1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Bouwsteen Actief in Moab

U verblijft in Moab, een klein plaatsje in de staat Utah en de perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan Arches en Canyonlands National Park. Daarnaast is Moab de ideale plek voor outdoor-activiteiten. U gaat raften op de Colorado-rivier en met een open Hummer off-road over de hoge rotsen. Wilt u meer? Ga dan paardrijden of mountainbiken door de prachtige omgeving.

Voldoende tijd in Arches
Raften op de Colorado-rivier
Sunset off-road Hummer tour
Verenigde-Staten-Maine-Bar-Harbor
Anne
De Verenigde Staten is mijn favoriete bestemming vanwege de reismogelijkheden, variërend van Florida tot het zuidwesten, New England en de Deep South.
Noord-Amerika-zuidwest-Arches-National-Park_2_608006
Janine
Amerika heeft mijn hart gestolen vanwege de nationale parken die ik heb bezocht met een camper, zoals Zion, Bryce Canyon, Page, Moab & de Grand Canyon
Miami-beach-fietstour--6d21626b_1_621599
Lara
Amerika is een geweldige ervaring; ik heb hier een jaar gewoond en adviseer u graag bij het plannen van uw reis naar Amerika.
Amerika-New-York-Lisanne_1_582039
Lisanne
De geweldige landschappen in het westen, de grote steden als New York en San fransisco en de stranden van FLorida laten mij telkens terugkeren

Reis van dag tot dag: Actief in Moab

Dag 1      Aankomst Moab

Dag 2      Moab

Dag 3      Moab

Dag 4      Vertrek Moab

100% maat werk

Dag 1 Aankomst Moab

151c5a20-e9ce-4184-8885-9a61cf725638 d2768261-120d-4bfe-b1ba-6b8369ca0262

Niet voor niets wordt deze populaire plaats jaarlijks druk bezocht. Moab is de perfecte uitvalsbasis voor de omliggende natuurgebieden. De populairste parken zijn hier Arches National Park, dat zich kenmerkt door de rode rotsen en ontelbare, natuurlijk gevormde bogen, en Canyonlands National Park, met grillige rotsformaties, canyons en vergezichten. Liefhebbers van outdoor activiteiten hoeven zich hier niet te vervelen.

 

Overnachting in Moab.                

Inclusief huurauto

Dag 2 Moab

Of u nu kiest voor een avontuurlijke jeeptour of eigen vervoer, de omliggende parken zijn zeker een bezoek waard. Nergens ter wereld zijn zoveel natuurlijk gevormde bogen bij elkaar te vinden als in Arches National Park. Een verharde weg die dwars door het park loopt brengt u gemakkelijk bij verschillende parkeerplekken, waar vandaan u te voet de bezienswaardigheden kunt bezoeken. Tip: start de dag vroeg, dan bent u de drukte, maar ook de hoge temperaturen voor!

Het gigantische Canyonlands bestaat uit vier delen: Island in the Sky, The Needles, The Maze en Rivers. Deze laatste zijn enkel toegankelijk voor wandelaars en 4WD voertuigen. Island in the Sky is het best bereikbaar. Langs de verharde weg liggen verschillende, adembenemende uitzichtpunten over het gebied. Voor de Needles parkeert u de auto en vervolgt u het avontuur via één van de verschillende wandelpaden met diverse niveaus. De paden leiden langs torenhoge rotspilaren, maar ook langs graslanden, rotstekeningen en bogen. Island in the Sky en The Needles liggen al snel 200 kilometer uit elkaar en zijn daarom wel lastig met elkaar de combineren.

Eind van de dag gaat u beginnen aan een onvergetelijke off-road ervaring om uw Moab vakantie compleet te maken. Tijdens deze Hummer-tours beklimt u schuine rode rotsen en zandstenen muren in de zwaarste machines ter wereld. Beleef het wereldberoemde Hell's Revenge off-road parcours en een exclusieve off-road trail op meer dan 350 hectare eigen terrein. Een spannend avontuur in comfort en stijl. Eenmaal bovenop ziet u de zon ondergaan achter het rood gekleurde landschap.

 

Overnachting in Moab.

Inclusief huurauto en Off Road Hummer Sunset Tour

Arches 4x4 Jeeptour
Moab

Arches 4x4 Jeeptour

Arches National Park staat bekend om zijn vele natuurlijke zandstenen bogen. Deze jeeptour geeft u de...

Canyonlands 4x4 Jeeptour
Moab

Canyonlands 4x4 Jeeptour

Tijdens deze tour ontdekt u het indrukwekkende Island in het Sky van Canyonlands National Park. Van ruim 600...

Dag 3 Moab

Raften op de Colorado-rivier

Amerika-Moab-Arches-National-Park-2_1_513236 Amerika-Moab-Raften-Colorado-Rivier_1_513272 Amerika-Verenigde-Staten-Zuidwest-Moab-Arches-National-Park-3

Vroeg op! Want u gaat raften op de Colorado-rivier, dwars door Professor Valley. Dit gedeelte van de rivier is geweldig voor gezinnen en geschikt voor iedereen! Uw gids vertelt u over de indrukwekkende de rotsformaties, bekende filmlocaties en andere interessante omgevingen. De stroomversnellingen variëren in grootte afhankelijk van de tijd van het jaar. Tip: draag een hoofddeksel voor de zon, smeer zonnebrandcrème en draag kleding en schoenen die nat mogen worden. U kunt uw persoonlijke spullen meenemen in de waterdichte containers. U bent rond lunchtijd weer terug.

De middag heeft u nog vrij te besteden. Als u Arches of Canyonlands National Park nog niet heeft gezien, is daar deze middag tijd voor. Maar er is nog veel meer te doen bij Moab. Ga met een jetboat de rivier op, paardrijden vanuit één van de omliggende ranches of rijdt dan een stukje over de Highway 128 langs de Colorado-River voor één van de mooiste highway routes in de VS. Ook Dead Horse Point State Park is de moeite waard.

 

Overnachting in Moab.

Inclusief huurauto en raften

Dag 4 Vertrek Moab

Er is een einde gekomen aan uw verblijf in Moab. Vervolg uw reis richting het noorden; de prachtige Rocky Mountains.

 

Inclusief huurauto

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën