1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Plaatsinformatie Centraal Thailand

Een reis door Thailand begint meestal in Bangkok. De hoofdstad van Thailand wordt ook wel Krung Thep genoemd; de stad der engelen. Bangkok is een fascinerende stad gelegen aan de Chao Phraya rivier. De tempels zijn schitterend en kleurrijk, de markten levendig en de mensen vriendelijk. Laat u tijdens uw reis betoveren door deze overweldigende en indrukwekkende Thaise hoofdstad.

Reizen vanuit Bangkok

Als u vanuit Bangkok naar het noorden en westen reist, komt u zeer veel spectaculaire historische en culturele bezienswaardigheden tegen. In de oude hoofdstad Ayuttaya kunt u prachtig rondzwerven tussen de ruïnes van de talrijke tempels die de rijke historie weerspiegelen.

 

Ten noorden van Ayuttaya ligt het historische Sukhothai. Het park Sukhothai herbergt ongeveer veertig tempels, met als middelpunt de Koninklijke stad. In de provincie Kanchanaburi vindt u de beroemde Bridge on the river Kwai. Tijdens uw reis kunt u hier veel excursies maken naar dichtbegroeide wouden, hoge watervallen, grotten, oude tempels, paleizen en historische plaatsen.

 

Bekijk de voorbeelden van onze individuele rondreizen door Thailand.