U zit soms uren in de auto, maar komt onderweg langs de mooiste plekken om een tussenstop te maken. Doe dit ook echt, u bent flexibel en bepaalt uw eigen tempo.

 

Tijdens een vakantie naar Amerika zult u keuzes moeten maken. Het land tijdens één vakantie ontdekken, gaat niet. Zelfs als u kiest voor een regio moet u keuzes maken.

In het westen domineert de natuur. Rode rotsen, ruige kusten, bossen en canyons wisselen elkaar af.

 

In Florida vindt u een subtropisch natuurpark waar alligators leven: Everglades National Park. Durft u hier te kajakken tussen de krokodillen? Of gaat u liever snorkelen en ontdekt u de onderwaterwereld aan de kust? Laat ons uw wensen weten en we stellen samen uw individuele vakantie naar Amerika samen.

 

Meer informatie over Amerika? Lees snel verder.

Amerika-Arizona-Coconino-National-Forest-Humphreys-Peak_1_498289

Bouwstenen Amerika

Breidt uw vakantie naar Amerika uit met één van onze bouwstenen. Deze korte pakketreizen zijn aanpasbaar en maken uw vakantie in de USA compleet. Ze zijn zo ingericht zodat u ze gemakkelijk aan het begin, einde of in het midden van uw vakantie kunt toevoegen. Waar kiest u voor? Wellicht luxe kamperen in de Rocky Mountains? Of maakt u een mooie cruise naar de Bahama’s? Of heeft u altijd al een groot deel van Route 66 willen rijden? Wij delen graag onze eigen ervaring!

Onze 10 tips voor een vakantie Amerika

 • Huur een fiets en ontdek Central Park of rijdt over de Brooklyn Bridge in New York
 • Ontdek de bijzondere Amish-cultuur in Lancaster, noordoost-Amerika
 • Ga snorkelen met zeekoeien bij Crystal River in Florida
 • Swing mee in de Deep South en ontdek de geboorteplaats van Elvis
 • Voor even een cowboy? Het kan in de Rocky Mountains!
 • Boek een helikoptervlucht in New York, Yellowstone National Park of de Grand Canyon
 • Bezoek een natuurwonder: de Niagara Falls
 • Maak een foto onder een van de metershoge bomen van Sequoia National Park
 • Trek uw wandelschoenen aan en maak een hike door Bryce Canyon National Park
 • Stap in een cable car, trammetje, in San Francisco en rijdt over de steile heuvels van de stad

Per boeking beschermen wij 100 m2 tropisch regenwoud

Lees meer op onze pagina over duurzaam reizen

Amerika-Los-Angeles-Hollywood-Lisanne
Lisanne
De geweldige landschappen in het westen, de grote steden als New York en San Francisco en de stranden van Florida laten mij terugkeren voor meer.
Contact met Lisanne
New-York-Amerika
Lara
Amerika heeft mijn hart gestolen! Het gevoel van vrijheid als je met je eigen auto rijdt over eindeloze wegen zonder veel tegen te komen! Heerlijk.
Contact met Lara