1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Hotels Indonesie

Het aanbod van hotels in Indonesië is enorm. Wat dacht u van een overnachting in een boutique hotel, een luxe resort of een villa huren op Bali? U kunt bij Van Verre terecht voor hotels op Bali, Sumatra, Java hotels, Lombok en de overige de kleine Sunda eilanden, Kalimantan, Molukken, Irian Jaya en hotels op Sulawesi. Meerdere van onderstaande hotels zijn opgenomen in onze rondreizen Indonesië en bouwstenen Indonesië.

Anyer, Jayakarta Hotel

Leuk, niet al te groot hotel en direct aan zee gelegen. De bungalow zijn zeer geschikt voor families.

Batu Layar, Segara Villas

Deze bijzondere accommodatie is gelegen op een heuvel, op een zeer rustige locatie. Segara Villas is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar rust en privacy.

Amed, Anda Amed

Tegen de helling van een berg gebouwde bungalows, zodat iedere kamer uitzicht heeft over de oceaan.

Banda Aceh, Oasis Hotel

Groot hotel met 90 kamers, maar wel één van de meest geliefde plekken om te verblijven in de stad.

Balikpapan, Aston Hotel

Mooi, modern hotel aan zee van buiten in minimalistische stijl. Het is hip! Eyecatcher is het zwembad met infinite uitzicht op zee.

Amed, Arya Amed Beach Resort

 Ervaar de Balinese sfeer in het Arya Amed Beach Resort. Een heerlijke accommodatie voor een ontspannen vakantie.

Bintan, Banyan Tree

Gelegen aan een spierwit privéstrand met prachtig uitzicht over de Zuid-Chinese Zee, biedt het bijzondere Banyan Tree Bintan een onvergetelijke romantische ervaring.

Chantal1
Chantal
Elk eiland van ‘mijn’ Indonesië is anders. Ik ben er al zo vaak geweest, het voelt als een tweede vaderland. Nieuwsgierig naar mijn belevenissen?
Contact met Chantal
Lara Maleisie
Lara
Indonesië vind ik zo divers, ik kan er blijven reizen. Ik duik graag en er staan nog aardig wat duikspots op mijn lijst die ik wil ontdekken!
Contanct met Lara