1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Blog Peru

Onze medewerkers reizen regelmatig naar Peru voor inspectie, maar zijn ook voor u op zoek naar de mooiste reisbelevenissen. Unieke plekjes of bijzondere bezienswaardigheden. Deze vindt u weer terug op onze website. Onze klanten sturen ons vaak prachtige reisverhalen over de reisavonturen in Peru. Laat u inspireren door onderstaande belevenissen!

San Blas uitzicht
Elza, Van Verre

De mooiste bezienswaardigheden in Peru

Elza, Van Verre Peru 4-8-2023

Wie aan Peru denkt, denkt al gauw aan de wereldberoemde Machu Picchu. En hoewel je deze bijzondere plek zeker niet over mag slaan, kent Peru ook vele andere bijzondere bezienswaardigheden. De verscheidenheid van het land zal je versteld doen staan. Zo kun je de ene dag de zonsondergang op het strand bekijken, de volgende dag sandboarden in de woestijn en even later maak je een trekking naar bijna 5.000 meter hoogte. In deze blog licht ik een aantal bezienswaardigheden in Peru uit die je, wat mij betreft, niet mogen ontbreken aan je reis door Peru. 

San Blas uitzicht
Elza, Van Verre

Wat te doen in San Blas in Cusco

Elza, Van Verre Peru 10-7-2023

Tijdens mijn tijd dat ik in Cusco in Peru woonde, kwam ik graag in de San Blas buurt. Het is een charmant en creatief deel van de stad en staat ook wel bekend als kunstenaarswijk. De wijk kenmerkt zich door vele charmante en witte smalle straatjes waar je boutique winkeltjes, restaurantjes, ateliers en cafés vindt. Naar mijn idee is het één van de leukste wijken van Cusco. Ik vertel je wat er allemaal te zien en te doen is. 

Vliegen over de Nazca-lijnen van Peru
Manon, Van Verre

Vliegen over de Nazca-lijnen van Peru

Manon, Van Verre Peru 5-9-2019

Het is heel bijzonder om de lijnen van Nazca te bezoeken. De honderden geometrische vormen en duizenden lijnen zijn in het woestijnzand van de hoogvlakte van Peru lang bewaard gebleven. Collega Manon heeft boven deze lijnen mogen vliegen. Een ervaring om nooit te vergeten.

Iris loopt de Incatrail
Iris, Van Verre

De Incatrail lopen in Peru

Iris, Van Verre Peru 28-1-2019

De Incatrail is een trekking die zoveel bekendheid heeft, dat hij bij velen op de bucketlist staat. Zo ook bij Iris. Zij heeft hem in september 2018 mogen lopen en heeft 3 do's en 3 don'ts op een rij gezet.