1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Hotels in Zuidwest Amerika

U kunt hieronder een keuze maken uit een groot aantal hotels die wij speciaal hebben geselecteerd voor een rondreis door Zuidwest Amerika. Van eenvoudige, maar zeer bijzondere hotels tot luxe hotels welke van alle comfort zijn voorzien. Maak uw keuze uit hotels in Zuidwest Amerika. Staat uw hotel niet in onderstaand overzicht? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Canyon the Chelly, Holiday Inn Canyon the Chelly

Gelegen aan de poort van Canyon the Chelly National Monument, in het hart van Navajo gebied, biedt Holiday Inn Canyon the Chelly een mix van oude Navajo tradities en moderne gemakken.

Capitol Reef, Capitol Reef Resort

Het resort is een uitstekend vakantieverblijf, gelegen op slechts 1,5 kilometer van de ingang van het majestueuze Capitol Reef National Park. 

Carmel, Carmel Mission Inn

De Carmel Mission Inn biedt ligt op een goede centrale locatie, nabij Carmel-by-the-Sea en Monterey, waarvandaan u de mooie omgeving kunt verkennen. 

Verenigde-Staten-Maine-Bar-Harbor
Anne
De Verenigde Staten is mijn favoriete bestemming vanwege de reismogelijkheden, variërend van Florida tot het zuidwesten, New England en de Deep South.
Contact met Anne
Noord-Amerika-zuidwest-Arches-National-Park_2_608006
Janine
Amerika heeft mijn hart gestolen vanwege de nationale parken die ik heb bezocht met een camper, zoals Zion, Bryce Canyon, Page, Moab & de Grand Canyon
Contact met Janine
Miami-beach-fietstour--6d21626b_1_621599
Lara
Amerika is een geweldige ervaring; ik heb hier een jaar gewoond en adviseer u graag bij het plannen van uw reis naar Amerika.
Contact met Lara
Amerika-New-York-Lisanne_1_582039
Lisanne
De geweldige landschappen in het westen, de grote steden als New York en San fransisco en de stranden van FLorida laten mij telkens terugkeren
Contact met Lisanne