1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Bouwsteen Historisch Boston, Cape Cod en Martha’s Vineyard

Bezoek de hoogtepunten in de historische stad Boston. Daarna rijdt u naar Cape Cod aan de kust met typische vuurtorens die u veel in dit gebied tegenkomt. Geniet op het eiland Martha’s Vineyard, waar de rich and the famous ook regelmatig vakantie vieren.

Koloniale historie in Boston
Vuurtorens en stranden bij Cape
Verblijf op het eiland Martha’s
Verenigde-Staten-Maine-Bar-Harbor
Anne
De Verenigde Staten is mijn favoriete bestemming vanwege de reismogelijkheden, variërend van Florida tot het zuidwesten, New England en de Deep South.
Noord-Amerika-zuidwest-Arches-National-Park_2_608006
Janine
Amerika heeft mijn hart gestolen vanwege de nationale parken die ik heb bezocht met een camper, zoals Zion, Bryce Canyon, Page, Moab & de Grand Canyon
Miami-beach-fietstour--6d21626b_1_621599
Lara
Amerika is een geweldige ervaring; ik heb hier een jaar gewoond en adviseer u graag bij het plannen van uw reis naar Amerika.
Amerika-New-York-Lisanne_1_582039
Lisanne
De geweldige landschappen in het westen, de grote steden als New York en San fransisco en de stranden van FLorida laten mij telkens terugkeren

Reis van dag tot dag: Boston, Cape Cod en Martha’s Vineyard

Dag 1   Aankomst Boston

Dag 2   Boston

Dag 3   Cape Cod

Dag 4   Cape Cod

Dag 5   Martha’s Vineyard

Dag 6   Martha’s Vineyard

Dag 7   Vertrek Boston

100% maat werk

Dag 1 Aankomst Boston

409e389c-abb3-4082-9689-08f17d40f499 961c96c3-358c-4f8b-85d8-18a4e83f8c11

Welkom in Boston, één van de oudste steden van de Verenigde Staten. De typische skyline kent veel hoogbouw, maar daartussen vindt u vooral veel historische gebouwen. Door deze oude gebouwen en de geschiedenis is Boston één van de meest Europese steden in Amerika.

 

Op een leuke manier maar liefst 16 bezienswaardigheden bezoeken? Wandel dan de 4 kilometer lange Freedom Trail. De route begint bij het Boston Common Park en eindigt bij het zeilschip USS Constitution. Uiteraard kan de route ook andersom worden gelopen. Tijdens de wandeling komt u onder andere langs de markthal van Quincy Market (onderdeel van Faneuil Hall) en de Massachusetts State House. Deze plekken tijdens uw wandeling zijn de moeite waard! Sport is in Boston erg belangrijk. Mocht u de kans hebben, woon dan een sportwedstrijd bij. Het basketbalteam de Boston Celtics zijn de recordkampioen van de NBA. En het honkbalteam de Red Sox spelen hun thuiswedstrijden in het karakteristieke Fenway Park. Ook heeft deze stad een goed ijshockeyteam, voetbalteam en American football team, dus is er meestal wel een wedstrijd die u kunt bijwonen.

 

Lokaal eten proeven? In Boston kunt u op veel plaatsen genieten van grote zeekreeften! Vers gevangen voor de kust.

 

Overnachting in Boston.

Inclusief transfer

Dag 2 Boston

Er is zo veel te doen in Boston en dus ook op deze dag kunt u zich uitstekend vermaken. Bekijk de historische wijk Beacon Hill. Deze wijk wordt door velen beschouwd als de mooiste wijk van de stad, met haar smalle straatjes. Bezoekt u het beroemde museum Boston Tea Party Ships? Het gaat over de basis van de Amerikaanse revolutie. Op 16 december 1773 gooiden de kolonisten 342 kisten thee in het water van Boston Harbor als protest tegen de belastingen die zij moesten betalen aan het Verenigd Koninkrijk. Op replica’s van de schepen Eleanor en Beaver kunt u dit door middel van interactieve tentoonstellingen herbeleven.

 

De meest prestigieuze universiteit van Amerika en misschien zelfs wel van de wereld is gevestigd in Boston en Cambridge, de bekende Harvard University. Deze twee plaatsen worden enkel door een rivier van elkaar gescheiden. Het hart van de universiteit bevindt zich rond Harvard Yard in Cambridge. Hier kunt u de prachtige historische gebouwen bewonderen en de bibliotheek bezoeken. Geniet daarna van een kop koffie aan het water bij Harvard Square.

 

Overnachting in Boston.

Walvissen spotten
Boston

Walvissen spotten

Stap aan boord voor een geweldige ervaring op zee! U vaart naar Stellwagen Bank Marine Sanctuary, een rijke...

Freedom Trail wandeling met gids
Boston

Freedom Trail wandeling met gids

In de jaren vijftig hebben de inwoners van Boston die zich bezig hielden met de koloniale geschiedenis van de...

Dag 3 Boston - Cape Cod

Ca. 115 km / 1,5 uur

U haalt uw huurauto op om de komende dagen mee op pad te gaan. In geen 1,5 uur rijdt u vanuit Boston naar Cape Cod.

 

Uw reis beginnen of eindigen aan de kust is altijd een goed idee. Hier is Cape Cod met bijna 1000 kilometer aan strand, gezellige kustplaatsen en mooie natuur uitermate geschikt voor. De kleine dorpen stralen een en al vakantiegevoel uit met als kers op de taart de monumentale vuurtorens die u tegenkomt. Wilt u walvissen spotten? Ook daarvoor is Cape Cod de ideale plek.

 

Overnachting in Cape Cod.

Inclusief huurauto

Dag 4 Cape Cod

b67c9ac3-a928-4fa4-bceb-f49d12b02d48 Amerika-Cape-Cod-Vuurtoren_1_508224

Op het buureiland Nantucket kunt u veel kennis opdoen over de walvisvaart. Het verhaal over Moby Dick is geïnspireerd door waargebeurde voorvallen op Nantucket. Een dagtochtje naar dit eiland is een aanrader als u dat interessant vindt. Maar ook vuurtorens, fotogenieke strandhuizen en gezellige restaurants en galeries maken dit eiland de moeite waard. Op het eiland kunt u een fiets huren om gemakkelijk het eiland over te gaan. Wilt u meer tijd op dit eiland? Dan kunt u hier ook overnachten.

 

Overnachting in Cape Cod.

Inclusief huurauto

Dag 5 Cape Cod - Martha’s Vineyard

In 45 minuten per ferry naar Martha’s Vineyard

Een heerlijk vakantie-eiland vlak voor de kust van Boston. Breng een bezoek aan de vuurtoren voor het beste uitzicht op de kliffen. Bezoek de stranden voor een frisse duik in de Atlantische Oceaan. De stranden staan bekend om de film Jaws die hier is opgenomen, maar geen paniek! Er is al sinds 1936 geen aanval geweest door een witte haai. U kunt dus veilig de zee in.

 

Overnachting op Martha’s Vineyard.

Inclusief huurauto, ferryovertocht

Dag 6 Martha’s Vineyard

Amerika-Cape-Cod-Kust Amerika-Cape-Cod-Zandstrand Amerika-MarthasVineyard_2_507962

Deze dag is ter vrije besteding. Maak een mooie wandeling en vergeet geen ijsje te eten bij Mad Martha’s. De Gingerbread Cottages zijn allemaal uniek. Deze lieflijke huisjes, veelal in pasteltinten, zijn helemaal in de stijl en naar de smaak van de bewoners gebouwd en ingericht en er zijn geen twee dezelfde optrekjes.

 

Overnachting op Martha's Vineyard.

Inclusief huurauto

Dag 7 Vertrek Boston

Vanaf uw accommodatie gaat u naar de haven op het eiland en vaart u terug naar het vasteland.

Vanaf de plek waar uw ferry aankomt is het nog ongeveer 1,5 uur rijden naar de luchthaven van Boston. Op de luchthaven levert u de huurauto in.

 

Hopelijk heeft u genoten van de historische stad Boston, Cape Cod en het eiland Martha’s Vineyard.

Toch nog niet genoeg gezien? Verleng uw rondreis door Amerika. Neem eens een kijkje bij ons bouwsteenoverzicht of neem contact op.

 

Inclusief huurauto

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën