1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Bouwsteen Ranchverblijf op een guest ranch

Voeg een verblijf op een guest ranch toe aan uw reis door de Rockies voor een unieke en typische Wild West ervaring. De charmante houten chalets bieden een aangenaam verblijf. Ga paardrijden en geniet van de natuur. Spot wild tijdens hikes en vooral: geniet!

Unieke Wild West ervaring
Bezoek Yellowstone N.P.
Paardrijden als echte cowboy
Verenigde-Staten-Maine-Bar-Harbor
Anne
De Verenigde Staten is mijn favoriete bestemming vanwege de reismogelijkheden, variërend van Florida tot het zuidwesten, New England en de Deep South.
Noord-Amerika-zuidwest-Arches-National-Park_2_608006
Janine
Amerika heeft mijn hart gestolen vanwege de nationale parken die ik heb bezocht met een camper, zoals Zion, Bryce Canyon, Page, Moab & de Grand Canyon
Miami-beach-fietstour--6d21626b_1_621599
Lara
Amerika is een geweldige ervaring; ik heb hier een jaar gewoond en adviseer u graag bij het plannen van uw reis naar Amerika.
Amerika-New-York-Lisanne_1_582039
Lisanne
De geweldige landschappen in het westen, de grote steden als New York en San fransisco en de stranden van FLorida laten mij telkens terugkeren

Reis van dag tot dag: Ranchverblijf op een guest ranch

Dag 1   Aankomst Big Sky
Dag 2   Vertrek Big Sky

100% maat werk

Dag 1 Aankomst Big Sky

Overnachten op de 320 Guest Ranch

Amerika-Rockies-Big-Sky_2_515804 Amerika-Big-Sky-320-Ranch_6_515786

U rijdt naar Big Sky. De 320 Guest Ranch ligt op slechts 20 kilometer ten zuiden van Big Sky op Highway 191. Big Sky is een klein dorp op één uur rijden ten noorden van de westelijke ingang van Yellowstone National Park. De 320 Guest Ranch is een historisch pand van meer dan 100 jaar oud, gelegen langs de Gallatin rivier.

 

Het is het grootste skigebied van Amerika. Maar ook in de zomer zijn er ontzettend veel recreatieve mogelijkheden in de buitenlucht. Ga wandelen, paardrijden, fietsen, wildwatervaren, tokkelen, vliegvissen of spot dieren in het wild.

 

Dineer ter plaatse in het 320 Ranch Steak House en sluit de avond af in de bar van de historische 320 Saloon. Dit hotel ligt in de buurt van Big Sky, Montana, waar zomer en winter tal van buitenactiviteiten zijn. Doe mee met een typische Rockies excursie: een Chuckwagon barbecue. Met een huifkar gaat u naar een mooie plek aan de rivier waar koks heerlijk vers vlees voor u grillen.

 

Overnachting in Big Sky.

Inclusief ontbijt

Dag 2 Vertrek Big Sky

Te paard als een echte cowboy

Blijf nog een deel van de dag op de ranch en geniet van de mooie omgeving. Ga hiken of paardrijden. In de loop van de dag reist u verder naar uw volgende bestemming. Vervolg uw reis bijvoorbeeld naar Yellowstone National Park of Grand Teton National Park.

 

Inclusief ontbijt

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën