1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Bouwsteen Hoog bounty-gehalte Lankayan-eiland

Lankayan is een prachtig bounty-eilandje ten noorden van Sandakan. Lankayan is piepklein, u loopt als het ware zo een rondje langs het strand om het eiland. Het water is helder en azuurblauw, zoals menigeen zich ook voorstelt bij een sprookjesachtige strandvakantie.

De onderwaterwereld is schitterend. Snorkelen is absoluut een must; de prachtigste vissen zwemmen er rond. Ook is er een grote kans zeeschildpadden te zien.

Sprookjesachtige strandvakantie
Adembenemende onderwaterwereld
Tropische vissen en schildpadden
Lara
Lara
Maleisië is zo divers en wordt ook wel genoemd: Azië-in-1-land. Ik ben in alle uithoeken geweest en deel mijn ervaringen natuurlijk graag met u.
Azie-maleisie-strand_2_605690
Evelyn
Maleisië heeft mijn hart gestolen. Ik heb 2,5 jaar in dit prachtige land gewoond en gewerkt. Ik heb de meest uiteenlopende plaatsen bezocht.
Gionne3
Gionne
Maleisië is zo divers en wordt ook wel genoemd: Azië-in-1-land. Ik ben in alle uithoeken geweest ik deel mijn ervaringen natuurlijk graag met u.
Maleisie-Belum-Temenggor_2_621373
Julie
Ik heb vijf jaar in Maleisië mogen wonen en ben verliefd geworden op de natuur, diverse cultuur, gastvrije bevolking en de eilanden.
Afrika-Rwanda-theevelden_1_613677
Natalie
Maleisië is zo’n veelzijdig land. Geen enkel gedeelte is gelijk aan elkaar. Slapen in de jungle of in een oud Chinees Shophouse in Penang.

Reis van dag tot dag: Hoog bounty-gehalte Lankayan-eiland

Dag 1      Naar Sandakan

Dag 2      Sandakan - het eiland Lankayan

Dag 3      Het eiland Lankayan

 

Dag 4      Het eiland Lankayan

Dag 5      Vertrek van het eiland Lankayan

100% maat werk

Dag 1 Naar Sandakan

Vanaf de luchthaven van Sandakan wordt u naar uw hotel gebracht.

 

Informatie Sandakan:
Sandakan is een stad die veel bezoekers trekt, maar waar in de stad zelf verder weinig te doen is. Het is gelegen aan de blauwgroene Baai van Sandakan en het kenmerkt zich door de vele bootjes en nabij gelegen eilandjes. Mocht u toch wat vrije tijd over hebben, bezoek dan Kampung Buli Sim Sim, dit is een klein dorpje dat op hoge stelten aan de kust is gebouwd en te bereiken via een houten voetpad dat in de lucht zweeft. Leuk om te zien hoe de lokale vissers en hun families leven! Dan is er nog de Sandakan Central Market, de plek waar alle lokals samen komen. U kunt hier eindeloos wandelen door de honderden marktstalletjes met talloze kleurrijke en geurvolle producten die u van de ene naar de andere verkoper lokken. 

 

Overnachting in Sandakan.

Inclusief transfer

Dag 2 Sandakan - het eiland Lankayan

Maleisie-WestMaleisie-Sabah-Lankayan-zeezicht (13)

Vanaf uw hotel in Sandakan wordt u per transfer naar de boot gebracht die om 10.00 uur vertrekt vanuit Sandakan. U vaart in circa 2 uur naar Lankayan.

 

Informatie Lankayan:

Pulau Lankayan is gelegen in de Sulu-zee, ten noordwesten van Sandakan. Het is een klein paradijselijk eiland met hagelwitte stranden, wuivende palmbomen en prachtige zonsondergangen. Lankayan biedt een enorme variëteit aan onderwaterleven en is een ideale plek om te duiken en te snorkelen. Lankayan heeft een hoog bounty-gehalte.

 

Overnachting op het eiland Lankayan.

Inclusief lunch, diner, transfer en boottocht

Dag 3 Het eiland Lankayan

Er zijn veel mogelijkheden vandaag. Gewoon lekker op het strand liggen, snorkelen of duiken. En hopelijk zijn er schildpadjes die uit hun ei kruipen. 

 

Overnachting op het eiland Lankayan.

Inclusief ontbijt, lunch en diner

Dag 4 Het eiland Lankayan

Maleisie-WestMaleisie-Sabah-Lankayan-vis(8) Maleisie-WestMaleisie-Sabah-Lankayan-schildpadinwater2(8) Maleisie-WestMaleisie-Sabah-Lankayan-schildpadjeopvoet(7)

Nog een dagje in dit tropische paradijs.

 

Overnachting op het eiland Lankayan.

Inclusief ontbijt, lunch en diner

Dag 5 Vertrek van het eiland Lankayan

Terug naar het vasteland, naar Sandakan. De boot vertrekt al om 07.00 uur. In Sandakan wordt u opgehaald en naar uw hotel of de luchthaven in Sandakan gebracht. 

 

Inclusief ontbijt, boottocht en transfer

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën