1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Bouwsteen Op safari in Moremi Wildreservaat

Er staan een aantal afwisselende safari's voor u op het programma. In Moremi Wildreservaat gaat de wekker al vroeg. 's Ochtends en in de late middag heeft u de meeste kans om wild te spotten. Het Moremi Wildreservaat is een droog gebied, waardoor dieren hier graag op af komen. U zult zeker een migratie dieren voorbij zien komen deze dagen. 

Batawane bevolking
Dichtbij de dieren
Van droge savanne tot moerasland
Tanzania-in-een-Masai-huis-Caroline
Caroline
Een reis naar Botswana is bijzonder vanwege de ongerepte natuur, avontuurlijke safari's en diverse wildparken, in combinatie met de Victoria Falls.
Eva-Madikwe-Game-Reserve
Eva
Botswana is een fascinerende bestemming vanwege de uitgestrekte zandvlaktes en weelderige moerasdelta's, waar je wilde dieren kunt ontmoeten.
Een mooie klim op de zandduinen van Namibië
Ingrid
Wat ben ik verliefd op Afrika. Elk land heeft iets unieks. Ik adviseer u graag voor een droomreis naar Afrika.

Reis van dag tot dag: Op safari in Moremi Wildreservaat

Dag 1     Aankomst Moremi Wildreservaat

Dag 2     Moremi Wildreservaat

Dag 3     Moremi Wildreservaat

Dag 4     Vertrek Moremi Wildreservaat

100% maat werk

Dag 1 Aankomst Moremi Wildreservaat

Botswana-Moremi-Nijlpaard_1_376213

Wanneer u wakker wordt van een vogelserenade of een dier die brult, weet u dat er een nieuwe dag is aangebroken. De aankomende dagen staat in het teken van afwisselende safaritochten.

 

U reist met een klein vliegtuig naar het Moremi Wildreservaat dat zijn bestaan te danken heeft aan de inheemse bevolking: de Batawane. Het natuurpark is dan ook vernoemd naar het stamhoofd: Moremi. Droge savannes, moeraslanden en waterpoelen wisselen elkaar af. Het is allen even mooi! De safari-activiteiten zijn afwisselend in dit wildrijke gebied. Maar vergeet niet het rijke vogelleven in dit reservaat. Zorg dat u op safari verrekijker en fototoestel bij de hand heeft! 

 

Overnachting in Moremi Wildreservaat

Inclusief vlucht, transfer, lunch, diner, lokale drankjes en safari-activiteiten

Dag 2 Moremi Wildreservaat

De wekker gaat vroeg vandaag, want dan is de kans het grootst dat u de meeste dieren ziet. Bent u klaar om op safari te gaan?

 

De afwisseling van moeras en grote droge gebieden zorgt voor een enorme aantrekkingskracht op dieren, dus niet voor niets behoort het Moremi Wildreservaat tot één van de meest wildrijke plekken in Botswana. Leeuwen, buffels, impala’s en vele andere diersoorten komen soms erg dichtbij. Zeker leeuwen die soms de schaduw opzoeken aan de zijkant van het voertuig. Maar ook het vogelleven is hier groots. Vergeet dus niet uw verrekijker mee te nemen, zodat u de gekleurde vogels kunt spotten. Nergens anders in Botswana is zoveel wild te vinden als hier.

 

Overnachting in Moremi Wildreservaat

Inclusief ontbijt, lunch, diner, lokale drankjes en safari-activiteiten

Dag 3 Moremi Wildreservaat

Botswana-Khwai-Zebra1_1_376266 Botswana-Khwai-Antiloop_1_376284 Botswana-Khwai-Mokoro-Olifanten

Hoe vaak u ook op safari gaat, vervelen doet het nooit. Iedere keer is het weer genieten van het grootste wildleven. Maar vergeet de vele verschillende vogelsoorten niet die hier rondvliegen. Verrekijker en fototoestel in de aanslag dus! Stel uw vragen aan de gekwalificeerde gids, met veel passie beantwoordt hij ze.

 

Overnachting in Moremi Wildreservaat.

Inclusief ontbijt, lunch, diner, lokale drankjes en safari-activiteiten

 

Dag 4 Vertrek Moremi Wildreservaat

Uw laatste dag is aangebroken. Vandaag vliegt u terug naar Maun. Voor nog meer safari kunt u verder reizen naar de Okavango Delta.

 

Inclusief ontbijt

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën