1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Hotels in Bangkok en Centraal Thailand

U kunt hieronder een keuze maken uit een groot aantal hotels die wij speciaal hebben geselecteerd voor een rondreis door Thailand. Van eenvoudige, maar zeer bijzondere hotels tot luxe hotels welke van alle comfort zijn voorzien. Maak uw keuze uit hotels in Bangkok en Centraal Thailand. In Thailand werken veel hotels met leuke vroegboekkortingen of speciale aanbiedingen. Vraag ons naar de mogelijkheden, ook als de keus van uw hotel niet in onderstaand overzicht staat.

Ayutthaya, Baan Thai House

In een rustige wijk van de stad ligt deze verzameling bungalows in een ruime tropische tuin. Een fijne plek, die de nodige ontspanning biedt na een dagje fietsen en cultuur snuiven in...

Ayutthaya, Iudia on the river

De naam Iudia is oude spelling van het huidige Ayutthaya. Pal tegenover de ruïnes van deze voormalige koningsstad ligt dit smaakvolle hotel.

Ayutthaya, Pludhaya Resort

Dit kleinschalig hotel ligt aan de rand van Ayutthaya, te midden van het typische Thaise landschap, direct aan een meer. U heeft uitzicht op prachtige rijstvelden

Bangkok, Ariyasom Villa

Hier wilt u zijn! Een sfeervol, kleinschalig paradijsje waar u zich buiten Bangkok waant, maar werkelijk in het moderne deel van Bangkok, rondom Sukhumvit en de skytrain verblijft. 

Bangkok, Mekhala boot

De prachtige teakhouten boten van de Mekhala cruise werden vroeger gebruikt voor transport van rijst naar de zee.

Bangkok, Navalai River Resort

Direct aan de Chao Praya rivier en op korte loopafstand van het oude centrum vindt verblijft u in alle rust en geniet u tijdens het ontbijt van het uitzicht. 

Bangkok, Nouvo City Hotel

Oordeel niet over de buitenkant, want binnen vindt u een fijn hotel Thaise invloeden. Een ideale locatie, dichtbij de bezienswaardigheden en op loopafstand van gezellige restaurants. 

Bangkok, Riva Surya Bangkok

Direct aan de Chao Phraya rivier ligt het boutique hotel Riva Surya. Een juweeltje! Ziet u uzelf al zitten met een kopje koffie op het terras?

River Kwai Resotel

Dit resort bevindt zich op de prachtige oevers van de historische Kwai Noi rivier, omgeven door gebergte en steile kliffen. De ideale plek voor een ontspannen en comfortabele vakantie.

River Kwai, Floathouse River Kwai

Floathouse River Kwai is een van de meest bijzondere, drijvende luxe hotels van de wereld. Het is zeker een unieke ervaring om hier een of meerdere nachtjes te verblijven.

River Kwai, Hin Tok River Camp

Letterlijk één met de natuur op een comfortabele manier? Dat is ‘glamping’ in het Hin Tok River Camp. Een kamp van 38 ruime, canvas tenten midden in de jungle.

Nicole-Chiang-Rai
Nicole
Thailand is zo'n fascinerend en afwisselend land, van de bergvolkeren in het noorden tot de mooie eilanden in het zuiden. Ik vertel het u graag!
Contact met Nicole