1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Bouwsteen Slapen op een boerderij in Kiulu

Wilt u weg van alle drukke toeristische trekpleisters en tot rust komen en slapen op een boerderij? Dat kan in Kiulu. Er is een leuk huisje op tussen de landbouw neergezet met 2 kleine slaapkamers. U kunt hier genieten van de rust en hoort enkel het stromen van de Kiulu Rivier!

Wandel over de hangbrug
Kom in contact met locals
Wandel tussen rijstvelden
Lara
Lara
Maleisië is zo divers en wordt ook wel genoemd: Azië-in-1-land. Ik ben in alle uithoeken geweest en deel mijn ervaringen natuurlijk graag met u.
Azie-maleisie-strand_2_605690
Evelyn
Maleisië heeft mijn hart gestolen. Ik heb 2,5 jaar in dit prachtige land gewoond en gewerkt. Ik heb de meest uiteenlopende plaatsen bezocht.
Gionne3
Gionne
Maleisië is zo divers en wordt ook wel genoemd: Azië-in-1-land. Ik ben in alle uithoeken geweest ik deel mijn ervaringen natuurlijk graag met u.
Maleisie-Belum-Temenggor_2_621373
Julie
Ik heb vijf jaar in Maleisië mogen wonen en ben verliefd geworden op de natuur, diverse cultuur, gastvrije bevolking en de eilanden.
Afrika-Rwanda-theevelden_1_613677
Natalie
Maleisië is zo’n veelzijdig land. Geen enkel gedeelte is gelijk aan elkaar. Slapen in de jungle of in een oud Chinees Shophouse in Penang.

Reis van dag tot dag: Slapen op een boerderij in Kiulu

Dag 1      Kota Kinabalu - Kiulu

Dag 2      Kiulu – Kota Kinabalu

100% maat werk

Dag 1 Van Kota Kinabalu naar Kiulu

U wordt opgehaald bij uw hotel in Kota Kinabalu voor een rit naar het platteland van Kiulu. Er wordt onderweg een tussenstop gemaakt bij een grote hangbrug  en een lokale markt. Bij de farmstay wordt u opgewacht door de lokale gids. De gids zal u alles vertellen over het traditionele rijstproces, de blaaspijp en het tappen van rubber. In uw huisje wordt een lokale lunch voor u klaargemaakt door iemand uit het dorp. Daarna gaat u zelf een wandeling maken tussen de rijstvelden naar het dorp, waar uw gids vandaan komt. Als het weer het toe laat kunt u nog een verfrissende duik nemen in de rivier. Na het avondeten, dat weer in uw huisje voor u wordt bereid, vertellen de gids en de kok graag verhalen over het gebied. Welke er waar zijn? Dat mag u zelf bedenken.

 

 

 

Overnachting in de Fig Tree van Kiulu Farmstay.
Inclusief transfer, lunch, diner en Engelssprekende gids.

Dag 2 Van Kiulu naar Kota Kinabalu

Kiulu-9(10) Kiulu-7 Kiulu-1(14)

De volgende ochtend gaat u na het ontbijt weer terug naar Kota Kinabalu. Indien gewenst kunt u voor deze ochtend nog een excursie raften, mountainbiken of quad rijden bijboeken.

 

Overnachting in de Fig Tree van Kiulu Farmstay.
Inclusief transfer, lunch, diner en Engelssprekende gids.

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën