1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Bouwstenen Noordoost Amerika

Cultuur en natuur met elkaar combineren? Dan bent u in noordoost-Amerika aan het juiste adres. Het is de regio die tijdens de herfst bekend staat om de Indian Summer. Dit is een geliefde reisperiode, want de bladeren van de bomen veranderen in roodoranje kleuren. Tijdens dit fotogenieke moment kunnen wij alleen maar aanraden om een van de natuurparken hier te bezoeken! Wandel door de “Windy City” Chicago, snuif historie op in Boston en geniet van veel entertainment op Times Square in New York City.

Voorbeeldreis Verenigde Staten
4 dagen

Bouwsteen VS: Ontdek the Big Apple

Noordoost-Amerika

 

U verblijft in New York City, the Big Apple. Wandel door Central Park, geniet van het uitzicht vanaf Rockefeller Centre en fiets over de Brooklyn Bridge.

€ 940,- Prijsindicatie per persoon
Voorbeeldreis Verenigde Staten
9 dagen

Bouwsteen VS: New York, Amish en watervallen

Noordoost Amerika

 

New York City, de stad die nooit slaapt > Lancaster, terug in de tijd naar de Amish > Ithaca, fingerlakes > Niagara Falls, een natuurlijk wonder

€ 1800,- Prijsindicatie per persoon
Voorbeeldreis Verenigde Staten
3 dagen

Bouwsteen VS: Stedentrip bruisend Chicago

Noordoost-Amerika

 

U verblijft in de Windy City Chicago. Met zijn geheel eigen karakter is deze metropool niet te vergelijken met Boston, San Francisco of New York. Ervaar het zelf!

€ 480,- Prijsindicatie per persoon
Voorbeeldreis Verenigde Staten
3 dagen

Bouwsteen VS: Olympisch Lake Placid in de Adirondacks

Noordoost-Amerika

 

U verblijft in de Adirondacks, een prachtig berggebied. Wandel door de natuur, langs het meer en bezoek verschillende sportlocaties van de Olympische winterspelen.