1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Hotels in het noorden van Zuid-Afrika

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in het noorden van Zuid-Afrika. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw rondreis door Zuid-Afrika. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in het noorden van Zuid-Afrika? Onze landendeskundigen Zuid-Afrika helpen u graag.

Balule natuurreservaat, Mohlabetsi Safari Lodge

De kleinschalige Mohlabetsi Safari Lodge heeft een prachtige locatie in Balule natuurreservaat. Wat de lodge extra bijzonder maakt zijn spannende de safaritochten te voet door de natuur...

Dullstroom, Stonecutters Lodge

Stonecutters Lodge is een sfeervolle plek gelegen op een landgoed bij Dullstroom in de groene provincie Mpumalanga, omgeven door forelkwekerijen, rivieren, bossen en bergen.

Entabeni Game Reserve, Honeyguide Ranger Camp

Honeyguide Ranger Camp ligt op 3 uur rijden van Johannesburg en is gelegen in Entabeni Game Reserve, een malaria-vrijgebied. Het is uitermate geschikt als u met uw gezin reist.

Hazyview, AfriCamps at Mackers

Het idee van AfriCamps is om de romantiek en de lusten van kamperen te ervaren. In de natuur zijn, volop buiten en (ver) weg van de drukte en chaos van het stadse leven.

Hazyview, Rissington Inn

Deze historische herberg ademt zorgeloze charme met zijn uitgestrekte tuin waar groene gazons en kiezelstenen paadjes kronkelen tussen huizen met rieten daken.

Hazyview, Perry's Bridge Hollow

Perry’s Bridge Hollow is een aangenaam en charmant cottage hotel met zwembad, aan de rand van Hazyview, op zo’n 10 minuten rijden van het Krugerpark (Phabeni toegangspoort).

Hoedspruit, Rukiya Camp

Rukiya Safari Camp ligt op 10 km afstand van Hoedspruit, ten westen van het Krugerpark. 

Johannesburg, Safari Club

Een perfect startpunt van een rondreis door Zuid-Afrika. De Safari Club is een kleinschalige lodge nabij de luchthaven van Johannesburg.

Johannesburg, Melrose Place

Versluierd in een lommerrijke tuin dwalen hadida’s ongestoord op het gazon bij het zwembad. In deze idyllische Hof van Eden deelt Sue Truter haar huis met overzeese gasten.

Johannesburg, The Peech

Een ‘levende’ wand van groene planten. Wauw! Zodra je de receptie en lobby van The Peech binnenloopt word je al blij van de prachtig ingerichte lounge.

Johannesburg, The Winston

The Winston is een luxe boutique hotel, gevestigd in een statig huis midden in het hart van Rosebank, Johannesburg.

Tanzania-Safari-Ingrid
Ingrid
Wat ben ik verliefd op Afrika. Elk land heeft iets unieks. Ik adviseer u graag voor een droomreis naar Afrika.
Contact met Ingrid
Tanzania-Safari-Ingrid
Ingrid
Wat ben ik verliefd op Afrika. Elk land heeft iets unieks. Ik adviseer u graag voor een droomreis naar Afrika.
Contact met Ingrid