1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Bouwstenen Maleisie

Aan de hand van de bouwstenen van West-Maleisië en Maleisisch Borneo kunt u zelf al een heel eind op weg geraken als u een reis uitstippelt naar dit mooie land. Het is het land van de tegenstellingen. Zo is West-Maleisië prima per huurauto, selfdrive, te bereizen (of u laat u rijden, dat kan ook).

Op Borneo reist u als het ware van het ene nationale park naar het andere, zeer afwisselend. En dan fijn op een bounty-strand uw rondreis Borneo afsluiten. Laat u inspireren door ondestaande bouwstenen Maleisie.

Lara
Lara
Maleisië is zo divers en wordt ook wel genoemd: Azië-in-1-land. Ik ben in alle uithoeken geweest en deel mijn ervaringen natuurlijk graag met u.
Contact met Lara
Azie-maleisie-strand_2_605690
Evelyn
Maleisië heeft mijn hart gestolen. Ik heb 2,5 jaar in dit prachtige land gewoond en gewerkt. Ik heb de meest uiteenlopende plaatsen bezocht.
Contact met Evelyn
Gionne3
Gionne
Maleisië is zo divers en wordt ook wel genoemd: Azië-in-1-land. Ik ben in alle uithoeken geweest ik deel mijn ervaringen natuurlijk graag met u.
Contact met Gionne
Maleisie-Belum-Temenggor_2_621373
Julie
Ik heb vijf jaar in Maleisië mogen wonen en ben verliefd geworden op de natuur, diverse cultuur, gastvrije bevolking en de eilanden.
Contact met Julie
Afrika-Rwanda-theevelden_1_613677
Natalie
Maleisië is zo’n veelzijdig land. Geen enkel gedeelte is gelijk aan elkaar. Slapen in de jungle of in een oud Chinees Shophouse in Penang.
Contact met Natalie