1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Reisverhalen en blog Laos

Onze medewerkers reizen regelmatig naar Laos voor inspectie, maar zijn ook voor u op zoek naar de mooiste reisbelevenissen. Unieke plekjes of bijzondere bezienswaardigheden. Deze vindt u weer terug op onze website. Onze klanten sturen ons vaak prachtige reisverhalen over de reisavonturen in Laos. Laat u inspireren door onderstaande belevenissen!

Op zoek naar gibbons in Laos
Esther, Van Verre

Op zoek naar gibbons in Laos

Esther, Van Verre Laos 19-12-2022

Gibbons kijken en slapen in een boomhut? Ja leuk! Ik ben direct enthousiast als mijn man deze bouwsteen voorstelt. Dat er geziplined moet worden om in de boomhut te komen, daar kom ik later pas achter. Ziplinen, dat durf ik toch helemaal niet?!

Bolaven Plateau, Laos
Kim, Van Verre

5 redenen om naar Zuid-Laos te gaan!

Kim, Van Verre Laos 29-4-2019

Laos, een prachtige stukje Azië. Tijdens mijn inspectiereis dit jaar, ben ik voor Van Verre naar het zuiden van Laos gereisd en dit gedeelte heeft mij verrast! Ik heb 5 reden op een rij gezet om Zuid-Laos zeker te bezoeken.

6 bijzondere slaaplekken in Laos
Irene Dijkstra

6 bijzondere slaaplekken in Laos

Irene Dijkstra Laos 27-6-2017

Ik heb tijdens mijn rondreis door Laos veel bijzondere plekken ontdekt om te overnachten, bijvoorbeeld op de Mekong rivier, in een boomhut of een voormalig paleis. Hoewel je je ogen dicht hebt als je slaapt, is het onvergetelijk om te ontwaken op zo'n bijzondere plek. Dat levert gegarandeerd mooie herinneringen op. 

Fietsen in Laos
Irene Dijkstra

Must-sees en must-do’s in Laos

Irene Dijkstra Laos 20-4-2017

Laos wordt vaak gezien als een leuke toevoeging voor een reis naar Thailand, Cambodja of Vietnam. En dat kan prima, maar Laos is ook leuk als bestemming op zich! Er is zo ontzettend veel te zien en te doen!

Ongerept Zuid-Laos
Irene

Ongerept Zuid-Laos

Irene Laos 24-1-2014

Zuid Laos, tot voor kort bij mij onbekend, maar nu erg bemind! Het land Laos is nog vrij onbekend, en minder bezocht door toeristen dan de buurlanden Cambodja en Thailand. Eigenlijk is dat onterecht, want Laos is leuk en mooi. De sfeer is er heerlijk, de mensen zijn er vriendelijk, het eten is lekker en bovendien goedkoop.