1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Blog Ecuador

Onze medewerkers reizen regelmatig naar Ecuador voor inspectie, maar zijn ook voor u op zoek naar de mooiste reisbelevenissen. Unieke plekjes of bijzondere bezienswaardigheden. Deze vindt u weer terug op onze website. Onze klanten sturen ons vaak prachtige reisverhalen over de reisavonturen in Ecuador. Laat u inspireren door onderstaande belevenissen!

Ruta de cascadas
Elza van Oort

Wat te doen in Baños

Elza van Oort Ecuador 17-4-2023

In Baños in Ecuador kun je zoveel verschillende outdoor activiteiten ondernemen. De echte avonturier kan zijn hart hier ophalen! Daarnaast staat de stad ook bekend om zijn warmwaterbaden en spa’s. Een uitstekende combinatie, dacht ik zo. Ben je benieuwd wat je allemaal in Baños kunt doen? 

Vier werelden van Ecuador
Redactie, Van Verre

Vier werelden van Ecuador

Redactie, Van Verre Ecuador 16-3-2023

Een klein land dat bestaat uit vier verschillende werelden, dat is Ecuador! Ook wel bekend als “The four worlds of Ecuador.” Het maakt niet uit wat voor soort reis je zoekt, Ecuador is mega divers en al op enkele uren afstand van elkaar bereik je deze werelden van verschil.

Een droomreis naar het minder toeristische Ecuador
Eva Drenth

Een droomreis naar het minder toeristische Ecuador

Eva Drenth Ecuador 7-7-2021

Als ik aan mensen vraag waar zij aan denken bij Ecuador is het antwoord vaak; Galapagos. Maar er is meer te zien, veel meer. Ik vertel je graag in dit blog over “het andere Ecuador”.

De minder bekende en niet zo druk bezochte plekken die jouw reis bijzonder maken.

Deze dieren zie je alleen op de Galapagos
Irene Dijkstra

Deze dieren zie je alleen op de Galapagos

Irene Dijkstra Ecuador 15-6-2021

De Galapagoseilanden staan op menigeens bucketlist. En dat is niet voor niets. Eilanden zoals hier, zie je nergens anders ter wereld. 

Omdat er op de Galapagoseilanden geen roofdieren zijn en de meeste

dieren nauwelijks natuurlijke vijanden hebben, kun je vaak heel dicht bij de dieren komen. Ze zijn niet schuw en je kunt foto’s van heel nabij nemen. De meest bijzondere licht ik toe.

Mijn inspectiereis naar Ecuador en Galapagos
Eva Drenth

Mijn inspectiereis naar Ecuador en Galapagos

Eva Drenth Ecuador 9-6-2021

Wat een geluk! Dat dacht ik, toen ik hoorde dat ik op inspectiereis mocht voor Van Verre. De bestemming? Ecuador en de Galapagos-eilanden. Beide hoog op mijn bucketlist. 

Ik vertel je over mijn mooiste ervaring en laat je zien waar je absoluut naartoe moet tijdens een individuele rondreis Ecuador.