1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Bouwsteen Glamping in Cambodja

Verblijf midden in de natuur van het Botum Sakor National Park in een comfortabele safaritent. Samen met de rangers gaat u op patrouille en spot u speelse apen, kleurrijke vogels en vele andere diersoorten. En u draagt gelijk een steentje bij aan het behoud van de natuur in dit gebied. Een deel van de opbrengst van uw verblijf wordt gebruikt om dit gebied te behoeden voor houtkap, zandwinning en om de dieren te beschermen tegen stropers.

Verblijf in luxe tent
Middenin Cardamom gebergte
Varen en hiken door de jungle
Gionne (4)
Gionne
Bij Cambodja heb ik het gevoel van 'Azië van 25 jaar geleden', nog zo authentiek. En die cultuurschatten, ik kan het u zeker aanraden!
Verenigde-staten-noordoost-amerika-route66_1_606125
Mariska
Een land met een heftige geschiedenis wat nog voelbaar is in alles. Het is een fantastisch land om door rond te reizen.

Reis van dag tot dag: Glamping in Cambodja

Dag 1            Aankomst Cardamom

Dag 2            Cardamom

Dag 3            Vertrek Cardamom

100% maat werk

Dag 1 Aankomst Cardamom

a69fed35-0270-4a21-8e86-e8b822d182b8 Cambodja-Cardamom-Varen

Na uw ontbijt wordt u opgehaald om naar Trapeang Rung te rijden. Vanaf Phnom Penh is dit een rit van circa 4 uur. 

 

In de middag komt u aan bij de lounge van Cardamom Tented Camps. Wat verblijft u de aankomende dagen in een fantastische omgeving. Middenin de weelderige natuur van het Cardamom gebergte. Na u opgefrist te hebben, begint uw eerste excursie: een boottocht door Preak Tachan River. U vaart langs het junglegebied waar u met uw gids een verkennende wandeling maakt. De diversiteit van de flora en fauna zal u verbazen!

 

Overnachting in Cardamom tented camp
Inclusief diner, transfer, boottocht en wandeling met Engelssprekende gids

Dag 2 Cardamom

Na een vroeg ontbijt ontmoet u de Wildlife Alliance Rangers. Samen met hen en een Engelssprekende gids gaat u patrouilleren. U volgt een netwerk van verlaten stropers- en houtkaproutes door het dichte bos. Houdt uw ogen open. U heeft een grote kans makaken, gibbons, neushoornvogels en andere zeldzame dieren in het wild tegen te komen. De wandeling duurt ongeveer een halve dag, aan het eind stopt u bij het Ranger-station waar u diverse strikken, vallen en jachtgeweren kunt bekijken. De weg terug naar het kamp kunt u weer te voet afleggen of per kajak.

 

Overnachting in Cardamom tented camp
Inclusief lunch, diner, wandeling met Engelssprekende gids, gebruik kajak

Dag 3 Vertrek Cardamom

Cambodja-Cardamom-Vogel_1_379803 Cambodja-Cardamom-Boottocht_1_379821 Cambodja-Cardamom-Aap

Deze ochtend kunt u wat langer slapen en op uw gemak ontbijten. Geniet nog even van de prachtige natuur. Als u een vroege vogel bent, heeft u nog tijd om zelfstandig een korte wandeling te maken rond het kamp en in alle rust te genieten van de geluiden, geuren en kleuren van de uitbundige natuur. Einde van de ochtend vertrekt de boot terug naar de lounge waar u op de heenweg bent ingestapt. Vanaf hier brengt een transfer u naar uw volgende bestemming. Wat dacht u van een verlenging op één van de bounty-eilanden van Cambodja?

 

Inclusief boottocht en transfer.

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën