1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Hotels in het noorden van Zuid-Afrika

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in het noorden van Zuid-Afrika. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw rondreis door Zuid-Afrika. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in het noorden van Zuid-Afrika? Onze landendeskundigen Zuid-Afrika helpen u graag.

Balule Nature Reserve, Mohlabetsi Safari Lodge

De kleinschalige Mohlabetsi Safari Lodge heeft een prachtige locatie in Balule natuurreservaat. Wat de lodge extra bijzonder maakt zijn spannende de safaritochten te voet door de natuur...

Dullstroom, Stonecutters Lodge

Stonecutters Lodge is een sfeervolle plek gelegen op een landgoed bij Dullstroom in de groene provincie Mpumalanga, omgeven door forelkwekerijen, rivieren, bossen en bergen.

Entabeni Game Reserve, Honeyguide Ranger Camp

Honeyguide Ranger Camp ligt op 3 uur rijden van Johannesburg en is gelegen in Entabeni Game Reserve, een malaria-vrijgebied. Het is uitermate geschikt als u met uw gezin reist.

Hazyview, AfriCamps at Mackers

Het idee van AfriCamps is om de romantiek en de lusten van kamperen te ervaren. In de natuur zijn, volop buiten en (ver) weg van de drukte en chaos van het stadse leven.

Hazyview, Rissington Inn

Deze historische herberg ademt zorgeloze charme met zijn uitgestrekte tuin waar groene gazons en kiezelstenen paadjes kronkelen tussen huizen met rieten daken.

Hazyview, Summerfield Rose Retreat

“Barefoot luxury”, in het Summerfield Rose Retreat. Verblijf in de compleet ingerichte, luxe tenten. Geniet culinair in het restaurant, verken de omgeving en boek een spabehandeling.

Hazyview, Perry's Bridge Hollow

Perry’s Bridge Hollow is een aangenaam en charmant cottage hotel met zwembad, aan de rand van Hazyview, op zo’n 10 minuten rijden van het Krugerpark (Phabeni toegangspoort).

Hoedspruit, Rukiya Camp

Rukiya Safari Camp ligt op 10 km afstand van Hoedspruit, ten westen van het Krugerpark. 

Johannesburg, African Rock

Een kleinschalig en exclusief boutiquehotel in de rustige en veilige buitenwijk Kempton Park, aan de rand van Johannesburg.

Johannesburg, Safari Club

Een perfect startpunt van een rondreis door Zuid-Afrika. De Safari Club is een kleinschalige lodge nabij de luchthaven van Johannesburg.

Johannesburg, Melrose Place

Versluierd in een lommerrijke tuin dwalen hadida’s ongestoord op het gazon bij het zwembad. In deze idyllische Hof van Eden deelt Sue Truter haar huis met overzeese gasten.

Eva-Madikwe-Game-Reserve(9)
Eva
Zuid-Afrika is een veelzijdig land dat je absoluut moet bezoeken vanwege het bruisende Kaapstad, spannende safari’s en prachtige kustlijnen.
Contact met Eva
Zuid-Afrika-Marakele-NP-Caroline_6_620038
Caroline
Tijdens een inspectiereis naar Zuid-Afrika is mijn liefde voor Afrika ontstaan. Het prachtige landschap, de mensen, de geuren en het heerlijke eten.
Contact met Caroline
Een mooie klim op de zandduinen van Namibië
Ingrid
Wat ben ik verliefd op Afrika. Elk land heeft iets unieks. Ik adviseer u graag voor een droomreis naar Afrika.
Contact met Ingrid