1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Bouwsteen Eilandhoppen

Voor de oostkust van West-Maleisië liggen een aantal paradijselijke eilandjes met prachtige bountystranden. U kunt hier heerlijk bijkomen van alle indrukken die u heeft opgedaan tijdens uw reis. 

Ook de onderwaterwereld is zeer de moeite waard; de eilanden zijn dan ook erg geliefd bij snorkelaars en duikers. Het zijn stuk voor stuk tropische juweeltjes!

Paradijselijke eilandjes
Prachtige koraalriffen
Hagelwit zandstrand
Lara
Lara
Maleisië is zo divers en wordt ook wel genoemd: Azië-in-1-land. Ik ben in alle uithoeken geweest en deel mijn ervaringen natuurlijk graag met u.
Azie-maleisie-strand_2_605690
Evelyn
Maleisië heeft mijn hart gestolen. Ik heb 2,5 jaar in dit prachtige land gewoond en gewerkt. Ik heb de meest uiteenlopende plaatsen bezocht.
Gionne3
Gionne
Maleisië is zo divers en wordt ook wel genoemd: Azië-in-1-land. Ik ben in alle uithoeken geweest ik deel mijn ervaringen natuurlijk graag met u.
Maleisie-Belum-Temenggor_2_621373
Julie
Ik heb vijf jaar in Maleisië mogen wonen en ben verliefd geworden op de natuur, diverse cultuur, gastvrije bevolking en de eilanden.
Afrika-Rwanda-theevelden_1_613677
Natalie
Maleisië is zo’n veelzijdig land. Geen enkel gedeelte is gelijk aan elkaar. Slapen in de jungle of in een oud Chinees Shophouse in Penang.

Reis van dag tot dag: Eilandhoppen

Dag 1   Naar het eiland Perhentian

Dag 2   Het eiland Perhentian Island

Dag 3   Het eiland Lang Tengah

 

Dag 4   Het eiland Lang Tengah

Dag 5   Vertrek van het eiland Lang Tengah

100% maat werk

Dag 1 Naar het eiland Perhentian

Het uitzicht vanaf het huisje op het strand van Pulau Perhentian

U wordt opgehaald bij de luchthaven of bij uw hotel en in ongeveer een uur rijden naar de pier in Kuala Besut gebracht (transfer). U vaart per speedboot in ongeveer een half uur van Kuala Besut naar het eiland Perhentian. Bij aankomst wordt u bij de pier opgewacht door een medewerker van het resort.

 

Informatie Pulau Perhentian:

De resorts op de Perhentian Islands bevinden zich op twee eilanden: Pulau Perhentian Kecil en Pulau Perhentian Besar. Beide eilanden zijn bedekt met dicht oerwoud waar u vele eekhoorns, varanen en soms ook apen zult zien. Natuurlijk komt u hier voornamelijk voor de ontspanning op een van de door palmbomen omzoomde, witte zandstranden. Ook vind u direct aan het strand prachtige koraaltuinen met kleurrijke vissen, ideaal om te snorkelen of te duiken. Helaas is het koraal voor de kust wel wat aangetast; voor de nog mooiere snorkelplekken raden wij u dan ook aan een boottochtje te boeken. De resorts vindt u verspreid over de eilanden aan de diverse baaien. Met een watertaxi kunt u tegen een gering bedrag eens een kijkje nemen in een andere baai. De resorts aan de baaien hebben veelal restaurants die voor iedereen toegankelijk zijn; u heeft dus keuze!


Overnachting op het eiland Perhentian.

Inclusief transfer en boottocht

Dag 2 Het eiland Perhentian

Deze dag is ter vrije besteding.

 

Overnachting op het eiland Perhentian

Inclusief ontbijt

Dag 3 Het eiland Perhentian –het eiland Lang Tengah

Maleisie-WestMaleisie-PulauPerhentian-bootjesaankant(8) Maleisie-WestMaleisie-PulauPerhentian-jungle(8) Maleisie-WestMaleisie-PulauPerhentian-reptiel(8)

U wordt met een speedboot opgehaald vlakbij uw hotel en rechtstreeks naar uw hotel op Lang Tengah gebracht. De overtocht duurt circa 45 minuten. U wordt vlakbij uw hotel op Lang Tengah afgezet.

 

Informatie Lang Tengah:

Lang Tengah is een idyllisch bounty eilandje behorende bij het 25 eilandjes tellende National Marine Park. Vergeleken met buureilanden Perhentian en Redang is Lang Tengah vrij klein; op het eiland zijn slechts 4 resorts te vinden en buiten deze resorts zijn er verder geen winkeltjes of restaurantjes. Lang Tengah is daardoor perfect voor rustzoekers. Het eiland is met tropisch regenwoud begroeit, en omgeven door baaien met poederwit zandstrand. Het kraakheldere, azuurblauwe water met prachtige koraalriffen is een paradijs om te duiken of te snorkelen. Op veel plaatsen kunt u direct vanaf het strand al mooi snorkelen.

 

Overnachting op het eiland Lang Tengah.

Inclusief ontbijt en boottocht

Dag 4 Het eiland Lang Tengah

Deze dag is ter vrije besteding.

 

Overnachting op het eiland Lang Tengah.

Inclusief ontbijt

Dag 5 Vertrek van het eiland Lang Tengah

Tioman-palmbeachcoastline(13)

In de loop van de dag vaart u terug naar het vasteland. De overtocht duurt ongeveer een half uur. Vanaf de pier wordt u naar de luchthaven van Kuala Terengganu gebracht (transfer).

Inclusief ontbijt en boottocht

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën