1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Bouwstenen Costa Rica

Een actieve of een wat rustigere reis? Of misschien een combinatie? We helpen u graag op weg met het samenstellen van uw eigen Costa Rica reis. Er is zoveel te ontdekken! Er zijn actieve en slapende vulkanen, groene jungles en zoveel verschillende diersoorten. We hebben een aantal bouwstenen door Costa Rica samengesteld, die u met onze hulp aan elkaar kunt koppelen. Wilt u de reis net iets anders? Geen punt. Kijkt u ook bij onze rondreizen Costa Rica. Ook hier veel ideeën om uw eigen Costa Rica reis samen te stellen. 

Tortuguero-NP-3-zeeschildpad
Voorbeeldreis Costa Rica
3 dagen

Bouwsteen: Spot de schildpad in Tortuguero

Aankomst Guápiles – varen naar uw accommodatie in Tortuguero National Park, excursies: jungletochten per boot en dorpsbezoek – terug naar Guápiles

€ 390,- Prijsindicatie per persoon
Night-Tour-vanuit-Drake-Bay-Corcovado-NP-14
Voorbeeldreis Costa Rica
4 dagen

Bouwsteen: Junglegeluiden in Corcovado

Aankomst Sierpe – varen naar de accommodatie in Drake Bay, excursies: hike in Corcovado National Park en snorkelen of duiken bij Caño eiland – terug naar Sierpe

€ 700,- Prijsindicatie per persoon
Een groene macaw in Boca Tapada, Costa Rica
Voorbeeldreis Costa Rica
3 dagen

Bouwsteen Costa Rica: Vogels spotten in Boca Tapada

U verblijft in Boca Tapada, één van de beste plekken in Costa Rica om vogels te spotten waaronder de bijzondere groene ara. Samen met een gids gaat u op pad door de jungle, te voet en in een kajak.

€ 270,- Prijsindicatie per persoon
Sarapiqui-Pozo-Azul (1)
Voorbeeldreis Costa Rica
4 dagen

Bouwsteen Costa Rica: Kamperen in Costa Rica

Puerto Viejo de Sarapiquí, slapen in de wildernis, op zoek naar luiaards en toekans, te paard de omgeving ontdekken en floaten over het water.

€ 360,- Prijsindicatie per persoon
Costa-Rica-Raften-Pacuare
Voorbeeldreis Costa Rica
3 dagen

Bouwsteen Costa Rica: Raften in Pacuare

San José - transfer naar Pacuare – raften naar de accommodatie – excursies vanuit de accommodatie – raften naar het ophaalpunt voor de transfer terug naar San José.

€ 420,- Prijsindicatie per persoon
Quetzal-1(6)
Voorbeeldreis Costa Rica
3 dagen

Bouwsteen Costa Rica: Spot de quetzal

San Gerardo de Dota – ga op zoek naar bijzondere vogels in het nevelwoud tijdens de vogeltour en voel je zo vrij als een vogel tijdens de canopytour.

€ 330,- Prijsindicatie per persoon
National-Theater-San-Jose
Voorbeeldreis Costa Rica
4 dagen

Bouwsteen Costa Rica: Maak kennis met San José

Ontdek San José. Verken de stad tijdens een wandeltour met een local, leer een typische ‘Tico’ dans en geniet van een verse kop koffie tijdens een tour over een koffieplantage.

 

€ 490,- Prijsindicatie per persoon
Eva-profielfoto
Eva Drenth
Ik heb al diverse landen in Latijns-Amerika bezocht en de landen fascineren mij enorm. Mijn ervaringen deel ik graag met u!
Contact met Eva