1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Bouwsteen Beleef het Khao Sok National Park

In een rondreis naar Thailand mag een bezoek aan een natuurpark niet ontbreken. Het Khao Sok Nationaal Park is daarin een echte aanrader. Deze bouwsteen Zuid-Thailand is zeer compleet met excursies, maaltijden en overnachtingen. Maak een nachtsafari, breng een bezoek aan de olifanten en uiteraard mag een dagtocht naar het fascinerende Cheow Lan Lake niet ontbreken. Slaap in een boomhut en u haalt alles uit een bezoek aan dit nationaal park.

Inclusief excursies en diners
Overnacht in een boomhut
Beleef het Cheow Lan Lake
Nicole-Chiang-Rai
Nicole
Thailand is zo'n fascinerend en afwisselend land, van de bergvolkeren in het noorden tot de mooie eilanden in het zuiden. Ik vertel het u graag!

Van dag tot dag: Khao Sok National Park

Dag 1      Aankomst Khao Sok National Park 

Dag 2      Khao Sok National Park

Dag 3      Khao Sok National Park

Dag 4      Vertrek Khao Sok National Park

 

100% maat werk

Dag 1 Aankomst Khao Sok Nationaal Park

Thailand-Khao-Sok-Kano Thailand-Khao-Sok-Nachtdieren Thailand-Khao-Sok-met-boot-langs-rotsen

U wordt vanaf het treinstation of de luchthaven naar uw hotel in Khao Sok gebracht.

 

Bij aankomst heeft u de tijd om tot rust te komen, te genieten van de omgeving en wat te eten. Vanmiddag gaat u naar de rivier. En hoe kunt u deze het beste ontdekken? Per kano! U maakt een kanotocht over de rivier, maar tuben (per autoband) is ook een mogelijkheid. Net wat u wilt en afhankelijk van de waterstand van de rivier. Links en rechts bent u omgeven door de jungle. Ziet u de dieren aan de oevers?

 

De schemering slaat toe en na het diner is het tijd om op zoek te gaan naar nachtdieren. Onder begeleiding van een gids trekt u al wandelend de jungle in. Met een zaklantaarn loopt u achter de gids aan en zoekt u mee naar de dieren. Welke heeft u gevonden?

 

Overnachting in Khao Sok.

Inclusief transfer, lunch, excursies, diner

Dag 2 Khao Sok National Park

U wordt vroeg in de ochtend opgehaald voor de excursie naar het stuwmeer van Khao Sok. Aangekomen bij de pier stapt u in een houten longtailboot die u naar een mooie inham brengt. De boot legt aan bij zeer eenvoudige hutjes die op vlotten zijn gebouwd. Heel primitief. Er liggen kano's klaar waarmee u zelf de lagune in kunt peddelen. Ook is het een prima plek om te zwemmen vanaf de vlonders.


Na de lunch bezoekt u een grot. Neem een zaklamp mee en houdt er rekening mee dat uw voeten en benen nat kunnen worden. Vlak voor het donker bent u weer terug in Khao Sok.

 

Overnachting in Khao Sok.
Inclusief: ontbijt, excursie naar het meer, lunch en diner

Dag 3 Khao Sok National Park

Thailand-Khao-Sok-kind-geeft-olifant-eten Thailand-Khao-Sok-Olifantenexcursie

Wist u dat er olifanten leven in Khao Sok National Park? Vandaag brengt u een bezoek aan hen. Uw gids vertelt u alles over de geschiedenis van de Aziatische olifanten. U leert over de verzorging van olifanten, wat ze wel en niet leuk vinden en over hoe lokale gemeenschappen deze dieren in het dagelijks leven gebruiken. Verder helpt u mee met het bereiden van de maaltijd van de olifanten, een mix van banaan, pompoen, kleefrijst en wat lokale kruiden. Natuurlijk maakt u dit niet voor niks klaar. U mag de olifanten zelf voeren en als u wilt zelfs een bad geven. Trek wel kleding aan dat nat mag worden.

 

Na afloop van de excursie krijgt u zelf ook een lekkere snack waarna u teruggebracht wordt naar uw hotel. De middag is ter vrije besteding.

 

Overnachting in Khao Sok.
Inclusief ontbijt, excursie, lunch en diner

Dag 4 Vertrek Khao Sok National Park

Wat een bijzondere ontmoeting met het Khao Sok Nationaal Park; deze ervaring pakken ze u niet af. U reist verder naar uw volgende bestemming. Wat dacht u van één van de bounty-eilanden?

 

Inclusief ontbijt

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën