1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Blog Amerika

Onze medewerkers reizen regelmatig naar Amerika voor inspectie, maar zijn ook voor u op zoek naar de mooiste reisbelevenissen. Unieke plekjes of bijzondere bezienswaardigheden. Deze vindt u weer terug op onze website.

Lara bij het Miami Beach sign in Florida
Lara, Van Verre

Vijf Florida vakantie tips

Lara, Van Verre Amerika 19-5-2023

Florida heeft de bijnaam de ‘’Sunshine State’’ en dat is niet voor niks. Vrijwel het hele jaar door schijnt de zon en dit kan zorgen voor erg hoge temperaturen. Ondanks dat er periodes zijn adt er veel regen valt en orkanen voor kunnen komen, is de temperatuur de meeste maanden aangenaam en kun je in Florida vele mooie plekken bezoeken. Ik geef je mijn vijf ultieme Florida vakantie tips. 

Autorondreis Deep South
Patrick, Van Verre

Autorondreis Deep South

Patrick, Van Verre Amerika 7-4-2021

“Music was my first love” zong John Miles ooit. En voor wie geldt dat nu eigenlijk niet? Maar zeker in dit gebied voert muziek de boventoon, naast de (bloedige) geschiedenis. Ontdek de plaatsen die Patrick bezocht tijdens zijn rondreis door de Deep South.

Woon een honkbalwedstrijd bij!
Chantal, Van Verre

Woon een honkbalwedstrijd bij!

Chantal, Van Verre Amerika 22-12-2020

Collega Chantal reisde af naar Texas en bezocht hier een honkbalwedstrijd. Ze is opgegroeid met honkbal en wilde minimaal één wedstrijd zien. Het werd een wedstrijd van de Round Rock Express. Met een hotdog en popcorn in de hand en veel entertainment hangt er een leuke sfeer in het stadion. Lees meer in haar blog.

Top 5 bezienswaardigheden in San Francisco
Lisanne, Van Verre

Top 5 bezienswaardigheden in San Francisco

Lisanne, Van Verre Amerika 5-10-2020

Het is voor mij de leukste stad van de Verenigde Staten: San Francisco, gelegen aan de westkust in de staat Californië. Bijzonder is dat deze stad gebouwd is op 43 heuvels, wat betekent: schuine straten, hoge hellingen en scheve huizen. Lees Lisanne haar top 5 bezienswaardigheden, al zijn er veel meer plekken die een bezoek waard zijn.

Tropisch Florida: Key West!
Astrid, Van Verre

Tropisch Florida: Key West!

Astrid, Van Verre Amerika 5-10-2020

Tropische en kleurrijke bloemen, mangrovebossen, helderblauw water en kleine parelwitte, aangelegde strandjes; een tropisch paradijs! Dit is waar Key West voor staat. Collega Astrid heeft haar top 10 van bezienswaardigheden op een rij gezet.