1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Tijdelijk aangepaste voorwaarden. Geen aanbetaling & kosteloos annuleren tot wel 6 weken voor vertrek.Lees meer

Redang

Redang is een van de grootste en meest ontwikkelde eilanden voor de oostkust van West-Maleisië. Het is verreweg het grootste eiland van de groep van negen eilanden waartoe het behoort en die samen een beschermd zee reservaat vormen. De onderwaterwereld rondom Redang is dan ook werkelijk adembenemend. U kunt hier uitzonderlijk goed duiken en snorkelen. U ziet een grote verscheidenheid aan harde en zachte koralen en ontelbare soorten vissen. De beste reistijd om naar de eilanden te gaan is van april tot september, de overige maanden is het regenseizoen. Ervaar de schoonheid van Redang tijdens een rondreis Maleisie!

 

 

Vakantie Redang island

Een vakantie op Redang Island is vooral geschikt voor mensen die van luxe houden, er zijn veel goede resorts. De resorts op Redang bevinden zich allen aan de kust; u kunt zo het prachtige helderwitte zandstrand oplopen. Het langste strand van Redang is Long Beach. Hier bevinden zich dan ook veel resorts, en is het vrij druk. Maar er zijn ook meer afgesloten baaien waar u de rust kunt opzoeken. Het is ook heel leuk om een kajak te huren en op zoek te gaan naar verlaten stranden. Het binnenland van Redang is bedekt met weelderige jungle. Er zijn diverse jungle tracks uitgezet die prima zelfstandig te doen zijn. Zo zijn er bijvoorbeeld jungle tracks naar Kampung Air; het grootste dorp van Redang. Hier kunt u in een van de eenvoudige restaurantjes heerlijk vers gevangen vis eten. De onderwaterwereld van Redang is prachtig, u kunt bij de duikscholen een duikcursus volgen. Een vakantie op Redang island zult u niet snel vergeten!

Tijdens deze rondreizen reist u naar Redang
Maleisie356
Voorbeeldreis West-Maleisië

Autorondreis Maleisië: Authentiek West-Maleisië

West-Maleisië, westkant: Kuala Lumpur > Melaka. Centraal: Cameron HIghlands, thee. West: Penang. Oostkant: Pasir Belanda, kampung > Penarik, prachtig > Lang Tengah, eiland > eiland Redang, rond beide bounty-eilanden snorkelen.

 

maleisie-tamannegara-hangbrug1
Voorbeeldreis West-Maleisië

Rondreis Maleisië: Hoogtepunten van West-Maleisië

West-Maleisië, westkant: Langkawi, strand > Penang, cultuur. Centraal: Cameron Highlands, thee > Taman Negara, hangbruggen in de jungle. Westkant: Kuala Lumpur > Melaka, vroeger Hollands. Oostkust: eiland Redang, bounty.

Bootopmooistrand
Voorbeeldreis West-Maleisië

Rondreis Maleisië: De charme van West-Maleisië

West-Maleisië, westkant: Melaka > Kuala Lumpur. Centraal: Taman Negara, jungle > Cameron Highlands, theevelden. West: Ipoh > Penang. Oostkust: Kota Bahru > eiland Perhentian, prachtig snorkelen.