1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Ngapali Beach

De populaire badplaats Ngapali Beach is de belangrijkste strandbestemming van Myanmar. Met haar witte zandstrand en palmbomen is het een zeer geschikte plaats voor een strandvakantie. Er komen nog nauwelijks reizigers in Ngapali Beach, dus u kunt er goed tot rust komen. U vindt er moderne en luxe hotels. Het strand is ongeveer drie kilometer lang en de zee loopt langzaam af, dus u kunt hier uitstekend zwemmen met kinderen. Ngapali Beach ligt in het geïsoleerde Rakhaing State, waardoor de meeste reizigers de badplaats bezoeken aan het einde van een rondreis Myanmar.  

 

 

Ngapali Beach Myanmar

Het is heel leuk om een fiets te huren in Ngapali Beach in Myanmar. In de omgeving zijn veel kleine vissersdorpjes, waar de vis nog op traditionele wijze in de zon droogt. U kunt ook in Ngapali Beach een tochtje maken met een lokale vissersboot of gaan kajakken, duiken of snorkelen. In de omgeving zijn ook enkele markten te bezoeken. Uiteraard kunt u er ook heerlijk eten (verse vis!). Een verblijf in Ngapali Beach is een heerlijk einde van een rondreis Myanmar. 

Tijdens deze bouwsteen reist u naar Ngapali Beach
Myanmar-Ngapali-Beach-Amata
Voorbeeldreis Myanmar

Bouwsteen: Strandvakantie aan Ngapali Beach

West-Myanmar

 

Vliucht naar Thandwe, nabij Ngapali Beach, een prachtige baai met mooie zandstranden, een bounty-gevoel deze dagen; vertrek wederom per vlucht.